סקררררר{אבל שונה משאר הסקרים קצת}

L i l A L o

New member
סתם זה היה בצחוקקקקק

חחח גם אני קראתי את של כולם חח כאילו לא קראתי רק ריפרפתי כזה או איך שאומרים את זה קפיש?! אז לא להעלב מדברי כי לא צקיך לקחת אותם ברצינות רק הדברים זה בצחוק

PopPy

New member
../images/Emo85.gif

1.מי אתם אוהבים מהדמויות הגבריות: מייקל 2.איזה דמות מהבנות אתם אוהבים: מריה
3. איזה דמות הכי רעה אתם אוהבים: ולנטי 4.איזה דמות אתם הכי שונאים-מהבנים: התלבטות קשה בין מקס לאלכס.. 5.איזה דמות אתם הכי שונאים מהבנות? ליז, ליז, ליז!
6.איזה דמות אתם הכי אוהבים מההורים? אמא של מקס ואיזבל 7. איזה דמות אתם הכי שונאים מההורים? אבא של מייקל 8.דרגו את השיר פתיחה של התוכנית- מ1-10 8 9.מי לדעתכם הכי מיותר בסדרה? אלכס 10.את מי לדעתכם צריך להרוג? מקס/ליז/שניהם 11. אם הייתם יכולים להחליף דמויות או שחקנים מה הייתם עושים? מחליפה את ג'ייסון בהר או שירי אפלבי. 12.מה התמונה הכי אהובה עליכם? המ.. אין משהו ספציפי. 13. מה הייתם משנים בתוכנית? מאריכה אותה, כמובן. 14.את מי הייתם רוצים להחליף בסדרה? דמות? ליז. 15. מאמינים בחייזרים- לא ממש..

fetch

New member
-Pטרה לה לה....

.מי אתם אוהבים מהדמויות הגבריות: התחלתי עם אהבה לאלכס, אבל עכשיו אהבתי האמיתית היא קייל :) 2.איזה דמות מהבנות אתם אוהבים: איזבל 3. איזה דמות הכי רעה אתם אוהבים: פירס... נורא אהבתי אותו. אבל האחרים בכלל לא רעים :[ רק בגלל שטס כאילו "מפריעה" למקס וליס.. :( 4.איזה דמות אתם הכי שונאים-מהבנים: .מקס. אני לא כ"כ בעיה אית ו אבל הוא נורא מיצבן לפעמיים. 5.איזה דמות אתם הכי שונאים מהבנות? ליז. כנ"ל. 6.איזה דמות אתם הכי אוהבים מההורים? א.אבא של ליז, ואמא של מריה 7. איזה דמות אתם הכי שונאים מההורים? אמ... לא יודעץ? 8.דרגו את השיר פתיחה של התוכנית- מ1-10ץ נגיד... 9.5. נורא אוהבת אותו. 9.מי לדעתכם הכי מיותר בסדרה? מיותר...? לפי דעתי כולם די חשובים. אבל לפי דעתי משקיעים יותר מדי זמן במערכת יחסים של מקס וליז ולא מספיק זמן בדמויות האחרות. 10.את מי לדעתכם צריך להרוג? אלימות זה רע
11. אם הייתם יכולים להחליף דמויות או שחקנים מה הייתם עושים? כן... אז לפי דעתי השחקנים מעולים וזה חלק מיופי של התוכנית 12.מה התמונה הכי אהובה עליכם?{שימו אותה}ץ רק אחת? :O 13. מה הייתם משנים בתוכנית? יותר קייל, אלכס, ולנטי וכו', פחות ליז ומקס 14.את מי הייתם רוצים להחליף בסדרה? ..... 15. מאמינים בחייזרים- כן או לא? חיים, כן. חייזרים כפי שמוצגים בתוכנית, לא. *פירגון*

Death Girl

New member
תשובות...

1. מי אתם אוהבים מהדמויות הגבריות: מקס/מייקל 2. איזה דמות מהבנות אתם אוהבים: ליז/מריה 3. איזה דמות הכי רעה אתם אוהבים: מייקל 4. איזה דמות אתם הכי שונאים מהבנים: פירס 5. איזה דמות אתם הכי שונאים מהבנות: טס 6. איזה דמות אתם הכי אוהבים מההורים: אף אחד...עדיף את ולנטי... 7. איזה דמות אתם הכי שונאים מההורים: אבא של מייקל 8. דרגו את השיר פתיחה של התוכנית: 8 9. מי לדעתכם הכי מיותר בסדרה: טס 10. את מי לדעתכם צריך להרוג: את טס...ררר... 11. לא הייתי מחליפה אף אחד...

Lotzifer

New member
לה לה לה לה לה תשובות!

1.מי אתם אוהבים מהדמויות הגבריות: מייקל 2.איזה דמות מהבנות אתם אוהבים: מריה 3. איזה דמות הכי רעה אתם אוהבים: מייקל{נחשב לפעמים} 4.איזה דמות אתם הכי שונאים-מהבנים: קייל 5.איזה דמות אתם הכי שונאים מהבנות? ליז 6.איזה דמות אתם הכי אוהבים מההורים? לא ראיתי את הפרקים עם ההורים.... רק את ההתחלה והסוף של העונה.... 7. איזה דמות אתם הכי שונאים מההורים? כנ"ל.... 8.דרגו את השיר פתיחה של התוכנית- מ1-10: 8 - שיר מהמם! 9.מי לדעתכם הכי מיותר בסדרה? קייל 10.את מי לדעתכם צריך להרוג? אף אחד.... 11. אם הייתם יכולים להחליף דמויות או שחקנים מה הייתם עושים? הייתי מחליפה את ליז במישהי פחות קרציה וצדקנית.... 12.מה התמונה הכי אהובה עליכם? אין לי תמונה אהובה... כל התמונות עם מייקל! 13. מה הייתם משנים בתוכנית? כלום.... 14.את מי הייתם רוצים להחליף בסדרה? אף אחד... 15. מאמינים בחייזרים- כן

Roswell Girl

New member
אממ...

1. את מקס, כמובן.
2. ליז, היפהפיה..
3. ולנטי..
4. פירס!!
5. טס בלעעע!!!
6. אבא של מקס ואיזבל..
7. אבא של מייקל!
8. 10!
9. טס, הכלבה.
10. טס, הנדחפת.
11. מחליפה את איזבל.. היא לפעמים כל כך מעצבנת... אבל בסטאר וורלד מתאים לה הג'ינג'י..
12. אין לי מושג..
13. הייתי הורגת את טס. 14. אממ.. אף אחד...
15. לא.. ממש לא.
אחלה סקר.

Dawson girl

New member
תשובות שלי....

1.מי אתם אוהבים מהדמויות הגבריות: א.מקס 2.איזה דמות מהבנות אתם אוהבים: ג.איזבל 3. איזה דמות הכי רעה אתם אוהבים: א.נסדו 4.איזה דמות אתם הכי שונאים-מהבנים: ו.פירס 5.איזה דמות אתם הכי שונאים מהבנות? ד.טס 6.איזה דמות אתם הכי אוהבים מההורים? ה. אמא של מריה 7. איזה דמות אתם הכי שונאים מההורים? ו. אבא של מייקל 8.דרגו את השיר פתיחה של התוכנית- מ1-10- 8 וחצי 9.מי לדעתכם הכי מיותר בסדרה? ממממ....... ההורים! מה הם קשורים דאמט?. 10.את מי לדעתכם צריך להרוג?פירס! אופס, הוא כבר מת...
11. אם הייתם יכולים להחליף דמויות או שחקנים מה הייתם עושים? לא יודעת, בעקרון אין ממש דמות שאני שונאת 12.מה התמונה הכי אהובה עליכם?{שימו אותה} אין לי אף תמונה של רוזוול. *נסקלת קשות* 13. מה הייתם משנים בתוכנית? את הקיטש וכל זה... זה אמור להיות מדע בדיוני! 14.את מי הייתם רוצים להחליף בסדרה? איזבל 15. מאמינים בחייזרים- כן או לא? חלקית טובבבב ח'ברה תפרגנו זה הסקר הראשון שעשיתי אי פעםםםםםםםם *מפרגנת*

TaKe Me DuDi

New member
שלי ../images/Emo70.gif באיחור גדול.....

1.מי אתם אוהבים מהדמויות הגבריות: א.מקס 2.איזה דמות מהבנות אתם אוהבים: ג.איזבל 3. איזה דמות הכי רעה אתם אוהבים: ד.מייקל{נחשב לפעמים} 4.איזה דמות אתם הכי שונאים-מהבנים: ו.פירס 5.איזה דמות אתם הכי שונאים מהבנות? ד.טס 6.איזה דמות אתם הכי אוהבים מההורים? ה. אמא של מריה 7. איזה דמות אתם הכי שונאים מההורים? ד.אמא של מקס ואיזבל 8.דרגו את השיר פתיחה של התוכנית-6 9.מי לדעתכם הכי מיותר בסדרה?פירס 10.את מי לדעתכם צריך להרוג?הרגו אותו כבר .... פירס... 11. אם הייתם יכולים להחליף דמויות או שחקנים מה הייתם עושים?מחליפה את ליז 12.מה התמונה הכי אהובה עליכם?בקשה
13. מה הייתם משנים בתוכנית?כלום היא מושלמת
14.את מי הייתם רוצים להחליף בסדרה?לא שאלנו את זה כבר
אממ את ליז
15. מאמינים בחייזרים- כן או לא?תאמת לא .......

למעלה