הי נטע -התגובה שלי הייתה לבצלאל ,ואגלה לך סוד קטן ,ולמרות שאני מכינה לביבות אפויות כולנו נהנים גם מלביבות תפוחי אדמה מטוגנות , פעם בשנה מרשים לעצמנו ליהנות משחיתות חנוכה ../images/Emo13.gif ואגב ,את באמת מוזמנת לנסות ההמלצות שלי לאפויות ,הן ממש טעימות בשילוב המטבל . בזכותה של ניקי ב. והבלוג המדהים שפתחה בתפוז , למדתי להכין עוד מתכונים אפויים בתנור כמו קציצות בקר קריספיות אפויות ואנו יוצקים עליהן טחינה שהכנתי =מעדן כנ"ל שניצלים אפויים בתנור + טחינה =מעדן . האמת שאני לאורך שנים לא מטגנת בשמן ,כולנו לא מעוניינים בכך ולכן ניקי ב. לימדה אותי עוד מתכונים מעולים . כיום יש לה אתר משלה ואני מנויה עליו ומקבלת עדכונים שוטפים ומדי פעם מנסה מתכון חדש . בוקר נהדר לך וחג שמח ומתוק ../images/Emo137.gif../images/Emo138.gif