סקררררר{אבל שונה משאר הסקרים קצת}

h e n y

New member
סקררררר{אבל שונה משאר הסקרים קצת}

אם לאף אחד לא אכפת.. עשיתי סקר/שאלון על רוזוול:
1.מי אתם אוהבים מהדמויות הגבריות: א.מקס
ב.מייקל
ג.אלכס
ד.קייל
ה. ולנטי
ו.נסדו
2.איזה דמות מהבנות אתם אוהבים: א.ליז
ב.מריה
ג.איזבל
ד.טס
3. איזה דמות הכי רעה אתם אוהבים: א.נסדו
ב.טס
ג.פירס
ד.מייקל{נחשב לפעמים}
ה.ולנטי{בהתחלה}
4.איזה דמות אתם הכי שונאים-מהבנים: א.מקס ב.מייקל ג.אלכס. ד.קייל ה.ולנטי ו.פירס 5.איזה דמות אתם הכי שונאים מהבנות? א.ליז ב.מריה ג.איזבל ד.טס
6.איזה דמות אתם הכי אוהבים מההורים? א.אבא של ליז ב.אמא של ליז ג.אבא של מקס ואיזבל ד.אמא של מקס ואיזבל ה. אמא של מריה ו. אבא של מייקל
7. איזה דמות אתם הכי שונאים מההורים? א.אבא של ליז ב.אמא של ליז ג.אבא של מקס ואיזבל ד.אמא של מקס ואיזבל ה. אמא של מריה ו. אבא של מייקל
8.דרגו את השיר פתיחה של התוכנית- מ1-10
9.מי לדעתכם הכי מיותר בסדרה?
10.את מי לדעתכם צריך להרוג?
11. אם הייתם יכולים להחליף דמויות או שחקנים מה הייתם עושים?
12.מה התמונה הכי אהובה עליכם?{שימו אותה}
13. מה הייתם משנים בתוכנית?
14.את מי הייתם רוצים להחליף בסדרה?
15. מאמינים בחייזרים- כן או לא? טובבבב ח'ברה תפרגנו זה הסקר הראשון שעשיתי אי פעםםםםםםםם

עונהההה

1.מייקל
2.מריה
3.נסדו
4.קייל
5.טס
6.אמא של מריה
7.אבא של מייקל
8.שיר הפתיחה 10 אני מתה על השיר הזה.. 9.קייל ממש ממש מיותר!!! שילך מי צריך אותו בכלל... 10.להרוג?!?!?!לא יודעת!! 11.הייתי מעיפה את קייל!! 12.תמונה מצורפת.. 13.כלום
14.את מריה
15.כן אני מאמינה בהם

sweetyheart

New member
../images/Emo23.gifעונה../images/Emo23.gif

מי אתם אוהבים מהדמויות הגבריות
:
מייקל
ואלכס איזה דמות מהבנות אתם אוהבים:
איזבל
ומריה איזה דמות הכי רעה
אתם אוהבים:
ברור ש
מייקל... הרעות שלו רק עושה אותו יותר מתוק
! איזה דמות אתם הכי שונאים מהבנות?טס אני מאחלת לך מכל ה
.. שתמותי
! איזה דמות אתם הכי שונאים-מהבניםפירס כי הוא חתיכת בן זונה שרוצה להכניס את החייזרים
המתוקים שלי למבחנה... ואני גם שונאת את קייל
כי אין לו תפקיד ממש חשוב בסדרה... מה שאומר שכל פעם שרואים אותו זה סתם מעצבן כי הוא לא נחוץ לנו בחיים
.... איזה דמות אתם הכי אוהבים מההורים?אמא של מריה לא יודעת למה.. איזה דמות אתם הכי שונאים מההורים? בעונה השלישית את אבא של ליז
... בעונה הראשונה את אבא של מייקל
! אם הייתי תופס את הכלב הזה בסמטה חשוכה הוא היה רואה מזה להרביץ למתוק שלי מכות! הייתי ניכנסת בו והוא היה מצטער שאיזה חייזר לא חימם לו את האיברים הפנימיים
! דרגו את השיר פתיחה של התוכנית- מ1-10100
מי לדעתכם הכי מיותר בסדרה? קייל(פרטים למעלה) 10.את מי לדעתכם צריך להרוג?את טס! החתיכת כלבה הקטנה הזאת עשתה רק צרות בחיים שלה אז עדיף אותה מתה
.... אם הייתם יכולים להחליף דמויות או שחקנים מה הייתם עושים? ברור שהייתי שמה את מייקל בתפקיד ראשי
, אני ישחק את מריה ואת איזבל...ליז תשחק את טס וקייל יהיה מפוטר
! מה הייתם משנים בתוכנית? שוב... מייקל תפקיד ראשי ואני משחקת את אהובתו
... את מי הייתם רוצים להחליף בסדרה?את איזבל בגלל
אלכס ומריה בגלל
מייקל (אני חוזרת על עצמי) מאמינים בחייזרים- כן או לא?אממממ.... כשאחד יבוא מולי אני יודע לכם...
פרגוןיאאא איזה יפה
! פשששש.. ממש הצלחת
!
סקר מקסים המשיכי ככה... מ פ ר ג נ ו ת !
*אני רוצה להסביר משהו על התמונה--- נכון! אני לא אוהבת את מקס אבל אני פשוט חולה על התמונה הזאת! זה בילתי נישלט!

h e n y

New member
פחחח אני עצמי שכחתי...

תודה לשניכם על שעניתם.... 1.מי אתם אוהבים מהדמויות הגבריות
: ברור אבל ברור אבל ברור שמקס שלי
2.איזה דמות מהבנות אתם אוהבים
: אני חולה על ליז
.... היא תמימה כזאת..וגם את איזבל
היא משחקת מעולה
3. איזה דמות הכי רעה אתם אוהבים
: נסדו
מצחיק אותי
ומייקל
הוא לפעמים אדיוט ומנוול
אבל זה מה שיפה בו 4.איזה דמות אתם הכי שונאים-מהבנים: את פירס
לא סובלת אותו בגלל מה שהוא עשה למקס החמוד שלי
5.איזה דמות אתם הכי שונאים מהבנות? אפקורוס, טס
לא סובלת אותה מאז שראיתי אותה בתמונות
6.איזה דמות אתם הכי אוהבים מההורים? את אמא של מריה- היא מגניבה כזאת
ואת אבא של מקס וליז- הוא הוציא אותם מהבוץ
7.איזה דמות אתם הכי שונאים מההורים? את אבא ואמא של ליז
הכי מעצבנים שיש.....
איך הם יכולים להרשות שמקס
לא יפגש עם ליז
8..דרגו את השיר פתיחה של התוכנית- 10 9.מי לדעתכם הכי מיותר בסדרה? אף אחדד אני לא יכולה לוותר על אף אחד.. תחשבו שבלי מקס, איזבל, ומייקל לא היו חייזרים, בלי ליז לא היה תוכנית {כי אז מקס לא היה מתאהב בה}, בלי מריה לא היה אהבה למייקל, בלי אלכס לא היה אהבה לאיזבל, בלי ולנטי לא היה מי שיעזור להם, בלי קייל לא היה בדיחות... לא היה מי שיחשוד...
10..את מי לדעתכם צריך להרוג? את טס הזונה
11.אם הייתם יכולים להחליף דמויות או שחקנים מה הייתם עושים? הייתי עושה שטס הייתה מתאהבת באלכס ורבה עם איזבל עליו{קרב חייזרות נשמע מעניין
} הייתי עושה שמייקל יהפוך לרע ויריב עם מקס על המלוכה{אהה השם של הספר שלי
} ועוד כמה ספויילרים שהייתי משנה- ואני לא אומרת... 13.מה הייתם משנים בתוכנית? שיהיו עוד כמה עונות, אבל חוץ מיזה כלום
14.את מי הייתם רוצים להחליף בסדרה? את ליז... לנשק את מקס
ושמקס יעריץ אותי כמו שהוא מעריץ את ליז... 15.מאמינים בחייזרים?- כן מאודדדד אבל בחייזרים טובים
>>>>>>>>>>> אני מתה על התמונה הזאת
זה ועוד תמונות מהסדרה הזאת

shasha14

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo141.gif תשובות../images/Emo141.gif../images/Emo41.gif

1.מי אתם אוהבים מהדמויות הגבריות: א.מקס ב.מייקל
ג.אלכס ד.קייל ה. ולנטי ו.נסדו 2.איזה דמות מהבנות אתם אוהבים: א.ליז ב.מריה ג.איזבל
ד.טס 3. איזה דמות הכי רעה אתם אוהבים: א.נסדו ב.טס ג.פירס ד.מייקל{נחשב לפעמים}
ה.ולנטי{בהתחלה} 4.איזה דמות אתם הכי שונאים-מהבנים: א.מקס ב.מייקל ג.אלכס. ד.קייל ה.ולנטי ו.פירס
5.איזה דמות אתם הכי שונאים מהבנות? א.ליז
ב.מריה ג.איזבל ד.טס 6.איזה דמות אתם הכי אוהבים מההורים? א.אבא של ליז ב.אמא של ליז ג.אבא של מקס ואיזבל ד.אמא של מקס ואיזבל ה. אמא של מריה
ו. אבא של מייקל 7. איזה דמות אתם הכי שונאים מההורים? א.אבא של ליז ב.אמא של ליז ג.אבא של מקס ואיזבל ד.אמא של מקס ואיזבל ה. אמא של מריה ו. אבא של מייקל
8.דרגו את השיר פתיחה של התוכנית- מ1-10- 8 9.מי לדעתכם הכי מיותר בסדרה? ליז......... 10.את מי לדעתכם צריך להרוג? ליז........ 11. אם הייתם יכולים להחליף דמויות או שחקנים מה הייתם עושים? הייתי מחליפה את ליז או לפחות את השחקנית 12.מה התמונה הכי אהובה עליכם?{שימו אותה} 13. מה הייתם משנים בתוכנית? את כל הקטעים הארוכים והמשעממים של מקס וליז 14.את מי הייתם רוצים להחליף בסדרה? את ליז........ 15. מאמינים בחייזרים- כן או לא? כן

נמימה

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo98.gifשלי../images/Emo98.gif../images/Emo108.gif

1.מי אתם אוהבים מהדמויות הגבריות:מקס
, כל כך רגוע שלו ורציני ואלכס
, כזה דובון מתוקי פשוט חמודון
2.איזה דמות מהבנות אתם אוהבים: מריה
מצחיקולה כזאת, מלאה בשטויות
ואיזבל המתוקה
חבל שהיא עם אלכס שלי
3.איזה דמות הכי רעה אתם אוהבים: נסדו
איזה מלך
כמה הוא עוזר (עזר) לשלושת ה
שלנו.. וכמובן את ולנטי
השריף הכי פצצתי בעיר!! חולה עליו, והוא בכלל לא רע
4.איזה דמות אתם הכי שונאים-מהבנים: פירס!!
הזבל המזריח הזה!! מגיע לו שהוא מת!!
לא חבל ולא חרם- פשוט מגיע לו
5.איזה דמות אתם הכי שונאים מהבנות:טס
סתם עכברה מעצבנת
ומסריחה.. נמאס ממנה! מקס של ליז
וליז של מקס
6.איזה דמות אתם הכי אוהבים מההורים: אמא של מריה
כמו הבת שלה.. איזו חמודה..
7.איזה דמות אתם הכי שונאים מההורים: אבא של מייקל! בנזונה איך מעיז להרביץ לילד החמוד השובב והחתיך שלו
חוספה
8.דרגו את השיר פתיחה של התוכנית- מ1-10: לדעתי מגיע לו 10
דידו זמרת מעולה
והשיר מתאים ומאד יפה
9.מי לדעתכם הכי מיותר בסדרה: אף אחד!! לכל דמות יש תפקיד (אפילו אם הוא מאד מאד קטןן) בסדרה
.. 10.את מי לדעתם צריך להרוג: פירס. חיחיחיחיחי אבל הוא מת
11.אם הייתם יכולים להחליף דמויות או שחקנים מה הייתם עושים: הייתי משאירה את כולם!!
12.התמונה האהובה עליי?? מממממ בואו נראה..טוב החלטתי לשים תמונה של מקסססס
ולא של אלכס או של כולם.. תמונה מבין האהובות עליי
13.מה הייתם משנים בתוכנית: כלום
14. את מי הייתם רוצים להחליף בסדרה: אני אישית לא חושבת שניחנתי בכישרון המשחק
אבל נגיד וכן, אז הייתי רוצה להיות איזבל
גם להיות עם אלכס, וגם להיות שולטת
15. מאמינים בחייזרים: יאפ יאפ יאפ

בכיף../images/Emo70.gif

1)מייקל! 2)ליז ואיזבל ביחד 3)מייקל לא רע-לפחות לא בכוונה. אבל בכל מקרה אותו 4)פירס-רשע מרושע! 5)טס! 6)אימא של מריה 7)אבא של מייקל 8)8-הוא לא ממש קשור...אבל יפה! 9)ההורים! כולם!!! 10)טס! לא סתם..הא מכניסה עניין! אף אחד לא צריך למות אולי קייל 11)הייתי מחליפה את מקס-מביאה אחד חתיך יותר! 13)כלום! סדרה מושלמת! הייתי מוסיפה עונות! 14)מריה! בעצם-כל אחת שחיבקה ונישקה את מייקל... 15)כן!

frikin shin

New member
תשובותיי

1.מייקל
ואני לא חושבת שנסדו נכלל בדמויות הגברים
אולי בקבוצת החייזרים
2. קשה... איזבל 3. טס רעה????
אני שונאת את פירס לאללה!!! אחרי מה שהוא עשה למקס
4. פירס פירס פירס 5. מריה כי טס שולטת! אולי בנתיים כי לא גיליתי את הצד הרע שלה. איזבל וליז חמודות ומריה סתם נודניק. 6. אמא של מקס ואיזבל 7. אבא הרשע של מייקל! 8. 9 - כי הוא די יפה אבל קצת מאוס אחרי שחרשתי אותו
9. מבין הדמויות הראשית
אם כן אלכס כי הוא לא ממש עושה הרבה שם 10. את פירס!!! (הוא מת כבר לא?
) 11. הייתי ממנה את עצמי כחברה של מייקל
12. חיפשתי תמונה של כולם למרות שאני אוהבת הרבה תמונות
13. את התתמרחויות של ליז ומקס והריבים המפגרים של מריה ומייקל 14. לא יודעת??? את מריה אולי אבל רק כי היא חברה של מייקל
15. עכשיו? אולי

Bartal j

New member
תשובותיי

קודם כל סליחה אנשים אני חדשה בפורום ולא ידעתי אז אם הרסתי למישהו שגיליתי על העונה הבאה אני ממש מצטערת... ועכשיו לתשובותיי: 1. אני אוהבת את מייקל הכי הרבה הוא פשוט שמות כזאת מורכבת ומגניבה פשוט יש מה לאהוב אחר כך במרחק קטן זה מקס השווה
2. אני אוהבת הכי הרבה את מריה היא ומייקל פשוט מושלמים ביחד אחר כך באה ליז אבל היא קצת מרגיזה אותי כי היא כזאת רצינית ולא קלילה...
3. אני הכי שונאת את פירס המגעיל הזה על מה שעשה למקס המסכן ואיך שירה בקייל... ה ממש רשעות! הוא פשוט מטורף ואני ממש שמחה שמייקל הרג אותו.
4.מהבנות אני הכי שונאת את טס כיה יא נדחפת לקשר של ליז ומקס שתלך ותחפש לה חיים ותפסיק לנסות לכבוש את מקס אוקיי אז הוא הוא הגורל שלה אבל זה פתטי! הוא אוהב את ליז לא אותה !שתקלוט את זה אחד ולתמיד ותתנדף!
5. אני הכי שונאת את הדמות של טסחוץ מטס המעצבנת אני לא ממש שונאת מחשהי מהבנות בהתחלה כעסתי על איזבל כי היא הייהת בהתחלה די ביץ'והתעלמה אז מאלכס שממש אוהב אותה אבל עכשיו היא יותר אנושית ונחמדה ואני גם יותר אוהבת אותה בגלל זה.
6. אימא של מריה היא הדמות ההורית הכי מגניבה שיש למרות כל השטויות שעשתה בצעירוצה היא פשוט אחלה והיא מתאימה ממש לשריף ולנטי.
7. אבא של מייקל כי הוא היה ממש מגעיל איך שהיה מרביץ לו הוא גם בן אדם (או חייזר אם נדייק) אבל גם אם הוא לא הילד הביולוגי שלוהוא צריך חום ואהבה מאבא שלו ואנשים כאלה לא צריכים להיות הורים! 8.שי רהתיחה שווה 10 בגלל דיידו הזמרת המוכשרת היא זמרת איכותית ויש לה שירים מהממים וגם המילים של השיר והלחן פשוט פצצתיים אין מ הלהגיד לסדרה יפה וטובה יש שיר פתיחה מהמם שכיף לשמוע!
9. אף אחד לא מיותר לדעתי בסדרה כולם מוסיפים המון לעלילה 10. את טס צריך להרוג כי היא ממש מעצבנת ואני רוצה שמקס יהיה עם ליז לא איתה!! 11. לא הייתי מחליפה אף אחד הבחיורת של הבמאי של רוזוול מצויינות כי כולם מתאימים לתפקיד שלהם 12. התמונה הכי אהובה עלי היא... 13.הייתי עושה אותה שעה וחצי במקום 45 דקות 14. הייתי רוצה להחליף את טס למרותש אני שונאת אותה כי היא מעצבנת זה יהיה ממש כיף לשחק את המרשעת. 15. אני לא מאמינה בחיזרים... אני מאמינה בייצורים סתאאם חח חייזירם לא קיימים אם אני אראה חייזר אני אגיד לכם (הייתי שמחה לפגוש חייזר זה יכול להיות מגניב) אבל בנתיים הם קיימים רק בסרטים !

L i l A L o

New member
תשובותיי../images/Emo13.gif

1.מי אתם אוהבים מהדמויות הגבריות: מייקל
2.איזה דמות מהבנות אתם אוהבים: מריה
3. איזה דמות הכי רעה אתם אוהבים: מייקל{נחשב לפעמים}
מושלםםם 4.איזה דמות אתם הכי שונאים-מהבנים: קייל
5.איזה דמות אתם הכי שונאים מהבנות? טס
6.איזה דמות אתם הכי אוהבים מההורים? אמא של מריה 7. איזה דמות אתם הכי שונאים מההורים? אבא של מייקל (הוא הרביץ לחמודי שלי)
8.דרגו את השיר פתיחה של התוכנית- 8
9.מי לדעתכם הכי מיותר בסדרה? קייל
10.את מי לדעתכם צריך להרוג? אממ אף אחד..
11. אם הייתם יכולים להחליף דמויות או שחקנים מה הייתם עושים? אממ לא יודעתת אני שונאת לדמיין סדרות אחרת מאיך שהם באמת... 12.מה התמונה הכי אהובה עליכם?{שימו אותה} אין לי כח ואני לא יכולה לצרף תמונוץ
13. מה הייתם משנים בתוכנית? כלום
14.את מי הייתם רוצים להחליף בסדרה? אממ אולי את מריה ואז אני ינשק את מייקלללל
15. מאמינים בחייזרים- כן או לא? כן

../images/Emo42.gif../images/Emo25.gifמייייייי

1.מי אתם אוהבים מהדמויות הגבריות: ב.מייקל 2.איזה דמות מהבנות אתם אוהבים: ב.מריה 3. איזה דמות הכי רעה אתם אוהבים: ג.פירס 4.איזה דמות אתם הכי שונאים-מהבנים: א.מקס 5.איזה דמות אתם הכי שונאים מהבנות? ד.טס 6.איזה דמות אתם הכי אוהבים מההורים? ה. אמא של מריה 7. איזה דמות אתם הכי שונאים מההורים? ג.אבא של מקס ואיזבל ד.אמא של מקס ואיזבל 8.דרגו את השיר פתיחה של התוכנית- מ1-10======8.5 9.מי לדעתכם הכי מיותר בסדרה?=====אלכס 10.את מי לדעתכם צריך להרוג?=====טס 11. אם הייתם יכולים להחליף דמויות או שחקנים מה הייתם עושים?==הממ לויודעת 12.מה התמונה הכי אהובה עליכם?{שימו אותה}==אח"כ 13. מה הייתם משנים בתוכנית?=====כלום!!!!!!! 14.את מי הייתם רוצים להחליף בסדרה?=======מריה 15. מאמינים בחייזרים- כן או לא?====המממ..כן...

sweetyheart

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo36.gif

שמתם
שכווווווווווולם אוהבים את אמא של מריה?! מעניין למה! היא פשוט כבשה את לב כל המעריצים של רוזוול....

L i l A L o

New member
משועממתתתת

מה קראת את זה כולם?!??! חחחח סתםםםםםםם כל הכבוד לך שקראת את של כולם לי בחיים לא תהיה תסבלנות הזאתתת !!
את לא כועסת נכון?!

h e n y

New member
את האמת גם אני קראתי את זה

היה לי משעמם... ורציתי לראות מה כולכם חושבים
{בגלל זה בעצם עשיתי את הסקר
}

sweetyheart

New member
ברור שקראתי...

א. אני רוצה לדעת את מי כל אחד אוהב... ב.אני רוצה לדעת כמה אוהבים את אותם אנשים כמוני... (ודווקא יש הרבה!) ואני ממש לא חושבת שזה שיעמום...

למעלה