סקרים רבותי סקרים

natangold

New member
סקרים רבותי סקרים

נראה לי שאני לבד כאן אבל טוב אז ככה זה הולך אם אתם רוצים אזיה מילים הם המועדפות עליכם של פינק פלויד אני חוזר מילים ולא לחן ואם בא לכם תכתבו גם למה

lior efi

New member
יש לי!

המילים המועדפות עליי הם כמובן של: the great gig in the sky סתם! די מאוחר עכשיו ואין לי כח לחשוב יותר מדי, אז אני אגיד דוגס! בעיקר בגלל שאני מאוד אוהב את ההשוואה לכאורה לספר "חוות החיות"! אבל בכללי כל הנושא הזה של מעמדות, ביקורת על החברה וכל אלה ממש מעניין ומחאתי ביותר! ח"ח לווטרס!

נכון לעכשיו..

גילמור: Fat Old Sun - גילמור כותב על דברים המוכרים לו, ולא צריך לשבור את הראש עם קונצפטים גרנדיוזיים נוסח ווטרס. רייט: Summer '68 - שיר מפתיע בכנותו, בהתחשב בתקופה בה נכתב. ווטרס: If - ווטרס לא עושה כאן פוזות, אלא מדבר מהלב. בארט: The Scarecrow - כל השובבות והעצב של העולם מונחים על כתפיו של דחליל, בבואתו של האמן. נכון למחר, מי יודע...

Marmaduke

New member
גם אני!!

אני עם אותן תשובות בדיוק חוץ מבארט, שאני אוהב יותר את BIKE שמקסים אותי כל פעם מחדש!!

annagr

New member
dogs

כמו כולם, שיר שהמילים שלו ציניות ומבקרות את העולם בצורה ממש טובה. בכלל, כל האלבום טוב מאוד (מבחינת הליריקס)

סלוניק

New member
מה עם המילים של

Great Hopes? המילים מעבירות כל כך חזק את המסר ואת התחושות, אני לא יכול להפסיק לשמוע את הגרסה שב-Pulse

סלוניק

New member
../images/Emo6.gif

נכון! לא יודע איך יצא לי Great Hopes וואי ממש נקרעתי כשראיתי את הטעות עכשיו

טעות מובנת... ../images/Emo9.gif

אגב, ברוכ/ה הבא/ה למעוננו.
בהזדמנות, אנסה לנתח את השיר הזה, שהוא גם טוב וגם מעניין: מתייחס להסטוריה של הלהקה ולידותם של חלק מהם.

סלוניק

New member
תודה תודה

חבר שלי שנמצא כאן רוצה להוסיף כמה הצעות משלו: "and everything under the sun is in tune but the sun is eclipse by the moon" "there is no dark side of the moon, in matter of fact, its all dark"

נימרודל

New member
אני יודעת שזה ישמע מוזר

אבל דווקא fearless משום מה, כששמתי לראשונה את מדל עוד לפני אפילו שיצא לי להסתכל בליריקס, זה דיבר אלי.. חיחי

pink floydror

New member
באקוס

יש מילים כאלה...לא יודע.. נכנסות לנפש..:) אני אוהב גם את הליריקה של The Trial

emmily plays

New member
וואו יש כל כך הרבה..

"dogs " הוא כשיר החביב עלי אבל משפטים.. a million bright ambassadors of morning" ב echoes השיר "green is the colour" הוא חתיכת פואטיקה בעיני במיחוד envy is the" bond between the hpful and the damned" השיר "cymbaline" במיוחד apprehention creeping like a tube train up your" spine" השיר if" המילים של chapter 24 ושל the scarecrow וכמובן dark side of the moon בשלמותו ושאר השירים בanimals כשירים בשלמותם אהובים עלי מאוד.. ככותבת אני מאוד מתחברת במיוחד למילים וזה אחד הדברים שאני אוהבת בפלויד..

למעלה