אם את מתכוונת בסוף הגמר אז כל הזמן
ח חננוש New member 10/8/05 #41 סקר!!!!! מי אתם רוצים שיזכה במיליון???למה דווקא הוא?? 1. ז'ניה ועובד 2. ישאל ואוהד 3. אמילי ורותי אם הייתה לכם אפשרות להחזיר מישהו מי הייתם מחזירים??
סקר!!!!! מי אתם רוצים שיזכה במיליון???למה דווקא הוא?? 1. ז'ניה ועובד 2. ישאל ואוהד 3. אמילי ורותי אם הייתה לכם אפשרות להחזיר מישהו מי הייתם מחזירים??
M mayan174 New member 10/8/05 #42 ../images/Emo45.gif עובד וז'ניה וכל מילה מיותרת! והייתי מחזירה את לימור ואריאל כי מגיע להם כל הכבוד ענקי על השיפור במלחמת המינים!!!!
../images/Emo45.gif עובד וז'ניה וכל מילה מיותרת! והייתי מחזירה את לימור ואריאל כי מגיע להם כל הכבוד ענקי על השיפור במלחמת המינים!!!!
ח חן1000 New member 11/8/05 #49 אני יודעת היא התעלפה אחרי משימת האקסטרים הראשונה אבל פעם ראשונה שהיא בכתה זה בגן חיות אחרי שהם הפסידו בראש בראש היא אמרה שהיא לא יוכלה לגדול וכו' "אבל אני יפה וחכמה זהו"- שניסתה לעודד את עצמה
אני יודעת היא התעלפה אחרי משימת האקסטרים הראשונה אבל פעם ראשונה שהיא בכתה זה בגן חיות אחרי שהם הפסידו בראש בראש היא אמרה שהיא לא יוכלה לגדול וכו' "אבל אני יפה וחכמה זהו"- שניסתה לעודד את עצמה
מ מים שקטים100 New member 15/8/05 #52 מישהו יכול להסביר לי.. אני חדשה פה, לא מבינה את כל הסימנים והפרתיפים האלה. מה זה?