אתה לא שווה את כל התגובה. בשבילי אין שתי אפשריות
פ פויער New member 31/12/07 #22 אני בעד ! ! ! והאמת, שתמיד הסתקרנתי, מאין אותו ניק טוב..שהוא גם אחד מהחברים היותר משובחים פה, שואב את ידיעותיו/דעותיו המעניינות.
אני בעד ! ! ! והאמת, שתמיד הסתקרנתי, מאין אותו ניק טוב..שהוא גם אחד מהחברים היותר משובחים פה, שואב את ידיעותיו/דעותיו המעניינות.
ב בלyדית New member 31/12/07 #24 אין לי דיעה בענין חוץ מזה שזכותו של כל אחד לכתוב מה שבא לו בלי לעשות עליו סקר.
א אחד החברים New member 31/12/07 #25 מותר לי להשתתף בסקר? אני עוד באמצע ההתלבטות איך להצביע. תעזרו לי להחליט?
ע עכשיו טוב ויהיה טוב New member 1/1/08 #26 אני בעד גם בשמי וגם בשם זה לא אני זה רק החבר שלו שחסמו אותי אני גם בעד בעד
ז זהבי24 New member 1/1/08 #29 לסיכום יוצא שיש הרבה בעד ויש נגד.אז אחד החברים תצליח יש לך חברים.ובעיקר משוררי ישראל(משום מה?)
ז זהבי24 New member 1/1/08 #31 אני לא חושב שאתה ברמה יותר גבווה.אגב חשבתי לקחת אותך ליהיות הכלי לניטור של הודעות הפורום ואז אולי לא נראה הודעות טיפשיות וחסרות כל רמה , כגון תופעה החרדים חוגגים סילבסטר אז לך תחגוג עם החברים שלך ותחזור יותר רענן.ליל``ט
אני לא חושב שאתה ברמה יותר גבווה.אגב חשבתי לקחת אותך ליהיות הכלי לניטור של הודעות הפורום ואז אולי לא נראה הודעות טיפשיות וחסרות כל רמה , כגון תופעה החרדים חוגגים סילבסטר אז לך תחגוג עם החברים שלך ותחזור יותר רענן.ליל``ט