סקרון- באיזה מדחום אתם משתמשים?

מסכימה

גם אנחנו התייאשנו ממדידות בבית השחי, טוסיק וכו´ ועברנו סופית למדחום באוזן. אין אולי דיוק של 100% אבל זה גם לא כל כך משמעותי סטייה של מעלה או שתיים. אנחנו מודדים בשתי האוזניים ליתר בטחון. דרך אגב, גם במוקד הרפואי של מכבי (לפחות בת"א) מודדים חום באוזן , כך שכנראה זה כן נחשב אמין ע"י המוסדות הרפואיים.

הכוונה שלי כמובן לסטייה של עשירית

המעלה במד חם של אוזן. לסטייה של "מעלה או שתיים" יש בהחלט משמעות...

גם אנחנו עם בראון באוזן

ושימוש נכון מפחית מאוד את הסטיות במדידה. עכשיו אנחנו כבר הגענו לדרגת מקצועיות כזו שהרבה פעמים אין סטיה בכלל בין מדידה אחת לשניה. אגב, שמתי לב שגם במוקדים של מכבי מודדים באוזן אז כנראה שיש מרפאות שזה כן מקובל. ליאורה

דיגיטלי בטוסיק

וזה סיוט.פעם זה היה יחסית קל, עכשיו יש מלחמות, אז מנסיים להעסיק אותה ולהחזיק מעמד. ראוים שזה עובר את 38.2 ומפסיקים כדי לא לשגע אותה

מה.. אף אחת כאן לא משתמשת ב...

מדחום מוצץ? רק לנו יש? זה נהדר, שחר מוצץ את המוצץ להנאתו ותוך כמה דקות רואים את התשובה. מאוד מומלץ ומדוייק גם כן. טל

מדבקות שמדביקים מתחת לבית השחי

נותן מדידה די מדוייקת, וחוסך את העצבים. כל מדבקה טובה ל 48 שעות, קניתי בסופר-פארם.

רז2

New member
מדחום רגיל מכספית, שהיה לי בבית

אני מודדת לעיתים מאוד נדירות. עד היום שהם בני שנה וחצי, מדדתי לכל אחד אולי שלוש פעמים, וגם זה היה סתם, כי ממילא ידעתי שיש להם חום.

אמיר.

New member
שאאלה ברגע קריטי...

הפצפון חולה... אנחנו משתמשים במדחום הסטנדרטי מכספית בבית השחי.. קשה אבל אפשרי... המדחומים של המצח - לא מדויקים מספיק. החשמליים - מתקלקלים מהר מדי.. היקרים (מדידת חום בשניה באוזן וכדו´) - יקרים מדי... רפואה שלמה.

אני משתמשת במד-חום לאוזן

ולפעמים גם במדחום דיגיטלי דרך פי הטבעת. המד-חום לאוזן אמין בחום גבוה מאוד (39 ומעלה) ואם זה רק 38 אז לא רואים חום ואז אם אני עדיין חושדת אני בודקת דרך פי הטבעת.

המדחום שלנו הוא............

אנחנו משתמשים במדחום דיגיטלי מיוחד לטוסיק הוא מאוד מדוייק ונוח ואין שום סכנה איתו ואוראל לא מיתנגד אליו כי המדידה היא מהירה ומדוייקת ~~~~~~~~~~~~~~מאיה~~~~~~~~~~~~~~~~;

michal@gal

Active member
מנהל
מדחום דיגיטלי בבית השחי

בהתחלה הייתי מודדת בישבן, אבל הבן לא מסכים להיות רגוע מספיק זמן, ויותר קל לי להחזיק אותו למדידה בבית השחי. יש לי מדחום לאוזן והפסקתי להשתמש בו בגלל שהוא מאד לא מדויק. היתה תקופה שהשתמשתי גם במדחום מוצץ, וזה היה נפלא, במיוחד אם רציתי למדוד חום בלילה. אבל.... הוא מתאים רק לילד שלוקח מוצץ סיליקון קשיח, והבן שלי רצה רק מוצצים רכים.

פנגווין. בבית השחי

הוא לא אמין, אני מודדת בשני בתי השחי ומתייחסת לתוצאה הגבוהה יותר. לפעמים יש פער של חצי מעלה בין המדידות, אבל כל מה שחשוב לי הוא לקבל כיוון כללי, פחות חשוב לי כמה בדיוק. ליובל כתינוקת היינו מודדים בטוסיק עם מדחום דיגיטלי, בדרך כלל לא הייתה התנגדות.

nightroll

New member
דיגיטלי רגיל, בישבן. להפתעתי

הרבה מאוד, ספיר עדיין מבקשת שנמדוד לה בישבן ולא בפה, למרות שהיא יודעת איך למדוד בפה. לדעתי - כי קשה לה לשתוק דקה...

אנחנו לא משתמשים (בדר"כ)

לא ממש מענין אותי החום. חשוב לי איך הילד מרגיש. אם הוא "סמרטוט" או סובל מכאבים וללא חום הוא יזכה לאקמול ואם הוא עם חום אבל מרגיש טוב אני אחכה עם האקמול. אולי אוריד החום בדרכים אחרות. כשמדובר באמצע הלילה ומרוב עייפות אני לא סומכת על החושים שלי אני מודדת באוזן. לא מאוד מדויק אך נותן מושג.

למעלה