סקרנות הרגה את החתול....

hadash

New member
אופסססססס

כבר נשרפנו בים יום שישי....
אהה ומגיע לרגל שלי מחיאות כפיים סוערות- היא נרדמה לי יום שישי כי יצא שישבתי הרבה.... וכשרציתי לקום תקפה אותי לפתע התחושה המוכרת כל כך של רגליים רדומות אבל אח"כ באה גם התחושה המדגדגת של הרגליים ש"מתעוררות" וכל כך שמחתי כי זה אומר שהרגל שלי בסדר גמור!!!

אורית...2

New member
אני עושה ....עד שהגוף שלי../images/Emo124.gif

מודיע לי ...היי !!! לנוח... אז אני נחה...
ו.....ממשיכה הלאה..... אני חושבת שבבריכה זה נורא כיף לעשות תחרות עם עצמי...
כמה בריכות אני יכולה לעשות... אבל כמובן שזה הולך בהדרגה.....בהתחלה קצת ואחר כך מוסיפים... אבל !!!
כשהגוף שלי אומר לי "עכשי לנוח !!!" אני מקשיבה לו ...עוצרת...מסתכלת על המציל החתיך...
או אם אין אף "חתיך בשטח..."אז סתם נחים במים !!" אה ובפינה של הברכה שאין שם שמש !!!
אחר כך כשאני מרגישה שאפשר להמשיך...אני ממשיכה..ויוצאת לנוח !!! בכיסא אבל לא ב
בשאני מרגישה שאני חוזרת לעצמי ...הביתה , שמחה ומאושרת מכמות הבריכות שעשיתי באותו יום ...זה נותן הרגשה נורא טובה !!! לגבי מקומות אחרים.... בכל מקום יש ספסל לנוח ....או איזו פינה שאפשר לשבת שם ... אז שוב כשהגוף שלי "צורח "נוחי..." אז אני נחה ....וכשהכוחות חוזרים ממשיכים... אבל מ
אני בורחת !!!כשחליתי אמרו לי שזה לא טוב לנו !!! וגם מקלחות חמות לא טובות לנו ... אז אני "סבונית"...ומתקלחת במים חמימים (נוטים לקרירים)... זה לא נורא כל "המגבלות"
שיש לנו אפשר להמשיך לחיות איתם... אבל כל הזמן להקשיב לגוף שלנו ... איך המורה להתעמלות שלי אמרה לי ...תעשי כל תרגיל , אבל תקשיבי לגוף שלך הוא כבר יגיד לך מה את יכולה ומה לא ...וכשהוא יגיד לך לא !!! תעצרי...

RomiVais

New member
אני שמחה שהיא התעוררה!! ../images/Emo45.gif

שלא תלך לישון יותר תמסרי לה בשמי.......... אבל גם במקרה וכן - רק למעט זמן!! ים של בריאות רומי

RomiVais

New member
הדסי... ../images/Emo24.gif

אף אחד לא אומר שלא יהיו עוד טיולים. בואי נגיד שמאז האבחון לא יצאת לטיול... בהזדמנות הבאה שתהיה לך - צאי לטיול ותבחני איך את מרגישה. בלי להגזים. אם את רואה שאת מרגישה טוב....... אין סיבה שלא תצאי לטיולים. אבל אם את לא מרגישה טוב - שם הגבול שלך. כל אחד צריך להכיר את הגוף שלו ואת גבולות היכולת. מאחלת לך המון בריאות רומי

RomiVais

New member
היי ירון ../images/Emo13.gif

סקרנות.... מי כמוני יודע...
בלי שום קשר לטרשת וכלום יש אנשים סקרנים <כמוני> ואני חייבת לציין שזה לא תמיד טוב
לגבי טרשת והוכחה עצמית, כמובן שאני מכירה את התופעה מאמא שלי. יש לעניין שני אספקטים: מצד אחד, זה מצויין שלא מוותרים ותמיד מתעקשים לא לוותר על הדברים שחשוב להמשיך לעשות, הדברים החשובים. הרי אם תוותר על משהו, כשאתה עוד מסוגל לעשות אותו - רוב הסיכויים שלא תחזור לעשותו. מצד שני, חייבים להיזהר. כי הרי אם מגזימים בעצם אפשר לפגוע בעצמנו. ובכך להחמיר את המצב. אני אתן לך דוגמה, אמא שלי למשל אוהבת לבשל, היא ממש חולה על זה. אז מצד אחד, אסור לתת לה לוותר על זה, אך מצד שני אם היא חס וחלילה נופלת כשהיא עומדת ליד הכיור, היא יכולה לשבור משהו שימנע ממנה להמשיך ולהתקדם במצבה הנוכחי. אז לדעתי חייביפ ללמוד היכן הגבול הנכון. לא לוותר, אך גם לא להגזים!! אני מקווה שאתה מכיר את הגבולות שלך ולא מגזים. רק בריאות והמשך יום נעים רומי

למעלה