סקר!דחוף כנסו

זהבי24

New member
סקר!דחוף כנסו

מי בעד השירשורים של אחד החברים?על הצד שיש כאלה.אני נגד

זהבי24

New member
באמת כדאי שתסתובב במקומות הראויים

ולא תכתוב מאורסים בכל מיני פורומים שנועדים להדרכה לחיי אישות בציבור הכללי.ודו``ק.וד``ל

צ ע ד י ם

New member
ודו``ק וק``ל

כל התכתובת הדבילית שלך מאז עוד אצלי. לא הגבתי לך בכוונה. בדיוק מהסיבה של ודו``ק וק``ל

זהבי24

New member
האמנם?

בונה אבל איך קורה כזאת פאדיחה לכתוב מאורסים בפורומים לא רלוונטיים.תספר לנו על בעיות במחשב.

בSSטון

New member
אני.....

איך אתם מתים לדעת. הא? חחחח.... לצורך העניין אני בעד שירשורים טובים ולא אכפת לי מי שולח. כי גם אם גולש מוערך ישלח שרשור רדוד, לא אחוס ואומר לו את אשר אני חושב. בקיצור על כל אחד ואחד לדון לגופו של עניין ולא לגופו של אדם

אתה עובד בחברא קדישא?

כי אתה מדבר הרבה על `גופו` ו`גופו` זה נשמע שאתה מתעסק עם גופות, גם אמרת שאנחנו מתים איזה פחד

זהבי24

New member
זה לא אני אבל אני חייב להגיב

פשוט אין לי ניק ביקשתי מחבר, שזה במקרה עורך הסקר אבל לא קשור פשוט אין לי אישור לכתוב בפורום אבל אני קצת עוקב.. ולאחר ההקדמה הלא מענינת דעתי היא נגד יותר נכון מאוד מאוד מאוד נ ג ד

זה לא אני אבל גם אני רוצה להגיב,

אני חבר של בעל הניק וצופה מהצד, ובמקרה, אבל ממש במקרה גם אני בעד אחד. ואפי` בעד בעד...

קטונתי מלומר דעת.אך דא עקא

שיש לי מה לומר אז אומר שאני נגד שירשורים טיפשיים . ובמקרה אחד החברים כותב הרבה כאלה . בהצלחה .

אני בעד,

זה לא אמור לעשות רע לאף אחד, אלא למי שהוא אנטי דת, ואותם אני בעד להעיף מפה לאלתר...

למעלה