סקר: אז מה בעצם אתן עושות?

טיפוטף

New member
תודה על התשובה

אני מבינה שאצטרך להמשיך לחפש. החלבילין שקניתי פעם מסריח נורא. אני משתמשת או בדאב בריח טלק או בספיד סטיק - שניהם אנטי פרספירנט... עברתי את כל המדפים בניופארם ופשוט אין שום מוצר "טבעי". אני אכנס אולי לחנות טבע לברר על זה. דרך אגב גם אני משתדלת לשים פעם אחת פחות - בעבר אחרי המקלחת של הערב הייתי שמה דיאודורנט תמיד, כיום אני מנסה להימנע ומסתפקת בבוקר, ומנסה גם להרחיק ככל האפשר את מועד השימוש בדיאודורנט ממועד הגילוח שם. טוב, אמשיך לחפש... תודה בכל אופן.

micpri

New member
הבסיס שלי קבוע:

בוקר: יוגורט ופרי (או שניים...) - בדרך כלל תפוח שזה הפרי היחיד שמשביע אותי. צהריים: ביצה + סלט גדול + שתי פרוסות לחם מחיטה מלאה + גבינה לבנה ערב: חזה עוף צלוי+ סלט חסה גדול (עם רוטב מעולה של שומרי משקל)+ ירקות מבושלים ברסק עגבניות + כף סלט טחינה לפעמים מגוונת עם אורז מסוגים שונים (אדום, בר וכדומה שגיליתי אותם רק לפני שנה והם פשוט טעימים ביותר ) משתדלת לא לאכול בין הארוחות רק לשתות הרבה (שותה המון תה ו 2-3 כוסות קפה במהלך היום) הנקודה הכואבת שלי זה הספורט. לא נהנית מזה בכלל עושה כי אין ברירה וגם זה במתכונת של הולכת על ההליכון שבועיים ונחה חודשיים...

micpri

New member
משתדלת לא להגזים איתם

פשוט כי גיליתי שכאשר אני מצמצמת בפחמימות יותר קל לי לשמור. כמובן שלא תמיד מצליחה (לדוגמא היום...) אבל מנסה. ברגע שלא אוכלת בארוחה כלשהי הרבה יותר קל לי לשמור בשעות שאחריה ולא לנשנש. למה? לא יודעת. לא קשור אבל שווה לדעת: היום בבוקר הוספתי ליוגורט כפית זרעי פשתן טחונים - מעדן. מוסיף טעם נהדר של אגוזים. פשוט מומלץ!

למעלה