סקרון......מטוס מועדף?

raynman28

New member
../images/Emo160.gifהמטוס האהוב עליי הא..

אף 15 מטוס קרב מעולה זה מקטוגריית הקרב ואני אוהב את בואינג 747 נוסעים

erazz

New member
ללא ספק, BEECH BONANZA

עם זנב הV מטוס עם מזג רע שלא אוהב שמטיסים אותו באלימות אבל עם יופי של ביצועים. מטוס עם המון המון "אופי". מטוס החלומות שלי זה כנראה RV-8. לא צריך יותר מזה.

RonGreen

New member
מטוס מועדף

אני גם אוהב מטוסים כבדים, 757-300 הוא אחד הפייבוריטים שלי(למרות שגם את ה200 אני מחבב
), גם ה A330 על שתי גרסותיו נחמד, את גרסת ה300 אני יותר אוהב. מטוסים יותר קטנים שאני אוהב: A319, EMBRAER 170, 717 <------ אלה העיקריים
RON

kugar

New member
אני אישית מעדיף...

את המחלקה היותר קטנה: הכטבמ"ים אבל אם שאולים אותי לגבי מטוסים (ואכן שואלים אותי) אני חושב שהכי אני אוהב את הדקוטה! מטוס יפיפה יום אחד תזכרו את מה שאני אומר לכם תהיה לי כזאת!!! תזכרו את מה שאני אומר!!!

לגבי הדקוטה לפני שנה בערך עשו טיסה

אחרונה שלו לאילת ושמו אותו בשדה התעופה בעיר והמטוס בהחלט שווה צפיה.

Hawk17

New member
כולם מכוערים!!!!

סתאאאם!!! פשוט המטוס הכי בובה זה SU35 \SU37 ואילך!!!

B752Captain

New member
הכי טוב הוא MD11 B752 Embraer145

שלושת המטוסים האהובים עלי ERJ145-מטוס ברזילאי פשוט בובה, תא הטייס מדהים... MD11-זן נכחד לצערי הרב מטוס מדהים ביופיו ובגודלו, בעל ביצועי המראה אדירים. לצערי הרב כל החברות מחליפים אותם בA340 למיניהם (Swiss) B757-200- מטוס ממש יפה, דק בעל אף יפה, בעל ביצועי המראה בין הטובים. תוסיפו גם את TU154M-מטוס רוסי יפהפה A310-300- אני גם אוהב מטוסים שמנמנים (ראו B733) Fokker 70- מטוס חמוד גם. B772-ER- פלא טכנולוגי. B737-300- גוץ נחמד. וכמובן אי-אפשר בלי B747-400- מקווה שיוציאו גירסה תחרותית לA380 המכוער. חבל רק שהתכן המקורי של ה 747 הוא מיושן ומלפני 30 שנה. אני שונא איירבאסים אבל אני לא שונא את A332 שהוא לא רע.

RonGreen

New member
אותם מטוסים

אמחנו אוהבים אותם מטוסים פחות או יותר. מה עם ה Embraer 170/190 החדשים? גם כן יפים. tupolev מטוסים חבל"ז בנויים כמו טנק, אתה מכיר את ה 204? דומה ל757... חבל שאתה לא אוהב איירבסים, יש להם דוקא מטוסים יפים עם ביצועים טובים, אני מסכים שה A380 מכוער, אבל מי יודע אולי הוא יראה יפה בהמראה, גם כשה747 יצא חזבו שהוא ענק מגעיל :- ) RON

למעלה