סקר גדול לבנות!!!!

mass

New member
62 קילו?

לבן? זה ממש ממש ממש ממש קצת. אני שוקל איזה 90-95. 62 זה חלף עם הרוח.

Zoharrr

New member
לא זה לא

אח שלי שוקל 60 קילו, ואני מכירה עוד המון בחורים כאלו. אני גם לא חושבת שאלכס או אח שלי נראים רזים כמו המשקל שלהם, אתם סתם מגזימים.

המילואימניק !

הכל אובייקטיבי !

האמת שמשהו באמצע...

שניהם לא עושים לי את זה.. עם גוף כמו של הראשון- יש לי תחושה שהוא יותר מדי מודע לעצמו ויותר מדי אוהב את עצמו ויש בו משהו סנובי ומתנשא שהוא מקרין לסביבה (פשוט כי אני מכירה מישהו שככה הוא..). השני- קצת שחיפי מדי, נותן תחושב שברירית וחלשה, ראבק בשניה הראשונה חשבתי זאת אישה!.

Zoharrr

New member
טוב נו

זה וויכוח נושן על אם הגברים של זוהר הם טיפה נשיים.

pain is MY love

New member
הוא לא מתנשא

אבל בואו נגיד שהוא באמת מודע לגוף שלו ולמה שהוא עושה לבנות...

L y c a n

New member
תקשיבו טוב כולם..

לכל בן אדם יש טעם שונה, גם בגברים\נשים, בסדר? אז להיא טוב ככה ולהיא טוב ככה.. בסופו של דבר, לכל בקבוק יש פקק. חלאס לריב על שטויות

Zoharrr

New member
אני מסכימה :)

הרעיון היה לראות פשוט מה הטעם המועדף בקרב רוב הבנות, אבל זה נראה לי שנוי במחלוקת מידי.

Piren

New member
המממ

אומנם אני לא חלק מקהילת הבנות כאן, אבל אתן לא חושבות שההשוואה לא ממש הכי "פיירית" בעולם? אם ההשוואה שלכן היא - מה עדיף שחיף או שרירי, אז מילא.. אבל נראה שאתן עושות את ההשוואה בעיקר כדי לקבוע למי יש חבר (במקרה של זוהר) או מילואימניק (במקרה של מרינה
) שווה יותר... אז למה למחוק את הפנים? בסופו של דבר, כשבחורה תרצה להחליט מי יותר "שווה", היא לא תבדוק רק שרירים נטו, נכון? לא נראה לי רבות הנשים פה שיבחרו במר מילואימניק על פני כאלו כדוגמת ג'וני דפ, טום קרוז, מת'יו מקונוהי ודומיהם, שאינם שריריים כלל (אפשר להוסיף את בראד פיט, שהוא קצת שרירי, אבל לא ממש
). והאמת, מעניין גם לדעת, כשיש לכן את האופציה לבחור בין שרירי ומכוער ליפיוף ושחיף, מה הייתן בוחרות?

Zoharrr

New member
אני אמרתי לה להשאיר פנים...

אבל היא לא הקשיבה, הנה תמונה שאני אוהבת :) והאמת שלא ממש חשוב לי מה שווה יותר, בעייני, אלכס הכי יפה בעולם,וחוצמיזה,זה ממש לא רק הפנים או הגוף שלו... אז שיהיה :)

מיטללל

New member
איזה חמודים אתם יחד ( :

עיניים מהמהמות. שפתיים יפות. רק תסדרי קצת את השער שלו
:) (וברצינות, ממש ממש כיף לי לקרוא אותך ככה, כל כך מאושרת, מאוהבת
)

Zoharrr

New member
איזה מתוקה :)

חחחחחחחח השעיר שלו יותר מסודר בד"כ(ראי תמונה בלי פנים...) פשוט רוח ירושלמית ב 3 לפנות בוקר לא עושה לו טוב :) אני דווקא חושבת שאנחנו מזעזעים ביחד... לא קשורים בעליל!!!!!!! אחד הזוגות המכוערים! אבל נו..שוין... ותודה בובה :)

מיטללל

New member
כתבתי "מתאימים" כי רואים את האהבה

שלכם, אחד כלפי השניה, בעיניים :)

למעלה