סקרים, שקרים ו-וידיאוטייפ.

הצנצנת

New member
../images/Emo85.gif יפה כתבת.

(הדובי זה מפני שהחיבוק כאן שמח מדי מכדי להיות חיבוק אמיתי.) ואני מצטרפת לדעה הטכנית: החלת כלל מסויים על יושבי הפורום לא יעזור כשמדובר בהודעות של משתתפים חדשים וסתם עוברי אורח. למעשה, עצם קיומו של כלל כזה רק יוסיף סבל למשתתפים שיחויבו לנהוג לפיו, ולמנהל הפורום, שיאלץ לאכוף אותו.

ליטל ו

New member
תודה רבה

נורא קשה לי לצאת נגד כאן. אבל אכפת לי מזה מספיק בשביל לפרפר. {חיבוק אמיתי}

DarlingAdam

New member
אנשים פה בפורום יכולות לעשות

כל מה שבא להם. לא ממש אכפת לי, האמת, לא מעניין אותי יותר, יש לי דברים יותר דחופים לדאוג להם. מבחינתי, עשו מה שאתם רוצות.

FreakOnALeash

New member
ליטל,

Nothing makes one so vain as being told one is a sinner

FreakOnALeash

New member
יום אחד.

מישהו יצטרך להסביר לי למה אני לא מצליח לעשות כלום בעצמי, אבל רק מישהו אומר מילה וכבר אני קופץ עם איזה פאנארט או שניים או מיליון. מדכא. בכל אופן, ליפססיק, פאה, ושתי תמונות שלקח לי שעתיים להתחיל לחפש. אני כבר מרגיש סוטה וטיפשיHappiness corrupts. But pretty pretty boy...

ליטל ו

New member
Not if

Curt were the one to say it. Not if it mattered. סחתיין על כל הפנארטים והתמונות, תודה. ואהבתי את רפרנס הלורד הנרי שלך :) אני הכי אוהבת אותו שם :)

DarlingAdam

New member
אפשר לפרט, פה בשרשור,

איזו תלבושת בדיוק תתאים לכל אחד מהבחורים שלנו. אחד אחד. כמו פיק בלי עלילה ובלי פורנו, רק עם פירוט תלבושות.

FreakOnALeash

New member
בחרתי ג'ון גלובר עם זקן.

כאילו שלא ידעתם. אדם, יא לורד הנרי שכמותך, אתה וההשפעה שלך על אנשים...

נגה א

New member
את רוב הגברים מהרשימה אני בכלל

לא מכירה, האמת. אני לא חושבת שגברים נראים טוב בשמלה, סורי שאני לא שותפה להתלהבותכם. אם זה עוזר... אני חושבת שגברים עם שיער ארוך מושכים בטירוף.

DarlingAdam

New member
כולם שחקנים.

ואת מוזמנת להוסיף לרשימה את הגברים "שלך", עם שיער ארוך ובלי שמלה. (מהרשימה שלי? ג'ון גלובר לדוגמה, עם או בלי זקן, נראה מצוין בלי שמלה. או בלי כל בגד אחר). ;)

הצנצנת

New member
לי יש בעיה קלה

בגזרה של דמויי הישו. תנו לי דמוי ישו, משהו מזוקן כזה, חום שיער ועיניים,ואני נמסה.

DarlingAdam

New member
ג'ון גלובר, גרסת הזקן.

שיער חום ארוך, עיניים מדהימות, זקן שנראה נחמד אפילו לי, ואני בד"כ לא כל כך תומך בשיער על פנים יפות. לא זכור לי שיצא לו לשחק את ישו, אבל הוא שיחק את השטן מספר פעמים :)

אממ,

פי.ג'יי. הארווי. ולא אכפת לי אם היא תהיה עם זקן או לא. לעזאזל, לא הכרתי חצי מהסקר. ולא היו בו דמויות של פמיות שאני אוכל לחזר אחריהן באבירות :) [וטבעוני, אבל לא עניתי בסקר הקודם, אני חושב]

ליאתו

New member
ג'וני דפ

בכל מצב צבירה ובכל אחד מימות השבוע. ובאופן ספציפי - בסוודר אנגורה ורוד וחצאית תואמת (אד ווד, אל תגידו שלא ראיתם).

אורי 0

New member
אין לי מושג

זה ששיחק את דיל ב"משחק הדמעות" נחשב? היא נראתה טוב, אבל היא לא נראתה "הוא". סטאמפ זכור לי במעומעם מפרסיליה, נכון? כך הזיכרון הקולנועי שלי נראה.

למעלה