סקר!!! אני בטוח שלכל אחד ואחת יש

sagi24

New member
תשובה

הולי ואלנס סקסית אין ספק אבל פשוט אני לא אוהב שרואים לבחורה את הצלעות ויש חזה ממש ממש קטן לכן בתמונה שאני שמתי למרות שלבחורה יש סיליקונים היא קצת יותר מלאה ולכן בעניי זה יותר סקסי ובקשר לבחורה עם סיליקון נכון שעדיך חז טבעי אבל גם חזה יפה עם סיליקון יתקבל בברכה ושאני רואה את כל הדוגמניות בערוץ האופנה צר לי להגיד ברוב המקרים אני פשוט נגעל הן נראות חיוורות ורזות בצחורה מפחידה מילא שזה לא בריא לחיות על חסה ורבע תפוח כל היום אבל מה לעעזל יפה בבחורה שרואים לה את הצלעות ואין אפילו קצת בשר על הגוף ולפי דעתי בבחורה שאוכלת בקטע של בליסה זה סקסי כל אחד והסטיה שלו:)

Vdrums

New member
או, סוף סוף

אני מסכים עם שגיא (שעדיין לדעתי לא יצא מהארון שלידו הוא הצטלם) בחורות רזות כמו בערוץ האופנה זה ממש ממש דוחה!

אנורקסיה בעולם הדוגמנות זה פאסה

מהצצות בערוץ האופנה יצא לי לראות כמה דוגמניות די שופעות אפילו. אמנם הן היו חטובות, אבל חוץ מכמה בודדות, רזות מידי לא היו.

sagi24

New member
תשובה

אתה הומו אז אתה חושב שכולם הומואים כמוכך!!!!!!! תקשיב אותי בפעם האחרונה אני סטרייט ואם הייתי נמשכך לגברים הייתי כבר עושה משהו בנידון למה אני עושה עד היום כל מה שרציתי לעשות מה לעשות שלא כל העולם הומואים ולסביות ויש גם סטרייטים שמעתי על התאוריה שאומרת שכל שבכל בן אדם חבוי המשיכה לאותו המין אבל לא עושים אם זה משהו רק בגלל הפחד ההומופובויה אז אולי ככה זה אצל הרבה נשים כי לאישה יותר קל להימשך לאישה זה יותר טבעי אני מסוגל לבוא ולהגיד על גבא שהוא ניראה טוב ולפרגן אבל להימשך לגברים ממש אין סיכוי לא כי אני לא רוצה כי אני פשוט לא מתגרה מגברים ואם התשובות שלי והשאלות שאני שואלות לא לטעמך מכל מני בחינות אחלה פשוט תתעלם אחרת גם אתה תהייה כל הזמן בפה שלי אתה יורד לרמה נמוכה

II AM 18

New member
זה נכון שבסידרה הכי גאים שיש חלק

מהשחקנים הם לא הומואים? סתם מעניין אותי

למעלה