אתה חיי את החיים טובים אתה
B Bezalel P New member 1/12/10 #11 עונה לעצמי מקסימום סופגניה אחת במצטבר לאורך כל החג (בשנים האחרונות אפילו פחות מזה). עם ריבה אדומה.
S shy-1 New member 1/12/10 #18 סופגניות זה עניין של גיל(וטעם) בכתה א' אכלתי 10 עם מלא ריבה, היום אחת, כשהריבה ברובה עפה החוצה. ובנינו, לא אכפת לי שהיה הפוך
סופגניות זה עניין של גיל(וטעם) בכתה א' אכלתי 10 עם מלא ריבה, היום אחת, כשהריבה ברובה עפה החוצה. ובנינו, לא אכפת לי שהיה הפוך
J just GL New member 2/12/10 #24 חנוכה או לא חנוכה?! מקסימום אחת ביום ריבה רגילה... לכל היותר ריבת חלב. ושבוע אחרי חנוכה- ריצה כל בוקר.
חנוכה או לא חנוכה?! מקסימום אחת ביום ריבה רגילה... לכל היותר ריבת חלב. ושבוע אחרי חנוכה- ריצה כל בוקר.
R Ronit FL New member 2/12/10 #25 רצוי או מצוי? מצוי אין.. בכל זאת, אני לא בארץ ואיני גרה במעוז ישראלים, אז אין. רצוי, בלי קשר אם יש או אין, לטחון סופגניות מתי שמתחשק... ואין לי בעיה לבלוס שתיים (או יותר) במכה. ככה לשבור את הצום.
רצוי או מצוי? מצוי אין.. בכל זאת, אני לא בארץ ואיני גרה במעוז ישראלים, אז אין. רצוי, בלי קשר אם יש או אין, לטחון סופגניות מתי שמתחשק... ואין לי בעיה לבלוס שתיים (או יותר) במכה. ככה לשבור את הצום.
מ מירב 010702 New member 2/12/10 #34 כנ"ל אוהבת אבל אין פה סופגניות כמו שבארץ - מטוגנות, ועם ריבה אדומה... מממממ...
O orelie New member 2/12/10 #26 ../images/Emo137.gif שבוע לפני החג - אחת במילוי רגיל ולאחר מכן.. כל פעם שמתחשק לי חג משח לכולם יעל
ה הר הקסמים New member 2/12/10 #27 שתיים, כי אני לא יכולה להתאפק: סופגניית אספרסו במילוי קרם קפה ואגוזי לוז, וסופגניית טירמיסו עם מסקרפונה. אצל מיקי שמו - וזהו.
שתיים, כי אני לא יכולה להתאפק: סופגניית אספרסו במילוי קרם קפה ואגוזי לוז, וסופגניית טירמיסו עם מסקרפונה. אצל מיקי שמו - וזהו.
M motior Member 2/12/10 #28 אתמול אכלתי חצי סופגניה קטנה במילוי פיסטוק וחצי סופגניה קטנה במילוי קרם שמפניה. נראה לי שהיום אלך על חצי ויסקי...
אתמול אכלתי חצי סופגניה קטנה במילוי פיסטוק וחצי סופגניה קטנה במילוי קרם שמפניה. נראה לי שהיום אלך על חצי ויסקי...
ה הניק זיקוקית תפוס New member 2/12/10 #29 2 אחת בנר ראשון ואחת ביום האחרון של החג ורק הקלאסית במילוי ריבה! פעם הייתי אוכלת יותר אבל בסופגניה יש 500 קלוריות....
2 אחת בנר ראשון ואחת ביום האחרון של החג ורק הקלאסית במילוי ריבה! פעם הייתי אוכלת יותר אבל בסופגניה יש 500 קלוריות....
S suki da yo New member 2/12/10 #30 אוכלת קצת איכשהו, אני לא מתלהבת בטירוף מסופגניות. א מציעים לי אני כנראה אוכל אחת או שתים.
ס סוכריה עטופה בערפל New member 3/12/10 #35 קטנות ומגניבות סטייל רולדין לדגום אחת מכל טעם שנשמע מעניין. כמובן שחולקים!