סקר-בקשר למסע לפולין.....

bnzaky

New member
סקר-בקשר למסע לפולין.....

מתי בשנה יש לכם תמסע?? והאם אתם בכלל מתכננים לצאת אליה??אם כן למה??אם לא למה?? ואם יש מישו שכבר יצא/או אחים/אחיות שלו יצאו והוא יודע על זה....שישפוך הכל.... יומטוב!!!!!!

bnzaky

New member
אני

המסע שלנו בזמן החופש הגדול(כן במבאסססססססס למה לצאת-כי זה דבר חשוב ומעניין שכל יהודי צריך לדעת/לחוש/להבין ודרך המסע מבינים את המשמעות של המילה שואה. וגם את המסע אפשר לעשות רק פעם אחת בחיים(ביחד עם בצפר) למה לא לצאת- כמה שזה ישמע מפגר יש לי מחנה קיץ שאני מת להדריך שם וזה בול באותו תאריך(באמת שהמחנה הזה מיוחד ושווה ממש.......וגם עושים בו מלאאאא דברים חשובים ככה שזה לא סתם מחנה שרק נהנים בו.......). וגם המסע יקר,מיגע,ומדכא מאוד. זהו......אני עדיין מתלבט האם לצאת או לא.........בעעעע איזה ביאוס שדפקו לנו תאריך מעפן......

gorck

New member
אני גם עונה...

אנחנו יוצאים במרץ, ואני בטוח יוצא, זה חשוב... חשוב כחלק מהעם היהודי, חשוב כחלק מהדת היהודית וחשוב כבן-אדם שלא רוצה שהאטימות שקרתה אז תקרה שוב... אבל אני בהתלבטות, לצאת עם בצפר- חברים טובים מאוד, אבל אנשים שלא סובל, ושלא רוצה לסבול ב8 ימים האלה...יציאה במרץ או לצאת עם הצופים- אנשים שאני לא מכיר....לא בטוח שאני אתקבל למשלחת הזאת מצד אחד ומצד שני זה בסוף אוגוסט

d i i

New member
לנו כבר היה..

המשלחת חוזרת ב25 (עוד יומיים!) אני לא יצאתי כמו שאתם רואים.. העדפתי לא לצאת... (בסביבות ה-160 ילדים מהשכבה יצאו..)

bnzaky

New member
ולמה לא יצאת??וגם "פיקסית ניצחית"

למה את לא עומדת לצאת??? מה הסיבות/שיקולים שלכם??

d i i

New member
אמ...

המשלחת לפולין התחילה להתארגן בשנה שעברה כי היו מלא מפגשים בנושא (אמרו לנו 60 אבל לא יודעת אם היו כל כך הרבה..) ולא רציתי לצאת למרות שההורים שלי רצו..(שאני אצא) שנה שעברה לא הייתי מוכנה לזה (נפשית..) אבל אם זה היה מתארגן השנה כן הייתי יוצאת ..

GR££N woMAN©

New member
המסע לפולין אצלינו הוא בי"ב..

בסוכות..בדיוק ביום שישי המשלחת של י"ב שלנו חזרה משם..ברור שאני מתכננת לצאת. זה לא שאלה בכלל.

GR££N woMAN©

New member
אז סביר להניח שנראה אחת ת'שניה../images/Emo3.gif

תזכירי לי מאיפה את?

Blue Aura

New member
קיבוץ באיזור טבריה. P: ../images/Emo189.gif

אני לומדת בבי"ס בית ירח. אני גרה בקיבוץ שפרס גר בו. P:

GR££N woMAN©

New member
המסע לפולין אצלינו הוא בי"ב..

בסוכות.. בדיוק ביום שישי המשלחת של י"ב שלנו חזרה משם.. ברור שאני מתכננת לצאת. זה לא שאלה בכלל.

אצלנו זה בסביבות מרץ-אפריל

בד"כ אחרי פורים.. ואני מאוד רוצה לצאת [וגם לסבתא וסבא חשוב שאני אטוס..] אבל עוד לא התחילו אצלנו את הסדנאות והכל כי יש עוד זמן

Yellow Tush

New member
גם אצלנו זה בערך בתאריך הזה../images/Emo13.gif

אבל כבר התחילו הפגישות...

אני

אמממ לשיכבה שלי זה באפריל. זה משלחת שהעירייה מסבסדת חצי ממחיר הטיסה.... ולכן מכל השיכבה מתקבלים רק 30 תלמידים ,נירשמתי לזה לא יודעת אם התקבלתי. וגם אם כן, אני לא סגורה עד הסוף שאני אצא מכל מיני סיבות. למרות זאת, כל העניין ההיסטוריה, חשוב לי נורא. האחים לא היו במסע..... לא יודעת אם מישהו מהמשפחה שלי היה במסע.

moshe present

New member
וואי זה מזה לא בסדר

שהמסע מוגבל לכמות של תלמידים...ומה עם כל השאר?! אין הרבה הזדמנויות לצאת למסע הזה במיוחד לא עם חברים שדי עוזרים במסע..

למעלה