שרוט וזה בדוק
New member
סקרנית ,יש כאן גברים/נשים בגילאי 50?
או שכולם פה זכרים צעירים שכל היום יש להם זיקפה ולא יודעים מה לעשות בה.לא שחלילה יש לי הכללה
באאארררווווררררר שכן, מס'תומרת?????איפה האייקון הזה שכועס?
או שכולם פה זכרים צעירים שכל היום יש להם זיקפה ולא יודעים מה לעשות בה.לא שחלילה יש לי הכללה
באאארררווווררררר שכן, מס'תומרת?????איפה האייקון הזה שכועס?
אתה שרוט-וזה בדוק עכשיט אתה מגיב לפוסט ישן?וברוך הבא.באאארררווווררררר שכן, מס'תומרת?????איפה האייקון הזה שכועס?
אתה שרוט-וזה בדוק לא הייתי פה המון המון שנים, פעם, שלטתי פה ברחבה, אבל ממש.....
אני צעיר בן 53. לא תמיד עומד במשימה... אבל עם טיפה סבלנות הוא מתעורר ומתפקד לא רע בכלל. יודע גם מה לעשות איתו, אפילו זכיתי למחמאות רבות מאוד. טוב...לא רבות מאוד...אבל זכיתי למחמאות. ואני חתיך, אמרתי? חתיך מאוד!!סקרנית ,יש כאן גברים/נשים בגילאי 50?
או שכולם פה זכרים צעירים שכל היום יש להם זיקפה ולא יודעים מה לעשות בה.לא שחלילה יש לי הכללה בנושא.
ובאמת חשבת שהעובדה שאצלך מתעורר או שאתה חתיך הורס יגרום לי ממש לרצות???אתה לא באמת מאמין לעצמך ומעבר לכך-חבל שלא קראת אותי טוב משום שהדבר הכי חשוב זה לא מה שעומד אלא מי אתה באמת!!.אני צעיר בן 53. לא תמיד עומד במשימה... אבל עם טיפה סבלנות הוא מתעורר ומתפקד לא רע בכלל. יודע גם מה לעשות איתו, אפילו זכיתי למחמאות רבות מאוד. טוב...לא רבות מאוד...אבל זכיתי למחמאות. ואני חתיך, אמרתי? חתיך מאוד!!
שבוע טוב.היי,
קראתי מקצת השיחות שהתנהלו פה ואני חייב להודות שסקרנת אותי.
על כן שלחתי לך הודעה בפרטי... מקווה שזה בסדר?!
מרגיש לי שיכול להיות מעניין לקשקש.
או שכולם פה זכרים צעירים שכל היום יש להם זיקפה ולא יודעים מה לעשות בה.לא שחלילה יש לי הכללה בנושא
אני אישה מעל 50. אבל את לא מעניינת אותי.סקרנית ,יש כאן גברים/נשים בגילאי 50?
או שכולם פה זכרים צעירים שכל היום יש להם זיקפה ולא יודעים מה לעשות בה.לא שחלילה יש לי הכללה בנושא.
כאישה היא לא מענינת אותך? וגבר? ממממאני אישה מעל 50. אבל את לא מעניינת אותי.
או שכולם פה זכרים צעירים שכל היום יש להם זיקפה ולא יודעים מה לעשות בה.לא שחלילה יש לי הכללה בנושא.יש גם י
ולבטח ממש נשוי?היי סקרנית, יש גם יש, ואפילו יותר מכך 54, סיפק את סקרנותך?
יש כאן מעל גיל 71 ...סקרנית ,יש כאן גברים/נשים בגילאי 50?
אני בן 52 זה צעיר מידי? חחחסקרנית ,יש כאן גברים/נשים בגילאי 50?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.