הולי ואלנס סקסית אין ספק אבל פשוט אני לא אוהב שרואים לבחורה את הצלעות ויש חזה ממש ממש קטן לכן בתמונה שאני שמתי למרות שלבחורה יש סיליקונים היא קצת יותר מלאה ולכן בעניי זה יותר סקסי ובקשר לבחורה עם סיליקון נכון שעדיך חז טבעי אבל גם חזה יפה עם סיליקון יתקבל בברכה ושאני רואה את כל הדוגמניות בערוץ האופנה צר לי להגיד ברוב המקרים אני פשוט נגעל הן נראות חיוורות ורזות בצחורה מפחידה מילא שזה לא בריא לחיות על חסה ורבע תפוח כל היום אבל מה לעעזל יפה בבחורה שרואים לה את הצלעות ואין אפילו קצת בשר על הגוף ולפי דעתי בבחורה שאוכלת בקטע של בליסה זה סקסי כל אחד והסטיה שלו
אתה הומו אז אתה חושב שכולם הומואים כמוכך!!!!!!! תקשיב אותי בפעם האחרונה אני סטרייט ואם הייתי נמשכך לגברים הייתי כבר עושה משהו בנידון למה אני עושה עד היום כל מה שרציתי לעשות מה לעשות שלא כל העולם הומואים ולסביות ויש גם סטרייטים שמעתי על התאוריה שאומרת שכל שבכל בן אדם חבוי המשיכה לאותו המין אבל לא עושים אם זה משהו רק בגלל הפחד ההומופובויה אז אולי ככה זה אצל הרבה נשים כי לאישה יותר קל להימשך לאישה זה יותר טבעי אני מסוגל לבוא ולהגיד על גבא שהוא ניראה טוב ולפרגן אבל להימשך לגברים ממש אין סיכוי לא כי אני לא רוצה כי אני פשוט לא מתגרה מגברים ואם התשובות שלי והשאלות שאני שואלות לא לטעמך מכל מני בחינות אחלה פשוט תתעלם אחרת גם אתה תהייה כל הזמן בפה שלי אתה יורד לרמה נמוכה