מטוס קונספט מטוס חיל האויר האמריקני מהדור הבא.
V vitamin P New member 16/11/04 #2 סקרון......מטוס מועדף? מהו סוג המטוס האהוב עליכם אני אוהב יותר מטוסים כבדים מאשר מטוסים קלים ומהכבדים אני אוהב יותר את הBOEING 757 אבל כל ההעדפות האלה יכולות להשתנות אצלי מתישהו נחכה ונראה
סקרון......מטוס מועדף? מהו סוג המטוס האהוב עליכם אני אוהב יותר מטוסים כבדים מאשר מטוסים קלים ומהכבדים אני אוהב יותר את הBOEING 757 אבל כל ההעדפות האלה יכולות להשתנות אצלי מתישהו נחכה ונראה
V vitamin P New member 16/11/04 #4 מממ עוד לא טסתי במטוס קל אבל בכל זמן נתון יש בשמיים מעל הבית שלי לפחות אחד כזה אני אוהב את העוצמה של הגדולים אבל כל מטוס זה דבר מיוחד
מממ עוד לא טסתי במטוס קל אבל בכל זמן נתון יש בשמיים מעל הבית שלי לפחות אחד כזה אני אוהב את העוצמה של הגדולים אבל כל מטוס זה דבר מיוחד
M MaceWindu New member 16/11/04 #5 אני אוהב מטוסי קרב WWII במיוחד את המוסקיטו. אבל אם אתם מתכונים למטוסי נוסעים וכאלה אז כבדים.. במיוחד את ה- 7E7 החדש ואת האיירבס A380
אני אוהב מטוסי קרב WWII במיוחד את המוסקיטו. אבל אם אתם מתכונים למטוסי נוסעים וכאלה אז כבדים.. במיוחד את ה- 7E7 החדש ואת האיירבס A380
נ נועם ס New member 16/11/04 #9 ../images/Emo108.gifמעדיף לטיסות 737. הסיבות: מהר נכנסים-מהר יוצאים. מהר מזודות. 2. ה-כיף אילו הן הקפיצות בטיסה . חוויה נהדרת. מרגש.
../images/Emo108.gifמעדיף לטיסות 737. הסיבות: מהר נכנסים-מהר יוצאים. מהר מזודות. 2. ה-כיף אילו הן הקפיצות בטיסה . חוויה נהדרת. מרגש.
ת תוכון1 New member 16/11/04 #12 דווקא קפיצות?../images/Emo122.gif../images/Emo5.gif בקפיצות במטוס אני כמעט מקבל התקף לב! היו לי כבר כמה מקרים מאד מפחידים מזה... ___________________________________ והמטוס האהוב עליי הוא ללא ספק הג'מבו 747-400.
דווקא קפיצות?../images/Emo122.gif../images/Emo5.gif בקפיצות במטוס אני כמעט מקבל התקף לב! היו לי כבר כמה מקרים מאד מפחידים מזה... ___________________________________ והמטוס האהוב עליי הוא ללא ספק הג'מבו 747-400.
Y Yuval Y New member 16/11/04 #8 ../images/Emo99.gif תמונה מדהימה (מעבר לכך שהטייס נראה כמו בובה) אני מאמין שגם חווית הטיסה נהדרת
ע עינת ודן New member 16/11/04 #19 נהדר דודי!!! תודה רבה, איזה מותק... והנה עוד כמה תמונות מחיה"א האמריקאי והישראלי של המטוס היפהפה, הזריז והביצועיסט האהוב עליי
נהדר דודי!!! תודה רבה, איזה מותק... והנה עוד כמה תמונות מחיה"א האמריקאי והישראלי של המטוס היפהפה, הזריז והביצועיסט האהוב עליי