סקרררררררררררררררררר

Bezalel P

New member
סקרררררררררררררררררר../images/Emo137.gif

סופגניות - לא/כן? כמה? גדולות או קטנות? ובאיזה מילוי?

בכלל לא :)-

הריבה מתוקה מידי בשבילי גורמת לצמרמורת אז מעדיפה ריקה עם מעט סוכר מעל ואם לוקחת עם ריבה, מוציאה כמעט את כולה חג שמח וערב מקסים מוזהבת

גם אני פעם אהבתי ריקות ../images/Emo45.gif

לפני שהתחילו לשים בסופגניות מילויים של שוקולד, ריבת חלב וכו' והברירה היחידה הייתה או עם ריבת תות שדה או ריקה, העדפתי את הריקה, או שהוצאתי את הריבה אם "נפלה לידיי" סופגניה עם ריבה.

הכל הולך, כמו בתמונה!

רצוי ממולאת בריבת חלב ובינונית.. אך כמו שכתב טל, כל ביס מלווה ברגשי אשמה :)

דנטל

New member
יששששששששששש סקר

ברור שכן. פעם בלי חשבון, היום תלוי בתקציב הקלוריות היומי. גדולות. ריבה רגילה.

Bezalel P

New member
../images/Emo45.gif

הכי טוב בריבה רגילה. כל החידושים האלה לא באים לי טוב.

באמת החידושים מצחיקים ולא

נראה לי שמתאים לסופגניה רגילה עם ריבה או ריקה עם סוכר מעל :)-

כן, אבל רק בחנוכה

לא אוהבת את הריבה ה"רגילה", מעדיפה שוקולד, ריבת חלב וכו'. אבל ככלל מעדיפה לביבות על פני סופגניות.

Bezalel P

New member
לביבות זה נחמד

אני לא בטוח שיש בהן פחות שמן. והעיקר שלא יהיו מעופרת יצוקה

יש לביבות אפויות והן מעולות וטעימות למדתי מניקי ב. הכנת לביבות אפויות של בטטות וגם של תרד בשילוב מטבל והן מעולות , אני מכינה אותן בכל חנוכה וטורפים אותן והן לא משמינות . ממליצה לך לשים סינר על עצמך ולהתנסות במטבח ולגבי שאלתך משתדלת להימנע מסופגניות ,הן כמו פצצות ../images/Emo3.gif חג שמח לך בצלאל ולכל הבלוגרים ../images/Emo13.gif

טוב לדעת ../images/Emo45.gif

ובכל מקרה, כשכתבתי שאני מעדיפה לביבות, התכוונתי מבחינת הטעם ולאו דווקא מבחינת השמן.

הי נטע -התגובה שלי הייתה לבצלאל ,ואגלה לך סוד קטן ,ולמרות שאני מכינה לביבות אפויות כולנו נהנים גם מלביבות תפוחי אדמה מטוגנות , פעם בשנה מרשים לעצמנו ליהנות משחיתות חנוכה ../images/Emo13.gif ואגב ,את באמת מוזמנת לנסות ההמלצות שלי לאפויות ,הן ממש טעימות בשילוב המטבל . בזכותה של ניקי ב. והבלוג המדהים שפתחה בתפוז , למדתי להכין עוד מתכונים אפויים בתנור כמו קציצות בקר קריספיות אפויות ואנו יוצקים עליהן טחינה שהכנתי =מעדן כנ"ל שניצלים אפויים בתנור + טחינה =מעדן . האמת שאני לאורך שנים לא מטגנת בשמן ,כולנו לא מעוניינים בכך ולכן ניקי ב. לימדה אותי עוד מתכונים מעולים . כיום יש לה אתר משלה ואני מנויה עליו ומקבלת עדכונים שוטפים ומדי פעם מנסה מתכון חדש . בוקר נהדר לך וחג שמח ומתוק ../images/Emo137.gif../images/Emo138.gif

gils33

New member
כמה שיותר עם קרם פטיסייר או שוקולד לבן../images/Emo127.gif../images/Emo3.gif

למעלה