סקרון לסוף השבוע...

candy77091

New member
הייתי רוצה לראות אם אישתך היתה אומרת לך

ממשפט כזה איך היית מגיב.

ממני לא היית יכול להחביא כלום..חחח

ובכלל- אני נגד הסתרה והעלמה של דברים מבני הזוג
עד כדי כך שלפני החתונה לקחתי יומן מאד מאד פרטי שלי וזרקתי לפח כדי שלא אצטרך לחשוף אותו בפני בעלי
מטורפת, אה? הכי אבסורדי זה שגיליתי שבעלי הוא הטיפוס הכי לא סקרן והכי לא מתענין ביקום
אני זוכרת שבתחילה ניסיתי לענין אותו בכל מיני דברים אישיים שלי אבל הוא "עשה לי טובה" שהואיל בטובו להסתכל או להקשיב, מה שגרם לי במשך השנים לחפש לעצמי פרטנרים אחרים דוגמת פורומים ומכתבים למגרה ועוד... אבל מלכתחילה אני כ"כ לא הטיפוס הזה שזה מצחיק אותי ומעציב אותי- מה נהיה ממני
למשל: בעלי יודע שהכינוי שלי בתפוז זה בוחליצינה אבל אין כמעט שום סיכוי שהוא אי פעם יחליט לבדוק על מה אני מתכתבת!! ואם הוא יום אחד יחליט לעשות זאת, זה באמת יראה על שינוי רציני ומהותי שחל בתוכו..חחח וזה יהיה אפילו סימן טוב

candy77091

New member
בכלל לא מטורפת.,גם אני כזו.

מה לעשות בנ"א חשדן ולא נותן אמון באנשים וכן יש אנשים שצריכים וזקוקים לשטח שלהם ולמרחב האישי. אני לא מסוגלת שילכו אחריי כמו זנב,לפעמים את צריכה את הספייס שלך ובלי זה אני אישית מרגישה שאני משתגעת לפעמים.

אז ככה: בעלי צוחק על הביקור שלי בכל מיני

פורומים, טוען שאני מכורה להם. בגדול הוא מפרגן, אבל לא ממש שואל. מתעניין רק אם אני מספרת לו. אין לי מה להסתיר. מהרקע ממנו אני באה זה מאוד מקובל אינטרנט וכאלה...

עונה

החצי שלי לא כותב בפורומים אבל, מעודד אותי לכתוב.
אני משתפת אותו מידי פעם במה שאני קוראת כאן ובפורומים אחרים.
אני מקבלת ממנו עידוד כמו שכתבתי למעלה, והוא מידי פעם גם גולש בתפוז.

למעלה