סקר! או שאלון מה שזה לא יהיה..

danirit1

New member
סקר! או שאלון מה שזה לא יהיה..

טוב אז משעמם לי לפחות אתם תהנו...תבחרו בין שני הדברים למשל: אביב או קיץ? קיץ! יש מבין? יאללה תהנו לכם :) להקות מועדפות: סאן אוף דארק או באסטד? מקפליי או סאן אוף דארק? סימפל פלאן או מיי קמיקל רומאנס? אבריל לאביון או קלי אוסבורן? ווסטלייף או בקסטריט בוייז? הילארי דאף או לינדזי לוהאן? דייב או ג'יימס מסאן אוף דארק? הבלדה של פול או השיר של אדי? מה אתם מעדיפים: אהבה או כסף? אמת או שקר? אבא או אמא? שיהיה לכם בן או בת? לקבל או לתת? לנשק או לקבל נשיקה? לדבר או להקשיב? מורה (זכר) או מורה (נקבה)? לשיר או לרקוד? לצלם או להצטלם? לצייר או לרשום שירים? בלונדיני או שחור? ג'ינג'י או חום? לישון או להתקלח? קולנוע או מועדון? מחשב או טלוויזיה? שחור או ורוד? שחור או לבן? צהוב או כתום? ירוק או כחול? קרליין או לוראל? רוק או פופ? טוב אז זהו!! ותצרפו בבקשה תמונה של דני לסוף שיהיה נחמד :) תודה!!!

lollipop1

New member
תודעעעעעע

סאן אוף דארק או באסטד? דורק מקפליי או סאן אוף דארק? מקפליי סימפל פלאן או מיי קמיקל רומאנס? סימפל פלאן אבריל לאביון או קלי אוסבורן? אפחת! ווסטלייף או בקסטריט בוייז? ווסטלייף הילארי דאף או לינדזי לוהאן? לינזדי!!!! |הילארי
| דייב או ג'יימס מסאן אוף דארק? ג'יימס הבלדה של פול או השיר של אדי? הבלדה מה אתם מעדיפים: אהבה או כסף? אהבה אמת או שקר? אמת אבא או אמא? :\ לדעת שיהיה לכם בן או בת? בן אבל הכל יתקבל בברכה לקבל או לתת? חחח תלוי מה! לקבל לנשק או לקבל נשיקה? לקבל נשיקה לדבר או להקשיב? להקשיב מורה (זכר) או מורה (נקבה)? זכר לשיר או לרקוד? לשיר לצלם או להצטלם? לצלם לצייר או לרשום שירים? לצייר בלונדיני או שחור? שחור ג'ינג'י או חום? חום לישון או להתקלח? לישון קולנוע או מועדון? קולנוע מחשב או טלוויזיה? מחשב שחור או ורוד? שחור שחור או לבן? לבן צהוב או כתום? כתום ירוק או כחול?ירוק קרליין או לוראל? קרליין רוק או פופ?רוק

vered131

New member
עונה.. תודה :)

להקות מועדפות: סאן אוף דארק או באסטד? ...קשה.. נראה לי באסטד. מקפליי או סאן אוף דארק? מקפליי
סימפל פלאן או מיי קמיקל רומאנס? סימפל פלאן אבריל לאביון או קלי אוסבורן? אבריל לאבין.. שונאת את קלי אוסבורן!
ווסטלייף או בקסטריט בוייז?
לא זה ולא זה. הילארי דאף או לינדזי לוהאן?
לא ממש מתה על שניהן. אבל נראה לי לינדזי לוהאן. דייב או ג'יימס מסאן אוף דארק? ג'ימס הבלדה של פול או השיר של אדי?
השיר של אדי. למרות שגם הבלדה של פול יפה!! מה אתם מעדיפים: אהבה או כסף?
שניהם אמת או שקר? אמת אבא או אמא?
לפעמים זה ולפעמים זה. שיהיה לכם בן או בת? בת לקבל או לתת? חשוב גם וגם. לנשק או לקבל נשיקה? לקבל. לדבר או להקשיב? לדבר
מורה (זכר) או מורה (נקבה)? מורה
לשיר או לרקוד? לשיר [אבל רק במקלחת] לצלם או להצטלם? לצלם. לצייר או לרשום שירים? לצייר. בלונדיני או שחור? גם וגם. ג'ינג'י או חום? חום לישון או להתקלח? להתקלח קולנוע או מועדון? מועדון. מחשב או טלוויזיה? מחשב שחור או ורוד? שחור שחור או לבן? לבן צהוב או כתום? כתום ירוק או כחול? ירוק קרליין או לוראל? קרליין. רוק או פופ? רוק תודה

ראיתי שאלון ואני עונה עליו ..

סאן אוף דארק או באסטד? ייייאיי אמ... סאן אוף דורק ניראלי.. מקפליי או סאן אוף דארק? מקפלייי סימפל פלאן או מיי קמיקל רומאנס? מי אלה?! תזכירו לי... אבריל לאביון או קלי אוסבורן? אמ... ווסטלייף או בקסטריט בוייז? לא זה ולא זה הילארי דאף או לינדזי לוהאן? הילארי דאף דייב או ג'יימס מסאן אוף דארק? דייבי! הבלדה של פול או השיר של אדי? מה?! מה אתם מעדיפים: אהבה או כסף? אהבה... אמת או שקר? אמת.. אבא או אמא? אמא שיהיה לכם בן או בת? בת! מספיק יש לי אחים! לקבל או לתת? לתת ולקבל.. לנשק או לקבל נשיקה? לקבל נשיקה.. לדבר או להקשיב? להקשיב כי עם אני יתחיל לדבר זה לא יגמר.. מורה (זכר) או מורה (נקבה)? נקסה המורה שלי למתמתיקה קרא לי "חומד"!!! לשיר או לרקוד? לרקוד לצלם או להצטלם? שניהם.. לצייר או לרשום שירים? לצייר בלונדיני או שחור? שחור אמ.. לא ידועע ג'ינג'י או חום? זה כימעט אותו דבר לא?! לישון או להתקלח? לישון.. קולנוע או מועדון? קולנוע מחשב או טלוויזיה? מחשב החבר הטוב ביותר של האדם! שחור או ורוד? שחור שחור או לבן?שחור צהוב או כתום? כתום ירוק או כחול? כחול קרליין או לוראל? מה זה? רוק או פופ? פופ?. מה זהו!? אין עוד?! באסה!!!

D4Ever

New member
עונה

להקות מועדפות: סאן אוף דארק או באסטד?וואי..שאלה קשה..אני אלך על דורק.. מקפליי או סאן אוף דארק?פאקקק זה ממש קשה!!..מקפליי סימפל פלאן או מיי קמיקל רומאנס?סימפל פלאן אבריל לאביון או קלי אוסבורן?אבריל ווסטלייף או בקסטריט בוייז?ווסטלייף הילארי דאף או לינדזי לוהאן?לא ולא דייב או ג'יימס מסאן אוף דארק?ג'יימס הבלדה של פול או השיר של אדי?אדיס סונג..גם בגלל שכבר נשבר לי מהבלדה
מה אתם מעדיפים: אהבה או כסף?אהבה אמת או שקר?אמת אבא או אמא?לא בוחרת שיהיה לכם בן או בת?לא בוחרת לקבל או לתת?לתת לנשק או לקבל נשיקה?לקבל לדבר או להקשיב?להקשיב מורה (זכר) או מורה (נקבה)?צלוי מתי לשיר או לרקוד?גם וגם לצלם או להצטלם?לצלם
לצייר או לרשום שירים?לכתוב שירים בלונדיני או שחור?שחור ג'ינג'י או חום?חום לישון או להתקלח?מה קשור?! קולנוע או מועדון?קולנוע מחשב או טלוויזיה?מחשב שחור או ורוד?שחור שחור או לבן?שחור צהוב או כתום?כתום ירוק או כחול?ירוק קרליין או לוראל?לוראל רוק או פופ?לא יכולה לבחור

bustedit

New member
אוהבת../images/Emo99.gif

סאן אוף דארק או באסטד? פאק, קשה.. לבינתיים נראה לי שבאסטד יותר
מקפליי או סאן אוף דארק? נו שיט מזה השאלות האלה?! אממ.. מקפליי(?) סימפל פלאן או מיי קמיקל רומאנס? שניהם.. חח אבריל לאביון או קלי אוסבורן? איכס.. נראה לי עדיף אבריל ווסטלייף או בקסטריט בוייז? ווסטלייף
הילארי דאף או לינדזי לוהאן? לינדזי.. למרות שאני אוהבת ת'שירים של הילארי דייב או ג'יימס מסאן אוף דארק? ג'יימסססס.. דהה!?!
הבלדה של פול או השיר של אדי? פאק.. אממ האמת יצא לי מכל החורים הבלדה וממש אהבתי את אדי
מה אתם מעדיפים: אהבה או כסף?
כמובן אמת או שקר? אמת אבא או אמא? אמא חח שיהיה לכם בן או בת? מה שבא ברוך הבא [העיקר שיהיה מג'יימס
] לקבל או לתת? גם וגם.. לנשק או לקבל נשיקה? לקבל
לדבר או להקשיב? לדבר! מורה (זכר) או מורה (נקבה)? תלוי אם הוא כוסון.... לשיר או לרקוד? לשיר לצלם או להצטלם? לצלם [לא הכי פוטוגנית X_x] לצייר או לרשום שירים? תלוי במצברוח בלונדיני או שחור? בלונדיני שולט!
ג'ינג'י או חום? חום לישון או להתקלח? לישון במקלחת חחחח סתם לוידעת.. לישון קולנוע או מועדון? קולנוע מחשב או טלוויזיה? שניהם שחור או ורוד? תלוי שחור או לבן? שחור צהוב או כתום? כתום! ירוק או כחול? פאק.. אממ כחול נראה לי קרליין או לוראל? איכס מה?
רוק או פופ? פאנק

bar jones

New member
תווודההה בוובהה

להקות מועדפות: סאן אוף דארק או באסטד? שניהם..!! מקפליי או סאן אוף דארק? מקפליי סימפל פלאן או מיי קמיקל רומאנס? mcr אבריל לאביון או קלי אוסבורן? kelly ווסטלייף או בקסטריט בוייז? bab הילארי דאף או לינדזי לוהאן? שתיהן לא לטעמי דייב או ג'יימס מסאן אוף דארק? אוווו, כל כך שניהם...!! הבלדה של פול או השיר של אדי? אני שרה לאחרונה את אדי יותר.. מה אתם מעדיפים: אהבה או כסף? אהבה אמת או שקר? אמת- למרות שמאמינה שיש מצבים שחייבים לשקר, במיוחד בסיטואציות אחים קטנים אבא או אמא? איך אפשר? שיהיה לכם בן או בת? בתתתתתתתתת לקבל או לתת? לתת, אבל זה גם תלוי מתי לנשק או לקבל נשיקה? חח ... לקבל.. לדבר או להקשיב? שניהם!! מורה (זכר) או מורה (נקבה)? מורה נקבה לשיר או לרקוד? לרקוד לצלם או להצטלם? להצטלם- אני צלמת די בינונית לצייר או לרשום שירים? לצייר בלונדיני או שחור? שחוור רולזז ג'ינג'י או חום? חוום לישון או להתקלח? אני יכולה לחיות יומיים בלי להתקלח- לא מסוגלת לחיות יום בלי לישון קולנוע או מועדון? קולנוע מחשב או טלוויזיה? מחשב שחור או ורוד? ורוד שחור או לבן? לבן צהוב או כתום? כתום ירוק או כחול? כחול קרליין או לוראל? לוריאל איכותי יותר רוק או פופ? תלוי במצב הרוח, אחרי הכל, מקפליי ודורק הם די פ..ו..פ..

Hip Hop star

New member
עונה../images/Emo9.gif

תודה רבה נירית!איפה נעלמת בזמן האחרון,אה? להקות מועדפות: סאן אוף דארק או באסטד?באסטד!!!!!!! מקפליי או סאן אוף דארק?מקפליייייייייייייי! סימפל פלאן או מיי קמיקל רומאנס?סימפל פלאן אבריל לאביון או קלי אוסבורן?אבריל לאבין ווסטלייף או בקסטריט בוייז?בקסטריט בויז הילארי דאף או לינדזי לוהאן?הילארי דאף דייב או ג'יימס מסאן אוף דארק?
הבלדה של פול או השיר של אדי?הבלדה על פול קיי
מה אתם מעדיפים: אהבה או כסף?אהבה אמת או שקר?אמת אבא או אמא?אמא שיהיה לכם בן או בת?בן לקבל או לתת?לתת לנשק או לקבל נשיקה?לקבל נשיקה לדבר או להקשיב?להקשיב מורה (זכר) או מורה (נקבה)?נקבה לשיר או לרקוד?לשיר לצלם או להצטלם?לצלם לצייר או לרשום שירים?לרשום ציורים
בלונדיני או שחור?שחור ג'ינג'י או חום?חום לישון או להתקלח?לישון קולנוע או מועדון?קולנוע מחשב או טלוויזיה?מחשב שחור או ורוד?שחור שחור או לבן?שחור צהוב או כתום?כתום ירוק או כחול?כחול קרליין או לוראל?..........? רוק או פופ?פופ ובמיוחד בשבילך!=>

oriaaaa

New member
אנייי

סאן אוף דארק או באסטד? סאן אוף דורק מקפליי או סאן אוף דארק? מקפלייייי סימפל פלאן או מיי קמיקל רומאנס? סימפל פלאן אבריל לאביון או קלי אוסבורן? אבריל לאבין ווסטלייף או בקסטריט בוייז? אפחדד הילארי דאף או לינדזי לוהאן? לינזי לוהאן דייב או ג'יימס מסאן אוף דארק? דייב הבלדה של פול או השיר של אדי? הבלדה של פול מה אתם מעדיפים: אהבה או כסף? אהבה אמת או שקר?אמת אבא או אמא? שניהם! שיהיה לכם בן או בת?בת לקבל או לתת?שניהם לנשק או לקבל נשיקה? לקבל לדבר או להקשיב? לדבר מורה (זכר) או מורה (נקבה)? גם וגם לשיר או לרקוד? לרקוד לצלם או להצטלם? להצטלם לצייר או לרשום שירים? שומדבר!! בלונדיני או שחור? תלוי למי ג'ינג'י או חום? חום! לישון או להתקלח? שניהם קולנוע או מועדון?קולנוע מחשב או טלוויזיה?מחשב שחור או ורוד?שחור שחור או לבן?שחור צהוב או כתום?צהוב ירוק או כחול?ירוקקקקק קרליין או לוראל? קרליין רוק או פופ? רוק!

DesertRose7

New member
שלי..

להקות מועדפות: סאן אוף דארק או באסטד?באסטד.. מקפליי או סאן אוף דארק?מקפליי סימפל פלאן או מיי קמיקל רומאנס?מיי כימיקל רומנס אבריל לאביון או קלי אוסבורן? אבריל ווסטלייף או בקסטריט בוייז?ווסטלייף הילארי דאף או לינדזי לוהאן?לינדזי לוהאן דייב או ג'יימס מסאן אוף דארק?דייב
הבלדה של פול או השיר של אדי?הבלדה מה אתם מעדיפים: אהבה או כסף? אהבה אמת או שקר?אמת
אבא או אמא? לא שואלים כזה דבר
שיהיה לכם בן או בת? לא משנה לי לקבל או לתת?לתת.. כמה נדוש וקיצ'י.. אבל תכלס נכון לנשק או לקבל נשיקה? לקבל לדבר או להקשיב? להקשיב מורה (זכר) או מורה (נקבה)? זה לא משנה כל עוד הם מלמדים טוב לשיר או לרקוד? לשיר לצלם או להצטלם? לצלם- לגמרי
לצייר או לרשום שירים? גם וגם!! בלונדיני או שחור? שחור ג'ינג'י או חום? ג'ינג'י
לישון או להתקלח? לישון באמבטיה?! קולנוע או מועדון? קולנוע מחשב או טלוויזיה?אפשר לראות טלויזיה במחשב
שחור או ורוד?שחור שחור או לבן?שחור צהוב או כתום? כתום ירוק או כחול?ירוק קרליין או לוראל? קרליין רוק או פופ? קשה מדי
תלוי איזה פופ ותלוי איזה רוק

may90

New member
ndzcmncsamc

להקות מועדפות: סאן אוף דארק או באסטד? SOD מקפליי או סאן אוף דארק? SOD סימפל פלאן או מיי קמיקל רומאנס? MCR אבריל לאביון או קלי אוסבורן? אבריל ווסטלייף או בקסטריט בוייז? ווסטלייף הילארי דאף או לינדזי לוהאן? הילרי דייב או ג'יימס מסאן אוף דארק? אממ הממ... לא יצא לי להכיר את דייב הבלדה של פול או השיר של אדי? מי זה פול?:| מה אתם מעדיפים: אהבה או כסף? אהבה אבל לא להיות עניה מה זה לא טוב אמת או שקר? אמת אבא או אמא? שניהם שיהיה לכם בן או בת? שניהם לקבל או לתת? שניהם
לנשק או לקבל נשיקה? לקבל לדבר או להקשיב? שניהם מורה (זכר) או מורה (נקבה)? לא איכפת לשיר או לרקוד? שניהם לצלם או להצטלם?שניהם לצייר או לרשום שירים? לצייר בלונדיני או שחור? שחור ג'ינג'י או חום? חום לישון או להתקלח? לישון קולנוע או מועדון? קולנוע מחשב או טלוויזיה? שניהם שחור או ורוד? שילוב שחור או לבן? שניהם צהוב או כתום? שניהם ירוק או כחול? כחול קרליין או לוראל? הא? זה שמפואים? רוק או פופ? רוק

TalTal1492

New member
אניא ני

להקות מועדפות: סאן אוף דארק או באסטד? באסטדד מקפליי או סאן אוף דארק? מקפלייי סימפל פלאן או מיי קמיקל רומאנס? מי קימיקל רומאנס אבריל לאביון או קלי אוסבורן? אבריל לאבין ... שונאת את קלי ווסטלייף או בקסטריט בוייז? בקסטריר בוייז הילארי דאף או לינדזי לוהאן? אפחתת דייב או ג'יימס מסאן אוף דארק? ג'יממס הבלדה של פול או השיר של אדי? שניהםם מה אתם מעדיפים: אהבה או כסף? אהבה אמת או שקר? אמת אבא או אמא? שניהם שיהיה לכם בן או בת? תאומים בן ובת
לקבל או לתת? גם וגם לנשק או לקבל נשיקה? תלויי , גם וגם לדבר או להקשיב? לדבר
מורה (זכר) או מורה (נקבה)? לא צריך מורים !
לשיר או לרקוד? לרקוד לצלם או להצטלם? לצלםם לצייר או לרשום שירים? לצייר בלונדיני או שחור? שניהםם ג'ינג'י או חום? חום לישון או להתקלח? לישוןן קולנוע או מועדון? קולנוע מחשב או טלוויזיה? מחשב שחור או ורוד? גם וגם שחור או לבן? שחור צהוב או כתום? כתום ירוק או כחול? כחול קרליין או לוראל? לוראל רוק או פופ? גם וגםם
והנה תמונהה של דני

למעלה