סקרון קטן בנושא כביסה

זמן וסבלנות...אין לי את שניהם

ולכן אין בכלל מתקן לייבוש כלים במטבח כי ה-כ-ל עובר מדיח, ומאז שעברתי לכאן (שנה וחצי) לא שטפתי רצפה למעט פעם - פעמיים כשנשפך משהו, כי לזה יש מנקה פעם בשבוע ושותף חרוץ לכל השאר
אז להתחיל לתלות כביסה ? אם המחיר הוא בגד או שניים מקווצים בשנה, זה עדיין ה-ר-ב-ה יותר זול מהזמן והסבלנות שלי.

../images/Emo9.gif יש כביסה ביד ויש תליה....

יש דברים שחייבים לכבס ביד - בגדי בלט של יובל וכו´. יש דברים שחייבים לתלות כי אחרת הם מתכווצים... אז פעמיים בשבוע יש לי "ימי כביסה" - הרבה פחות עבודה ממה שזה נשמע (המכונה יודעת לעבוד לבד וכך גם המייבש.....) ואני מפרידה למיכל (תשעה וחצי חודשים). רוב הדברים של יובל מתכבסים בנפרד, חוץ מהגינסים שלה ועוד כמה פרטים. יש לי מספיק כדי למלא מכונות נפרדות אז למה לערבב ? גם את שלי אני הרי מפרידה (לבן, צבעוני, כהה, לבנים וכו´).

anat30g

New member
כביסה.... כביסה

בילד הראשון עד גיל שנה.... בילדה מס 2 עד גיל חצ שנה.... התאומים חודשים....

אני חולה על הריח של התינוקלין

ואני גם אוהבת את העובדה שלאריאל יש ריח שלה, ולכם עכשיו (בגיל שנה+9) אני עדיין מפרידה, חוץ מהרתחה שאני עושה של בעלי ושלה ביחד בתינוקלין, ואז גם לו כיף לפעמים. נראה, אולי כשיהיה תינוק חדש, נעביר את אריאלי אלינו, ועדיין יהיה בבית מישהו עם הריח המדהים הזה.

ציפי ג

New member
אף פעם לא כבסתי נפרד

ותמיד באבקת כביסה שלנו. אם הסיבה היא חיידקים - טוב לילד להחשף לחיידקים של בני הבית, ולהפעיל את מערכת החיסון שלו. אם הסיבה היא בעיות עור, אז הכביסה בתינוקלין מעולם לא פתרה אותן, והשימוש באריאל בהחלט יעיל יותר בהסרת כתמים.

_גלית_

New member
אנחנו כיבסנו ביחד הכל

מההתחלה, בחומרים רגילים (כל פעם משהו אחר), בהפרדת צבעים כמובן. וגם לנו אין מייבש...
... משתמשים באמצעי הטבע
. אך לא להרבה זמן.. החלטנו שבאמת הגיע הזמן לקנות מייבש כשבימים האחרונים לקח לכביסה להתייבש איזה 3 ימים...

מעולם לא הפרדנו ../images/Emo3.gif

בהתחלה גם כיבסנו הכל באבקת כביסה רגילה עד שהסתבר שאיה היא מהזן הרגיש ועברנו לסנו מקסימה לתינוקות (אני לא יכולה לסבול את הריח של תינוקלין). צבעים אנחנו מפרידים באדיקות - יש לנו סל כביסה מחולק כך שזורקים את הבגדים מראש לתא המתאים וזה חוסך המון זמן ובלגן. מייבשים במייבש - אין חבלים בבניין שלנו.

למעלה