גיא לקח רק מגיל 8 חודשים יום אחרי שהפסקתי להניק. וגם ככה זה רק עוזר להירדם בלילה,ביום אין צורך
G guychuk של vita New member 1/12/04 #39 גיא לקח רק מגיל 8 חודשים יום אחרי שהפסקתי להניק. וגם ככה זה רק עוזר להירדם בלילה,ביום אין צורך
ל ליצה New member 1/12/04 #41 בעד בעד מיום שאדם הסכים למוצץ (בגיל 4 חודשים אחרי נסיונות יומיומיים מגיל חודש) אני הפסקתי להיות המוצץ שלו. אני משתדלת לו לתת לו מוצץ כל הזמן אלא רק בשעה שהוא עייף או עצבני. זה עוזר מאוד בנסיעות ובשינה.
בעד בעד מיום שאדם הסכים למוצץ (בגיל 4 חודשים אחרי נסיונות יומיומיים מגיל חודש) אני הפסקתי להיות המוצץ שלו. אני משתדלת לו לתת לו מוצץ כל הזמן אלא רק בשעה שהוא עייף או עצבני. זה עוזר מאוד בנסיעות ובשינה.
א אמא לדור New member 1/12/04 #42 אני לא יודעת מה היינו עושים בלעדיו. דור לא ינקה, כך שהאופציה היחידה להרגעה הינה מוצץ. עד היום בלילה היא חייבת מוצץ להרדמה. ובכלל בתקופת השיניים זה ככ הרגיע אותה...
אני לא יודעת מה היינו עושים בלעדיו. דור לא ינקה, כך שהאופציה היחידה להרגעה הינה מוצץ. עד היום בלילה היא חייבת מוצץ להרדמה. ובכלל בתקופת השיניים זה ככ הרגיע אותה...