סקרים וחידונים.

mayan174

New member
הניצחון בגמר הגדול../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

מי ינצח בגמר הגדול? 1. ז'נייה ועובד 2. אוהד ויש-אל 3. אמילי ורותי פרסים למצביעים......

mayan174

New member
סקר מס' 2 ../images/Emo106.gif../images/Emo24.gif../images/Emo106.gif

את מי הייתם מקבלים בברכה כמנצחים בגמר הגדול? (מצורפת בצד דעתי האישית) 1. עובד וז'ניה!!!!!
2. אמילי ורותי(או שלא)
3. אוהד ויש-אל (עוד לא סגורה לגביהם)

mayan174

New member
חידון ../images/Emo140.gif

להלן שאלה שבועית... ותנחשו מה ינתנו בתור פרסים
(ירינוש ועכברת העיר) והשאלה היא: מה אמרה ז'ניה כשראתה את הזוג שאחריה ואחרי עובד מבצע את משימת הגלגל, שבפרק הקודם?

mayan174

New member
ועוד חידונת קטנטנות ודי

על איזו טעות חזרו אוהד ויש-אל פעמיים?

mayan174

New member
לא בדיוק, אבל כל הכבוד על המאמץ!

התכוונתי לכך שבמסימתם הראשונה ב2 הפרקים האחרונים אמרו להם את התשובה הנכונה בהתחלה והם התעלמו, ורק אח"כ נזכרו שאמרו להם את זה מלכתחילה והצטערו!

אהה וואלה נכון, הם גם אמרו את זה

בפרק של יום ראשון, שזה קרה להם כבר פעמיים

mayan174

New member
../images/Emo45.gifיפה מאוד!

יפה מאוד!! ואת יודעת מה הפרסים, אך הפעם נגוון קצת וזה יהי חולצות בודדות, כמובן לראשונים מבין העונים

yoavshapira1

New member
עובד וז'ניה, אבל אוהד וישאל...

עובד וז'ניה, אבל גם אוהד וישאל. העיקר לא הבנות!!!

כולם חמודים (תקראו בפנים:)

כולם נורא נחמדים אני נורא אוהב את עובד כי הוא טיפוס ממש גבר את ז'ניה כי היא יודעת לבכות (היא ממש טובה בזה) -סתם: היא פשוט חמודה ! את רותי כי היא ממש נלחמת אבל יודעת מתי יש גבולות שלא צריך לומר לאחרים שלא יצילחו אלא לעודד את עצמך... את אמילי כי היא טיפוס תחרותי נורא!! ואם הייתי יכול הייתי מצוות אותה עם אריאל והם בטח היו מנצחים!!! את ישאל כי הוא נחמד ויש לו קטעים (הבנות נופלות היום - א-מ-ן :מתוך שיחה של ישאל ואוהד) ואת אוהד כי הוא נחמד.. (חרוז) אוהד הוא מוזר וזה כיף לראות שהוא שני אנשים באותו גוף ... פרט לכך כל הכבוד לו שהוא מתחיל להניח תפילין גם אני התחלתי בשבוע שעבר (עוד חודש יש לי בר מצווה ) -אולי תשלחו ברכת מזל טוב במסר...

mayan174

New member
מזל טוב!../images/Emo6.gif

מקווה שתמשיך להתמיד בכך, הרוב פשוט שוכחים את זה כי זה קשה להתמיד.... תזכור שהתפילין הן סגולה בדוקה לשמירה, למשל פעם מישהו סיפר באיזה עלון דתי שהוא השתתף בפיגוע וניצל רק כי כיסה את הפנים שלו בשקית התפילין.

mayan174

New member
../images/Emo151.gifתגובה

חבילות מסטיקים עם עטיפת עובד בצבע כתום ועם עטיפת ז'ניה בצבע כחול- מה בא לך?

mayan174

New member
../images/Emo9.gifפרסים

את יודעת מה, רק בשביל המאמץ - תקבלי!!

למעלה