סקר האחרון ושיתוף פעולה

Superunknown1

New member
אמרתי את זה? ../images/Emo3.gif

אולי כן, הגיוני שכן. ובכן, התחלתי להיפתח גם אל החומר המאוחר, ואני רוצה לראות הופעה. בוא נגיד שאם הייתי נוסע ללונדון בתקופה של דה בנדס ההופעה הייתה בראש סדר העדיפויות שלי, עכשיו היא למטה, ויש המון אמנים שאני אשמח לראות קודם.

Superunknown1

New member
חבל"ז. ../images/Emo13.gif

נו, לא נורא, גמאני נודניק. ו..אממ, כן. לא אהבתי את החומר החדש, ואני עדיין מעדיף את החומר הישן, פשוט עכשיו התחלתי להיפתח גם אל החדש,] שאותו כאמור, אני פחות אוהב, ומעדיף את החומר החדש, שבעיניי הוא יותר טוב מהחומר הישן. (מי נודניק?
)

n0nick

New member
היתכן

שני בי-סיידס שאני כלל לא מכיר ומעולם לא שמעתי מובילים במקומות 2 ו-3.. מדובר ב-polyethylene ו-banana co. חור בהשכלה, אני מרגיש טיפש, הולך לחפש אותם באופן מיידי.

BlackMist

New member
חסר שם אחד.. נראה לי.

Pulk Pull Revolving Doors Like Spinning Plates קליפ חדש ומגניב, שמשלב את שתי השירים.. (יש שם דולפינים בהתחלה! :) )

Idioteque

New member
אז אין לסקר תכלית

לעומת זאת, הקטע עם מסרים פרטיים יותר נראה לי. אני אישית אומר שאחרי שישלחו לך אנשים מסרים תפרסמי את הקליפ שהגיע למקום הראשון... הרי גם ככה מי שיבחר את הקליפים בסקר זה אותם אנשים שישלחו לך מסרים ואימייל, אז למה לעשות לעצמך יותר עבודה?

Fish in the sea

New member
לא לגמרי נכון

עפ"י ההיסטוריה נוכחנו לדעת שמספר המצביעים בסקרים גדול בהרבה ממספר הכותבים הפעילים בפורום זה.ייזכר לטובה הסקר שהיה לפני סבב הסקרים הזה בו בצביעו סביב ה-70 אנשים. לכן,לדעתי צריך להשאיר את זה כמו שפולי הציעה. והקליפ של הדלתות והצלחות יצא רק באינטרנט לא? לא נראה לי שזה נחשב...
איפה הילד-השמיים הגבול
להיות לבד בעצם זה לא כ"כ נורא.וואלה.

למעלה