סקרים, שקרים ו-וידיאוטייפ.

DarlingAdam

New member
סקרים, שקרים ו-וידיאוטייפ.

סופסוף החלפתי את הסקר המטופש הקודם בסקר מטופש חדש. למי שמתעניין, יש בפורומנו 13 צמחונים (26%), 6 טבעונים (12%), 28 אוכלי-כל (56%), ושלושה "אחרים", 6%. תמיד יש אצלנו "אחרים". חמישים איש הצביעו. שמחה וששון. הסקר הנוכחי דורש פירוט. א', כי ניתן לבחור רק אחד מתוך רשימה שאני אישית הייתי בוחר בכולה, וב', כי כתוב "שמלה" במקום שבו אמור היה להיות כתוב "כל תלבושת נשית-בעיקרה ומרהיבת עין שלבכם הקטן והפרוורטי חפץ בה". כך שתרגישו חופשיות לפרט בשרשור זה מה בדיוק ילבש כל אחד מהנבחרים, ורק תזכרו להודיע אם יהיה בהודעה תוכן מיני או קינקי. אני מאוד מקווה שיהיו כמה תכנים מיניים וקינקיים. ואם אין ברשימה מישהו שמרתק אתכן - סוטים חסרי טעם שכמותכם - תרגישו חופשיות להעיר על כך ולצרף לרשימה ולשרשור עוד כמה זכרים ו/או גברים לטעמכם. בתודה, ההנהלה.

matanbu

New member
יש, אני ראשון!

כמובן שסטיורט הד שלי... למה זיגי לא שם? :) גררר..

DarlingAdam

New member
רציתי סקר הוגן,

כולם גברים בני אנוש. לא יכולתי להוסיף את דיוויד, זה היה דופק את כל העיקרון ;)

FreakOnALeash

New member
זה לא שיש לי טענות, אבל....*PG-13*

למה אין אף נציג וולשי ברשימה? (אגב, אדם, אני יכול להעתיק קטע על וויילס וקרוס-דרסינג, or is it too tame for your taste?) אז בשם הפוליטיקלי קורקט...

DarlingAdam

New member
פיטר ווינגפילד!

האמת, אלן ריקמן חצי וולשי. לצערי, המון אנשים לא נכנסו לרשימה, בגלל זה בדיוק פתחתי שרשור "פרט נמקי והסבירו". שעה, שעה אני מנסה להכניס את ההודעה הזו. אם זה לא מצליח הפעם, אני יורה במישהו. שים את הקטע על ווילס והקרוס, חופשי. :)

FreakOnALeash

New member
הייתה לי הרגשה,

טבל לא רציתי להגיד דברים שאין לי מושג. אוקיי, *מביא ספר*

FreakOnALeash

New member
מי הוא? מה הוא עשה?

מצטער, אני עריין צעיר מכדי לדעת.

FreakOnALeash

New member
שמישהו אחר ישרשר גברים...

אני מרגיש שבתמתי את השרשוא עם השטויות שלי.

FreakOnALeash

New member
הקטע באנגלית

הוא לא עד עדי כך קשה לקרוא, אז אני מעתיק אותו כמו שהוא לבינתיים. In 1838, a wave of uprisings, mutinities and revolts known as the Rebecca Riots swept the Narberth and Pontadulais areas, then the whole of Camarthenshire, and eventually all of west Wales. After a bad harvest had caused mass starvation, gangs of farmers dressed in womeb's clothes grabbed their shotguns and set fire to English-owned workhouses and tollages (whose English absentee landlords were charging extortinate fees for use of the roads). The leader of the riots, a particulary well-built Welshman, had needed a disguise to protect his identity, and borrowed a dress from a l\arge lady called Big Becca- the only person whose clothes would fit hum- in a neighbouring parish. He, in turn, became known as Becca, and his acolytes followed suit, borrowing their wives' clothes, ostensibly to evade decetion (altough they probably just enjoyed it) and hailing Genesis 24:60 as their inspiriation and justification: 'They blessed Rebekah, and said onto her: "Or sister, be thou the mother of thousands, of tens of thousands, and let thy seed posses the gates of those which hate them."' It took five years and all the king's men, to supress the cross-dressing, fire-starting, happy trigger Welsh mob...

ליטל ו

New member
זה

<<ורק תזכרו להודיע אם יהיה בהודעה תוכן מיני או קינקי>> מדכא.

DarlingAdam

New member
אני מנסה, כמיטב יכולתי,

לעשות הכול כמו שצריך. ומה יוצא לי מזה? כלום. אי אפשר לרצות את כולם, פשוט אי אפשר, ולמה לי בכלל לנסות?

ליטל ו

New member
בנאדם,

סורי, לא רציתי לעשות מזה עניין, בטח לא עכשיו, אבל לי זה מוציא את החשק לשחק. עושה לי רע להצטרך לצנזר את עצמי אפילו כאן, יש לי מספיק מזה ביומיום. וכל זה בשביל אנשים שאפילו לא נמצאים פה, בגלל שרשור אידיוטי שתרמתי לו מתוך רצון טוב, בסך הכל. אני לא מעוניין לפתוח מזה שרשור, אבל ענית, אז גם אני עניתי.

CeruleanCat

New member
למה

לשים אזהרה זה לצנזר? בסך הכול דיסקליימר כמו בכל פיק טוב.

ליטל ו

New member
היי קאט.

אני צריכה מקום שבו אני יכולה בפשטות לדבר בלי להצטרך לחשב ולחשוב מראש על מה אני אומרת, על איך זה יתפרש ועל אותם "ילדים", שאני בטוחה שמסוגלים לעשות החלטות בעצמם ולא צריכים שאני אתיפייף על "להגן עליהם". גם לי וגם לך היו אומרים שאנחנו צעירות מדי בשביל לראות/לדעת/לקרוא כל מני דברים כשהיינו קטנות, ואני יודעת שלגבי, לפחות, זה לא היה נכון אלא סתם מתנשא. אני צריכה מקום שהוא כמו הבית שלי, שבו אני אוכל לדבר *בחפשיות*. אני צריכה מקום אחד בעולם להיות בו נורמאלית ולא להצטרך להגן על עצמי ולבדוק כל הזמן אם מה שאני אומרת בסדר או לא, מקובל חברתית או לא, נשמע טוב או לא. דיסקליימר זה בשביל להגן משפטית. מה שאסור לשים בפורומים מבחינת תפוז, אני מוכנה לקבל שלא יהיה על הפורומים. אבל תודה לאל, החוקים בישראל עדיין טיפה יותר שפויים מבארה"ב בהקשר הספציפי הזה (אני מתכוונת לכל העניין עם yaoi, ששתינו מכירות, אז בואי לא נתחיל עכשיו דיון על למי יש חוקים מטורפים יותר). הפורום עבד בסדר גמור בלי עניין הדיסקליימרים במשך די הרבה זמן. הסיבה היחידה להוסיף אותם פתאום היא פליים וור שאפילו לא היה קשור לזה, זה היה סתם נספח שלו, ואפילו לו הכלל היה בפורום מראש, הוא לא היה נמנע כי העניין התחיל מאדם שלא מכיר את הפורום. כל מה שהכלל היה עשוי לתרום ז תשובה פשטנית ואולי מהירה יותר על מה היתה הבעיה. וזה כל כך לא שווה את זה שאין לי מילים. חוקים מוסיפים כש*צריך* אותם, כשהם הכרחיים, לא כשיש לך רעיון לחוק ואתה לא רואה סיבה לא להוסיף אותו. עד עכשיו, כשמצאתי לנכון להזהיר מפני משהו שנמצא בפוסט שלי, הזהרתי. אבל זה היה רק במקרים קיצוניים, כשכתבתי דברים שנראו לי מספיק מטרידים כדי שתצוץ לי המחשבה להזהיר לגביהם. להצטרך להתחיל לחשב מאיזה גיל מותר לקרוא כל דבר שאני כותבת פשוט מוציא מבחינתי את הטעם מלטרוח לשתף. בדיוק כמו להצטרך לתרגם כל דבר מלשון זכר ללשון נקבה, או כל קטע ארוניסטי אחר. ובנוסף, עד עכשיו, הבחירה מה להגיד היתה שלי, השיפוט היה על פי הערכים שלי. הכלל הזה נותן את הכוח לכל אדם שייכנס לפורום.

למעלה