סקר! או שאלון מה שזה לא יהיה..

sharon5592

New member
אניייי

להקות מועדפות: סאן אוף דארק או באסטד? באסטד מקפליי או סאן אוף דארק? מקפליי סימפל פלאן או מיי קמיקל רומאנס? מי קמיקל רומאנס אבריל לאביון או קלי אוסבורן? אבריל לאבין ווסטלייף או בקסטריט בוייז? נמ... הילארי דאף או לינדזי לוהאן? לינדזיי דייב או ג'יימס מסאן אוף דארק? ג'יימס הבלדה של פול או השיר של אדי? הבלדה מה אתם מעדיפים: אהבה או כסף? אהבה אמת או שקר? אמת אבא או אמא? שניהם שיהיה לכם בן או בת? הכל טוב לקבל או לתת? לתת וגם לקבל חח לנשק או לקבל נשיקה? נמ... לקבל נשיקה לדבר או להקשיב? שניהם מורה (זכר) או מורה (נקבה)? אפ'חד
לשיר או לרקוד? לשיר לצלם או להצטלם? לצלם לצייר או לרשום שירים? נמ...לצייר בלונדיני או שחור? בלונדיני
ג'ינג'י או חום? חום לישון או להתקלח? לישון קולנוע או מועדון? קולנוע מחשב או טלוויזיה? מחשב שחור או ורוד? שניהם שחור או לבן? שחור צהוב או כתום? כתום ירוק או כחול? כחול קרליין או לוראל? שתיהן טובות רוק או פופ? רוק וגם פופ

Humm Noa

New member
עונה../images/Emo9.gif

להקות מועדפות: סאן אוף דארק או באסטד?באסטד מקפליי או סאן אוף דארק?מקפליי סימפל פלאן או מיי קמיקל רומאנס?סימפל פלאן אבריל לאביון או קלי אוסבורן?אבריל!!!
ווסטלייף או בקסטריט בוייז?אף אחד מהם הילארי דאף או לינדזי לוהאן?הילארי דאף דייב או ג'יימס מסאן אוף דארק?ג'יימס הבלדה של פול או השיר של אדי?הבלדה!
מה אתם מעדיפים: אהבה או כסף?אהמה אמת או שקר?אמת אבא או אמא?-- שיהיה לכם בן או בת?בן לקבל או לתת?שניהם לנשק או לקבל נשיקה?לקבל נשיקה לדבר או להקשיב? שניהם מורה (זכר) או מורה (נקבה)?לא משנה לי ממש
לשיר או לרקוד?אם כבר, אז לרקוד לצלם או להצטלם?לצלם לצייר או לרשום שירים?לרשום שירים בלונדיני או שחור?אפשר מעורב?
ג'ינג'י או חום?חום לישון או להתקלח?לישון קולנוע או מועדון?קולנוע מחשב או טלוויזיה?מחשב שחור או ורוד?שחור שחור או לבן?שחור צהוב או כתום?כתוב ירוק או כחול?כחול קרליין או לוראל?אף אחד
רוק או פופ?רוק

cami love benja

New member
../images/Emo139.gifנמנמ../images/Emo139.gif

להקות מועדפות: סאן אוף דארק או באסטד? =0 אין שמץ.. מקפליי או סאן אוף דארק? מקפליי
סימפל פלאן או מיי קמיקל רומאנס? סימפל..
אבריל לאביון או קלי אוסבורן? אברילו'ש
ווסטלייף או בקסטריט בוייז?
הילארי דאף או לינדזי לוהאן? הילארי
דייב או ג'יימס מסאן אוף דארק? ג'יימס
הבלדה של פול או השיר של אדי?
מה אתם מעדיפים: אהבה או כסף? אהבה
אמת או שקר? תלוי מתי..
אבא או אמא? אמא שיהיה לכם בן או בת? בת לקבל או לתת? לקבל
חיחי לנשק או לקבל נשיקה? לנשק את טום..
לדבר או להקשיב? להקשיב למורה?
מורה (זכר) או מורה (נקבה)?נקבה
לשיר או לרקוד? גם אם לא שרים יפה? לצלם או להצטלם? לצלם
לצייר או לרשום שירים? לצייר בלונדיני או שחור? תלוי של מי הראש
ג'ינג'י או חום? חום לישון או להתקלח? =0 קולנוע או מועדון? קולנוע מחשב או טלוויזיה? מחשבו'ש שחור או ורוד?
שחור או לבן? לבן צהוב או כתום? כתום ירוק או כחול? כחול קרליין או לוראל?
רוק או פופ?פופ לא מעלה לי תמונה

Love Bem

New member
עונה../images/Emo168.gif

סאן אוף דארק או באסטד?sod מקפליי או סאן אוף דארק?מקפליי סימפל פלאן או מיי קמיקל רומאנס?מיי כימקל רומנס אבריל לאביון או קלי אוסבורן?קלי אוסבורון ווסטלייף או בקסטריט בוייז?בקסטריט בויז הילארי דאף או לינדזי לוהאן?לינדזי לוהן דייב או ג'יימס מסאן אוף דארק?דייב הבלדה של פול או השיר של אדי?הבלדה של פול מה אתם מעדיפים: אהבה או כסף?אהבה אמת או שקר?אמת אבא או אמא?אמא שיהיה לכם בן או בת?בן לקבל או לתת?לקבל לנשק או לקבל נשיקה?לקבל נשיקה לדבר או להקשיב?לדבר מורה (זכר) או מורה (נקבה)?זכר לשיר או לרקוד?לשיר לצלם או להצטלם?לצלם לצייר או לרשום שירים?לצייר בלונדיני או שחור?שחור ג'ינג'י או חום?חום לישון או להתקלח?לישון קולנוע או מועדון?מועדון מחשב או טלוויזיה?מחשב שחור או ורוד?שחור שחור או לבן?שחור צהוב או כתום?כתום ירוק או כחול?כחול קרליין או לוראל?קרליין רוק או פופ?רוק טנקס נירית

../images/Emo3.gifאניאניאניאניאני

להקות מועדפות: סאן אוף דארק או באסטד? באסטד
מקפליי או סאן אוף דארק? מקפליי..
סימפל פלאן או מיי קמיקל רומאנס? מיי קמיקל רומאנס.. אבריל לאבין או קלי אוסבורן? אבריל.. ווסטלייף או בקסטריט בוייז? ווסטלייף.. הילארי דאף או לינדזי לוהאן? הילארי דאף.. דייב או ג'יימס מסאן אוף דארק? דייב.. הבלדה של פול או השיר של אדי? הבלדה של פול..
מה אתם מעדיפים: אהבה או כסף? תלוי על כמה מדובר.. אמת או שקר? אמת.. אבא או אמא? שניהם..
שיהיה לכם בן או בת? בת.. לקבל או לתת? לקבל..חח.. לנשק או לקבל נשיקה? לקבל נשיקה.. לדבר או להקשיב? להקשיב.. מורה (זכר) או מורה (נקבה)? נקבה.. לשיר או לרקוד? לשיר.. לצלם או להצטלם? לצלם.. לצייר או לרשום שירים? לצייר.. בלונדיני או שחור? בלונדיני.. ג'ינג'י או חום? חום.. לישון או להתקלח? וואו..אממ..שניהם..
קולנוע או מועדון? מועדון.. מחשב או טלוויזיה? מחשב.. שחור או ורוד? ורוד.. שחור או לבן? שחור.. צהוב או כתום? כתום.. ירוק או כחול? כחול.. קרליין או לוראל? קרליין.. רוק או פופ? פופ.. אין לי תמונות על המחשב..פירמטו לי אותו..

../images/Emo124.gifעונהההה../images/Emo124.gif ../images/Emo80.gif

להקות מועדפות: סאן אוף דורק או באסטד? אם כל הכבוד והאהבה שיש לי לסאן אוף דורק ויש המוןןןןןן.... איןןן על באסטדדדד!!!!11
מקפליי או סאן אוף דורק? שניהם שליטההההה!
סימפל פלאן או מיי קמיקל רומאנס? שניהם!
אבריל לאביון או קלי אוסבורן? לא אוהבת את שתיהן אבל את קלי אני ממש מתעבתתתתת!!!!!!1 אז אמממ אבריל.... ווסטלייף או בקסטריט בוייז? בקסטריט בויזזזזזזזזז
שונאת את ווסטלייף!!11
הילארי דאף או לינדזי לוהאן? שתי קרציות פקאצות!!11 דייב או ג'יימס מסאן אוף דורק? @#$@$^%@#^ איזו שאלה מעצבנת! חחחחחח אומנם דייב הוא הנסגד שלי אבל ג'יימס הוא אחד האיידולים שלי אז ברור ששניהם!!!!!1
הבלדה של פול או השיר של אדי? שני שירים שונים ומדהימים! ואת שניהם אני ממש אוהבת!
מה אתם מעדיפים: אהבה או כסף? אהבה
אמת או שקר? אמת.... אפילו אם היא כואבת.... אבא או אמא? שניהםםםםםםםם!
שיהיה לכם בן או בת? לויודעת.... חחחחחח לקבל או לתת? לקבל חחחחחחחחחחח
לנשק או לקבל נשיקה? שניהם!
לדבר או להקשיב? לרוב זה לדבר חחחחחח אבל אני גם יודעת להקשיב כשצריך.... מורה (זכר) או מורה (נקבה)? נקבה לשיר או לרקוד? לשיר! אפילו שאני זייפנית!
לצלם או להצטלם? שניהם! לצייר או לרשום שירים? לצייר!
בלונדיני או שחור? לא אכפת לי.... ג'ינג'י או חום? חום לישון או להתקלח? לישוןןןןן קולנוע או מועדון? קולנוע מחשב או טלוויזיה? לא יכולה בלי שניהם! שחור או ורוד? ורוד [ואני לא פקאצה!] שחור או לבן? לבן צהוב או כתום? שניהםםם!
ירוק או כחול? שניהםםם!
קרליין או לוראל? לא אכפת לי.... רוק או פופ? רוק

m i c k e y 15

New member
../images/Emo183.gif אני עונהההה../images/Emo183.gif

להקות מועדפות: סאן אוף דארק או באסטד? באסטד מקפליי או סאן אוף דארק? מקפליי סימפל פלאן או מיי קמיקל רומאנס? קשה..אבל סימפל פלאן אבריל לאביון או קלי אוסבורן? אבריל לווין ווסטלייף או בקסטריט בוייז? לא יכולה להחליט.. הילארי דאף או לינדזי לוהאן? הילארי דאף דייב או ג'יימס מסאן אוף דארק? ג'יימס הבלדה של פול או השיר של אדי? אדי מה אתם מעדיפים: אהבה או כסף? אהבה אמת או שקר? אמת אבא או אמא? נו באמת! שיהיה לכם בן או בת? חח ת'אמת שבת לקבל או לתת? חח..לתת לנשק או לקבל נשיקה? לקבל נשיקה לדבר או להקשיב? לדבר מורה (זכר) או מורה (נקבה)? נקבה לשיר או לרקוד? לשיר לצלם או להצטלם? לצלם לצייר או לרשום שירים? לרשום שירים בלונדיני או שחור? בלונדיני..גם שחור יהיה בסדר ג'ינג'י או חום? חום לישון או להתקלח? לישון..חח קולנוע או מועדון? קולנוע מחשב או טלוויזיה? קששההה שחור או ורוד? שחור שחור או לבן? שחור צהוב או כתום? כתום ירוק או כחול? כחול קרליין או לוראל? לוראל רוק או פופ? שתיהם..לא יכולה להחליט..
אין תמונה של דני..אז הנה של דאגי

L u L i1

New member
אני........../images/Emo163.gif

סאן אוף דארק או באסטד?באסטד מקפליי או סאן אוף דארק?מקפליי סימפל פלאן או מיי קמיקל רומאנס?סימפל אבריל לאביון או קלי אוסבורן?אבריל ווסטלייף או בקסטריט בוייז?ממ...קשה מידי!
הילארי דאף או לינדזי לוהאן?הילארי דייב או ג'יימס מסאן אוף דארק?ג'יימסססס....למרות שדייב כ"כ חמודד!
הבלדה של פול או השיר של אדי?פול
מה אתם מעדיפים: אהבה או כסף?אהבה (+כסף...
) אמת או שקר?אמת אבא או אמא?אמא שיהיה לכם בן או בת?בת לקבל או לתת?לתת בשביל לקבל
לנשק או לקבל נשיקה?לקבל לדבר או להקשיב?להקשיב מורה (זכר) או מורה (נקבה)?ממ...מורה (זכר) זה נחמד!
לשיר או לרקוד?לרקוד לצלם או להצטלם?לצלם לצייר או לרשום שירים?לצייר בלונדיני או שחור?בלונדיני ג'ינג'י או חום?ג'ינג'י לישון או להתקלח?לישוןןןןןןןן
קולנוע או מועדון?קולנוע מחשב או טלוויזיה?מחשב שחור או ורוד?ורוד שחור או לבן?לבן צהוב או כתום?כתום ירוק או כחול?כחול קרליין או לוראל?לא ממש אכפת לי....אבל לוראל
רוק או פופ?שניהםם! טנקס

בטלקאפ

New member
כי ממש משעמם../images/Emo122.gif

להקות מועדפות: סאן אוף דארק או באסטד? באסטאד מקפליי או סאן אוף דארק? מקפליי סימפל פלאן או מיי קמיקל רומאנס? ס"פ אבריל לאביון או קלי אוסבורן?אבריל ווסטלייף או בקסטריט בוייז? בקסטריט הילארי דאף או לינדזי לוהאן? לינדזי[!!!] דייב או ג'יימס מסאן אוף דארק? דייב הבלדה של פול או השיר של אדי? הממממ מה אתם מעדיפים: אהבה או כסף? אהבה אמת או שקר?אמת אבא או אמא? שניהם שיהיה לכם בן או בת? בת לקבל או לתת?המ. תמיד כיף לקבל,יותר נחמד לתת
לנשק או לקבל נשיקה?לקבל:D לדבר או להקשיב?להקשיב מורה (זכר) או מורה (נקבה)? זכר לשיר או לרקוד? לרקוד לצלם או להצטלם?לצלם לצייר או לרשום שירים? לצייר^^ בלונדיני או שחור?שחור ג'ינג'י או חום?ג'ינג'י
לישון או להתקלח?לישון קולנוע או מועדון?קולנוע מחשב או טלוויזיה?מחשב שחור או ורוד?שחור שחור או לבן?שחור צהוב או כתום?כתום ירוק או כחול?כחול קרליין או לוראל? המ>< רוק או פופ?רוק

TlovesD

New member
עונה

להקות מועדפות: סאן אוף דארק או באסטד?SOD מקפליי או סאן אוף דארק?מקפליי סימפל פלאן או מיי קמיקל רומאנס? סימפל פלאן אבריל לאביון או קלי אוסבורן? קלי ווסטלייף או בקסטריט בוייז?בקסטריט הילארי דאף או לינדזי לוהאן?הילארי דייב או ג'יימס מסאן אוף דארק?דייב הבלדה של פול או השיר של אדי?של אדי מה אתם מעדיפים: אהבה או כסף?אהבה אמת או שקר? תלוי... אבא או אמא? חח שניהם שיהיה לכם בן או בת?בן לקבל או לתת?לתת לנשק או לקבל נשיקה? לקבל לדבר או להקשיב? לדבר חח מורה (זכר) או מורה (נקבה)? מורה-נ לשיר או לרקוד?לרקוד לצלם או להצטלם?לצלם לצייר או לרשום שירים?לצייר בלונדיני או שחור?בלונדיני ג'ינג'י או חום?ג'ינג'י לישון או להתקלח?לישון קולנוע או מועדון?מועדון מחשב או טלוויזיה?מחשב שחור או ורוד?ורוד שחור או לבן?לבן צהוב או כתום?כתום ירוק או כחול?כחול קרליין או לוראל?לא יודעת רוק או פופ?פופ

Rowdy Girl

New member
D:

להקות מועדפות: סאן אוף דארק או באסטד? באסטד מקפליי או סאן אוף דארק? מקפליי סימפל פלאן או מיי קמיקל רומאנס? MCR אבריל לאביון או קלי אוסבורן? אבריל ווסטלייף או בקסטריט בוייז? ווסטלייף הילארי דאף או לינדזי לוהאן? הילארי דייב או ג'יימס מסאן אוף דארק? ג'יימס
הבלדה של פול או השיר של אדי? הבלדה מה אתם מעדיפים: אהבה או כסף? אהבה אמת או שקר? אמת אבא או אמא? סבתא
שיהיה לכם בן או בת? בן לקבל או לתת? לתת לנשק או לקבל נשיקה? לקבל לדבר או להקשיב? להקשיב מורה (זכר) או מורה (נקבה)? זכר לשיר או לרקוד? לשיר לצלם או להצטלם? לצלם לצייר או לרשום שירים? לצייר בלונדיני או שחור? בלונדיני ג'ינג'י או חום? חום לישון או להתקלח? לישון קולנוע או מועדון? קולנוע מחשב או טלוויזיה? מחשב שחור או ורוד? שחור שחור או לבן? שחור צהוב או כתום? כתום ירוק או כחול? כחול קרליין או לוראל? לוראל רוק או פופ? רוק

LovE BuSTeD

New member
אני :)

להקות מועדפות: סאן אוף דארק או באסטד?בונא מה השאלה הקשה הזאת?אבל אני יענה בכל זאת...אם כל האהבה שלי לסאן אוף דורק ויש אהבה גדולההההההה באסטד תמיד יהיו בראש הוא בראשונה מבחינתי!!!!!!!!!!!=[[[[[ מקפליי או סאן אוף דארק?סאן אוף דורק סימפל פלאן או מיי קמיקל רומאנס?סימפל אבריל לאביון או קלי אוסבורן?אבריל ווסטלייף או בקסטריט בוייז?בקסטריט הילארי דאף או לינדזי לוהאן?דאף דייב או ג'יימס מסאן אוף דארק?גיימססססססססס הבלדה של פול או השיר של אדי?אדי מה אתם מעדיפים: אהבה או כסף?אהבה אמת או שקר?אמת אבא או אמא?שתיהםםםםם שיהיה לכם בן או בת?שתיהם:) לקבל או לתת?שתיהם לנשק או לקבל נשיקה?לקבל לדבר או להקשיב?לדבר למרות שאני לא מדברת הרבה מורה (זכר) או מורה (נקבה)?נקבה לשיר או לרקוד?לרקודדדד לצלם או להצטלם?להצטלםם לצייר או לרשום שירים?לצייר בלונדיני או שחור?שחור ג'ינג'י או חום?חןם לישון או להתקלח?לישון קולנוע או מועדון?מועדון מחשב או טלוויזיה?מחשב שחור או ורוד?וורוד שחור או לבן?שחור צהוב או כתום?צהוב ירוק או כחול?כחול קרליין או לוראל? רוק או פופ?רוק טוב אז זהו!! ותצרפו בבקשה תמונה של דני לסוף שיהיה נחמד :) תודה!!!

למעלה