סקרים

undi

New member
../images/Emo13.gif בלי להתרגז

אבל גם בלי להטעות בבקשה.

סמלת

New member
...

סימני הקריאה זה במידה ויש מידע על הקובץ, אז הוא בא עם זה.. יכול להיות שהורדת חלק מהשירים האלה? כי בד"כ האימיול זוכר שירים שהורדת כבר ומסמן אותם...לא מכירה את הגירסא החדשה הזאת לכן זאת רק השערה..

y e t i

New member
ובעניין הצבעים והסימני קריאה

אם אני לא טועה זה קשור לזמינות ,מקורות ואיכות הקובץ . ככל שהצבע כהה יותר איכותי וירד בצורה מהירה יותר .

אז פה זה לא

אוף!!! איזה עצבים

סמלת

New member
תגידי גברת..

את לא מצליחה להוריד שירים או סרטים? עוד לא הבנתי מה הבעיה שלך כי שרתים ויש לך המון והם טובים, מה הבעיה?

סמלת

New member
אויש קושקוש...

על העניין הזה את מקימה מהומה בפורום?
תתעלמי, כל עוד השרתים טובים וההורדות רצות אין צורך להתפס לקטנות..

luda88

New member
לא. זאת סתם הודעה

גם לי זה קפץ כל הזמן והוריד סבבה.

סמלת

New member
אין לך שום בעיה שימי לב../images/Emo88.gif

אם זה כל מפריע לך תעשי ככה, פתחי את האימיול, אל תתחברי עדיין, תלחצי על כפתור העדפות
שרת
תסמני V בריבוע "עדכן את רשימת השרתים בעת הפעלה
מימין לאותה שורה, יש כפתור בשם "רשימה", תלחצי עליו ובמסך שניפתח תדביקי לשם את הכתובת : (זו הכתובת שננתי לך)http://ed2k.2x4u.de/index.html
תלחצי על קובץ ו"שמור"
ואישור
ככה הוא יעדכן את השרתים באופן אוטומוטי ויפסיק להציק לך

undi

New member
../images/Emo41.gifקושקוש../images/Emo70.gif

את רואה את כפתור העזרה שמופיע לך בסרגל הכלים של האי מיול? למעלה בצד ימין??? תנסי ללחוץ עליו ותראי מה אומרים הצבעים וסימני הקריאה. סימני קריאה ירוקים מעידים שהקובץ קיבל דירוג גבוה (איכותי ואמין) סימני קריאה אדומים יעידו על דרוג נמוך( לא איכותי, מזויף)

זה שולח אותי למין אתר...

אבל כשאני לוחצת על מקורות או זמינות אז הירוק עדיין נהיה פעם כן פעם לא.. לא חשוב, אין לי כוח להסביר זה לא מה שמשנה עכשיו. יכול ליהות שזה באמת אמינות של ההורדה, תודה מותק!

undi

New member
נו, שלח אותך לאתר

ובאתר יש את הדף הזה בתחתית הדף תראי את סימני הקריאה שדיברת עליהם

למעלה