סקר - איפה אתם חושבים?

משוש30

New member
בנהיגה, במקלחת, בלילה במיטה, תוך כדי כל דבר

כמעט...למה אני כל פעם מגיעה למקומות משונים, לא שומעת שבן הזוג מדבר אלי ולא מוצאת שום דבר בשום מקום? כי אני חושבת כל היום על הדוקטורט
אני כבר מזמן צוחקת שאם היו מחלקים תואר פרופסור על פי רמת הפיזור כבר מ-ז-מ-ן הייתי אחד...

מעיןבר

New member
אני מפוזרת בלי לחשוב ../images/Emo3.gif

הייתי אסטרו מאז ילדותי ולא משנה על מה אני חושבת שאותו רגע - הדוקטורט או ארוחת הערב

פעם נהגתי גם לדבר עם החתולות שלי

ואז פתאום היה משהו קופץ לי לראש. אני זוכר מקרה אחד במיוחד, בימי התואר הראשון שלי, בעבודת סמינר על השכלה ומשכילים בחצרו של אוגוסטוס, ישבתי וקראתי כמה מאמרים מאוד אבל מאוד משעממים, אז ככה מתוך יאוש פניתי אל אחת החתולות שלי, חנו'ש (שם חיבה ל-חן), ואמרתי לה למה אני משועמם ומתוסכל. היא הסתכלה עלי, וייללה. אז פתאום קפץ לי רעיון לראש, ואמרתי לחנו'ש שזה בזכותה, שהיא הסבירה לי נקודה לא ברורה... דאנטה

al27tlv

New member
לדאנטה

דאנטה חוץ מזה שקראת לחתולה שלך בשם שלי (!!!) אתה נשמע בחור ממש מעניין - רוכב מים המלח לערד, מגדל חתולים וקורא היסטוריה. איפה מוצאים בחורים כמוך????

מחמאות כאלה אפילו אמא שלי לא נותנת לי... ../images/Emo13.gif

המקסימום שהוצאתי ממנה היה "הוא הכי חמוד, אבל כשהוא ישן...." דאנטה

al27tlv

New member
מקום מאד מאד מוזר

אני גיליתי שבאים לי רעיונות נהדרים ונושאים מדהימים להרצאות ולכתיבה דווקא כשאני רוקד במועדונים...אמנם אני לא הכי בליין בעולם ומגיע למקומות האלה לעיתים די רחוקות אבל ככל שהמקום גדול, המוסיקה טובה יותר ויש הרבה אנשים אני מתנתק ממה שקורה מסביב ואז באים לי הרעיונות הכי טובים. אגב, הכי טוב זה בלונדון או בברלין....

I Was Hoping

New member
איפה שיש מים

במקלחת ובנסיעות. המקלחות תמיד עושות לי סדר בבלגן ומרגיעות מהלחץ של הכתיבה. אחרי מקלחת אני תמיד כותבת טוב וקולח יותר. בנסיעות מגיעות כל התובנות החזקות ולכן תמיד יש לי נייר ועט בתיק.

KallaGLP

New member
לרוב תוך כדי העבודה עצמה

אולי כי המחקר שלי קשור לבחינה מדוקדקת של טקסטים וקשה לחשוב כשהם לא מול העיניים. את שלב תכנון המחקר עצמו כבר עברתי.

מעיןבר

New member
בגדול גם המחקר שלי מתוכנן

אבל היות שזה משהו ניסויי, יש המון פרטים קטנים שלא מתוכננים מראש אלא צפים בזמן העבודה עצמה. קשיים טכניים, ניסויים שנוספים לאורך הדרך כדי לוודא שהמודלים מתאימים או איך הכי טוב לעבוד וכו'.

כמו קלג'אפ - בעבודה עצמה

או הרבה פעמים בהרצאות וכנסים. והכי חשוב - אני כותבת לעצמי את הרעיונות בסוף היומן - אז יש לי סטוק אבסטרקטים.

polinomialy

New member
לצערי אין לי זמן כזה.

לעיתים נדירות כשאני מוצאת את עצמי הולכת ברגל ולא נוהגת הביתה אז אני תופסת את עצמי חושבת על דברים לעומק. אבל בדר"כ אין לי זמן כזה. חבל.

למעלה