שיחקת אותה, אחותי!
והחזירו 5 עוברים - דאבל וואו! ועכשיו, רק עוד 12 (כבר 11!) יום לבטא, ואחר כך עוד יומיים שתכפיל, ועוד קצת וכבר יש שק הריון ודופק והנה כבר עברו 40 שבועות. תיק תק. מזל טוב (שיהיה כבר!).
שיחקת אותה, אחותי!אז טוב שהחזקתם חזק
זה כנראה עזר. היו 5 הפריות, עוברים יפים מאוד, שניים ממש יפים ושלושה סתם יפים.... אז כמה החזירו??? אתן מוכנות לזה???? את כל החמישה!!!! הפרופ´ שכנע אותי שבגילי (אוף נמאס לי לשמוע את הביטוי הזה...) יש צורך וכדאי להעלות את הסיכויים. הוא אפילו אמר "אילו היית אשתי הייתי ממליץ לך להחזיר את כולם. להערכתו הסיכון למרובה עוברים נמוך מאוד, מקסימום תאומים...... אמאל´ה!!!!!!!!!!!!!! אז עכשיו יש לי עוד סיבה להלחץ - שתהיה קליטה, אבל שלא יקלטו יותר מדי - איך זה בתור צרות של עשירים?אז זהו. אני נכנסת לחצי השנה של ההמתנה (שתסתיים בעוד 12 יום, LOL). ננוח יום יומיים (איך בדיוק עושים את זה עם 2 ילדים בבית?) ונחזור לעניינים. וכמובן, המון תודה על האצבעות והמחשבות החיוביות. אני באמת ובתמים מאמינה שזה עוזר.
והחזירו 5 עוברים - דאבל וואו! ועכשיו, רק עוד 12 (כבר 11!) יום לבטא, ואחר כך עוד יומיים שתכפיל, ועוד קצת וכבר יש שק הריון ודופק והנה כבר עברו 40 שבועות. תיק תק. מזל טוב (שיהיה כבר!).