סקרון לסוף השבוע...

שרונס21

New member
סקרון לסוף השבוע...../images/Emo140.gif

מעניין אותי לדעת...
מה גשת בעלכן\נשותכם בענין הגלישה בפורומים בנט?? אני יוצאת מנקודת הנחה שהן\ם מודעים לענין, אבוי לכן\ם אם לא...!!
אתן\ם משתפים אותן\ם? מספרים להם חוויות? מה קראתן\ם?
מקבלים מהם עדוד? גם הם גולשים, בין סמויים בין פעילים...? יום מוצלח ונעים לכולנו.

שרונס21

New member
ואני אתחיל...

בעלי מאד לא בקטע של פורומים וכאלה... הוא אוהב נט אך בעיקר כדי לצפות בשדורי ספורט, הורדות סרטים וכאלה... בהתחלה הוא לא "שש" על הרעיון, אך לא מנע זאת ממני. היום, אחרי כמה שנות גלישה (עם הפסקה באמצע לבערך שנה) נראה שהוא די השלים עם זה וכבר לא מפריע לו... הייתי שמחה שהוא יהיה שותף איתי בפורום, יש מה להחכים ממנו.. אך אני לא מציעה את זה. ברורה לי התשובה.

אז ככה..

הוא מכור לספורט, גולש גם לחדשות וזהו,בכלל לא בקטע של פורומים. אני לא הייתי בכלל בקטע של אינטרנט עד ההריון שנעזרתי מאד בפורום הריון, והיום המשכתי לפורום הנקה וכו` ככה שמאז ``גיליתי`` את הפורום הזה, ונכנסתי לקטע של אינטרנט בכלל, ופורומים בפרט.

eti35

New member
תשובות שלי...

מה גישת בעלך בענין הגלישה בפורומים בנט??הוא חושב שאני מגזימה לפעמים אני יוצאת מנקודת הנחה שהן\ם מודעים לענין, אבוי לכן\ם אם לא...!! אתן\ם משתפים אותן\ם? מספרים להם חוויות? מה קראתן\ם?אם יש משהו יוצא דופן, אז אני משתפת. מקבלים מהם עדוד? גם הם גולשים, בין סמויים בין פעילים...?בעלי כמעט ולא גולש באינטרנט

עכשו אני../images/Emo3.gif

גם בעלי מתיחס לזה כאל שיגעון ולא מבין מה ההנאה לדסקס עם אנשים שאינני מכירה, אבל אין לו בעיה -שאגלוש ואתכתב כאוות נפשי...הוא כנראה גם סומך עלי שלא אעשה משהו לא בסדר..
אני מנסה לפעמים לשתף אותו אבל זה לא מענין אותו בכלל... ועדוד? חחח.. עד כאן
הוא גולש אבל רק בעיניני עבודתו ,בחדשות ובספורט.

אצלנו זה כך

אני גולש לכאן בעיקר מהסלולארי ובעיקר כשאני בדרכים (ואני הרבה), בביתנו המחשב אינו בנמצא, אשתי שתחי` ממש לא בעניין, בהחלט היא יודעת שאני כאן, אני משתף אותה לעיתים.

../images/Emo26.gifמענין שאף גבר עדין לא ענה...

מה זה אומר? שרובכם גולשים ללא ידיעת נשותיכם???!!!!

עונה ../images/Emo20.gif

אישי ממש, אבל ממש לא בענין הפורומים. זה לא מדבר אליו בכלל... עד לאחרונה
תמיד סיפרתי לו ושיתפתי אותו בעניינים מעניינים {או ביזאריים} שקראתי, תובנות שהגעתי אליהן בעקבות שירשורים שונים, או שאלות שצצו. היו תקופות שהוא התפחלץ מההתמכרות שלי, אבל כשקיבלתי את האדום בפורום דתיים- הוא הסתלבט מאוד אבל הגיע עם זר ורדים אדום... ויש תקופות- כמו עכשיו- שהוא עוקב יותר ממני {כן, הוא גולש סמוי פה} ומאוד מאוד מעודד אותי {הוא טוען שזה הפורום שלנו
} עדין לא הצלחתי לגרום לו להתעניין בפורומים אחרים מלבד הפורום הזה... וותיקים ומעניינים יותר

עונה לסקר../images/Emo140.gif

גישת הבעל לגלישתי בפורומים-מסכים
מספרת לו על דברים שקראתי (כמובן אם זה יעניין אותו)
בעלי הלו הוא "בסג" נראה לי שהוא די פעיל פה ובפורום דתיים

בסג

New member
...

זה מתחבר לשרשור של שיתוף תחומי עניין בין בני זוג, כי, לדוגמה, אופני הרים לא כתבה על פורומי ASP, שפות תכנות, בוני אתרים, השפה העברית, ועוד.
מה שעשוי לעניין אותה אני כמובן חולק איתה, באימייל...

candy77091

New member
מזכיר לי שפעם הייתי חורשת פורומים שונים לגמרי

וגם בפורום ASP הייתי לא אחת..

candy77091

New member
עונהנה

מה גשת בעלכן\נשותכם בענין הגלישה בפורומים בנט??נגד אם זה בא על חשבונו או על חשבון דברים אחרים שצריך לעשות ובזה אני מסכימה איתו. אני יוצאת מנקודת הנחה שהן\ם מודעים לענין, אבוי לכן\ם אם לא...!!ברור.הוא לא בקטע של פורומים רק של ספורט של הקבוצה האהובה עליו,כתיבת בלוג,חדשות.. אתן\ם משתפים אותן\ם? מספרים להם חוויות? מה קראתן\ם?כן משתפים אם יש משהו מעניין אפילו מראים. מקבלים מהם עדוד? גם הם גולשים, בין סמויים בין פעילים...?כן עידוד תמיד יש.

עכשיו אני-

אשתי יודעת שאני גולש, היא לא מתנגדת - כל עוד זה לא מונע ממני לעשות דברים חשובים יותר. (ויש כמה דברים כאלה....)
משתף ומספר חוויות.
עידוד ? אירוח פורום "דתיים" זה היה עידוד גדול. חוץ מזה - לא כל כך.

למעלה