סקר: האם אתם אוהבים שאומרים לכם שרזיתם ?

מרים 882

New member
ליבי,גם אני נתקלתי במקרי קיצון כאלו

ודי הייתי בשוק.
בגידות זה משהו שקשור למוסריות של האדם בלי קשר
לשומן או רזון.
הקטע של הגרושים ממש לא מובן לי בהקשר ההרזיה,
ושמעתי המון.
לנו הניתוח חיזק זוגיות שגם כך היתה מעולה

אולי כי אני דתיה אז אין לי את הפיתוי של לבוש חושפני

האמת שחייתי טוב מאוד והגעתי להרבה בחיים לפני הניתוח
שום דבר מהותי,מלבד אשראי מפוצץ לא השתנה.

ליבי3617

New member
מרים זה דווקא היה לי הגיוני

יש כאלה שמתגרשים כי רוצים להתפתח בעצמם ויש כאלה שמתגרשים כי החליטו שבן הזוג היה עד עכשיו סוג של פשרה.
אני לא יודעת כבר מה פוגע יותר ומה פוגע פחות.
אגב, אני נמנעת - ולמרות שהיו לי הצעות כאלה - לצאת עם מנותחים טריים. לא פשוט להיות בתוך תהליך כזה ויכול להיות שזה אומר על הזוגיות לכתחילה.

מילקי110

New member
בנוגע לגירושים וכל מה שציינת

תראי אני זוכרת שקראתי בזמנו בפורום שאמרתם שאחרי הניתוח הרבה גם מחליפים מקום עבודה .

יכול להיות שבתור שמנים אותם אנשים מתפשרים רוצים לעשות שינוי במערכת היחסים וחוששים מכל מיני סיבות של מי יקבל אותי , מי ירצה אותי או סיבות

אחרות שגורמות להם לרצות להישאר בקשר גם אם הם לא מרוצים ממנו .

אחרי ההרזיה כאשר הם נהפכים להיות יותר מושכים לפתע יש יותר אפשרויות , ואז או שהם רוצים לפצות על הזמן האבוד ע"י בגידות לנסות ולטעום דברים

( שנחסכו עקב "טעימת" הרבה דברים אחרים ) או שאחרי ההרזיה הם מגלים דברים על עצמם : שלא מתאים להם הבן זוג שאיתו הם חיים ואז יש להם אומץ לעשות מעשה

כפי שציינו ההרזיה נותנת ביטחון עצמי ואז יש יותר ביטחון לעשות הרבה דברים שלפני לא הרשינו לעצמנו . כך אני רואה את זה.

** נ.ב - בהמשך למה שדיברתם - כל מי שהחמיא לי שרזיתי אין ספק שזה מחמיא במיוחד בהתחלה זה נותן מוטיצבציה להמשיך , ובכלל נותן תחושה טובה

לא אהבתי את התגובות הצעקניות של " וואוווווווווו באמצע הרחוב " כי אני עצמי אדם שקט כזה אז אני לא אוהבת רעשניות .

כמו כן היו כאלה שלא זיהו אותי בכלל שזה היה ממש כיף .. ואגב אני לא סיפרתי לאף אחד שעשיתי שרוול גם כל אלה ששאלו אותי איך רזיתי אמרתי שעשיתי דיאטה

רגילה של ספורט ואכילה נכונה ( וזה לא בדיוק שקר כי כך עשיתי רק עם "עזרה קטנה" ) סיפרתי על הניתוח רק למנהלת ולעוזרת שלה כי הייתי צריכה לבקש חופש בזמנו

וזהו . וכיום אני כמו רבים החלפתי מקום עבודה ובמקום הנוכחי סיפרתי רק לעוד מישהי אחת אבל זה בגלל שגם היא עשתה ניתוח אז החלפנו חוייות .

ליבי3617

New member
לגבי ביטחון - משהו שהתרגשתי לשמוע

באחד המפגשים אמרה משורוולת אחת שהיא עברה תקופות לא קלות עם בעלה. על פי הסיפורים שלה, זה היה על גבול ההתעללות ממש.
במפגש לאחר מכן היא סיפרה שבעקבות המפגש ההוא והתגובות שלנו, ובעיקר בעקבות ההרזיה והתהליך - היא עזבה את הבית והתגרשה כי לא הסכימה לסבול יותר.
באמת שמחתי בשבילה.

לפני כמה חודשים סיפרה לי עוד מישהי, בהתחלה ברמזים ואחר כך מפורשות, על התעללות מצד בעלה.
הבטחתי לה את עזרתי אם תצטרך אותה וקישור למשורוולת אחרת, עורכת דין לענייני משפחה אם צריך + הפניה לטיפול פסיכולוגי שיכול לעזור.
חלק מההחרפה של המצב היא בעקבות ההרזיה שלה (ואולי הקנאה של בעלה)... זה היה מתפוצץ בדרך זו או אחרת.
שוב, כמו שציינה מרים, כנראה זה תלוי בחוזק הקשר מלכתחילה.

התהליך הוא לא רק ההרזיה, אלא תהליך עמוק הרבה יותר.

ecohen11111

New member
לי זה מרגיש מדהים

כיף לי שמחמיאים לי, ומחמיאים לי כל הזמן, ומצחיק שלאורך זמן המחמאות משתנות:
בהתחלה, היו באים אליי ושואלים בשקט אם הכל בסדר
אח"כ, היו שואלים איך עשיתי את זה ומחמיאים
עכשיו, קריאות ההתפעלות קולניות יותר, תכופות יותר, ועם הערה די קבועה" "תזהר שלא תעלם לנו".

יש שינוי קיצוני בהתייחסות של הסובבים אותי ובבמיוחד בהתייחסות של בנות המין השני, שזה מאוד מוזר: אני חובש כיפה,
נשוי עם ילדים (לא מסתיר את זה), כאילו מה???

galגל555

New member
נהנית מכל מחמאה

אני נמצאת באמצע תהליך הירידה וכבר רואים ממש את הירידה המשמעותית (27 קילו שנשרו להם...
)
אני עובדת במקום בו אוכלים בחדר אוכל גדול ובהתחלה הייתי מובכת מכל התגובות שהיו בחדר האוכל.
הייתה לי תחושה שכל אחד מרשה לעצמו להיכנס לי לצלחת ולהעיר כמה מעט אני אוכלת ולשאול על התהליך....
אני, שתמיד הפריע לי שסופרים לי מה אני אוכלת וכמה אני אוכלת וכל הערה בנושא האכילה שלי הקפיצה אותי בתגובה עוקצנית,
התחלתי להנות מכל מחמאה ומכל ההתייחסויות והתגובות החיוביות.
אני חושבת שממש אין אחד שלא מגיב ונותן מחמאה וזה ממש מחמם לי את הלב ונותן דחיפה ענקית בתהליך
מקווה שרק תמשיך ככה הירידה בדרך למטרה ובמקביל ימשיכו לזרום המחמאות כי זה נותן לי המון כוח!!!

יפית19561

New member
איזה שירשור מקסים וחשוב

נהנתי לקרוא את כל השרשור, ובאמת כל הכבוד לפתיחות ולכנות.
אני אדם פתוח הייתי גם לפני השרוול וכמובן גם אחריו. בטחון עצמי לא היה חסר לי, אבל הפכתי ליותר אסרטיבית משהייתי.
יש כאלה שבסביבתי הקרובה שזה משונה להם , ולדעתי הם צריכים להתרגל ...
לגבי המחמאות על ההרזיה... בד"כ מאנשים שקרובים אליך,זה מעלה מוטיבציה.
מפריע לי שאומרים לי "די מספיק, עוד מעט לא יראו אותך"..וכן "אל תשכחי שאת לא בת 18"
אני גם לא מסתירה שעשיתי שרוול, ואז התגובה שמעצבנת אותי , זה:" אאאההה...." אפשר לחשוב שזו לא עבודה קשה.
לגבי בגידות, סטוצים,וכו...לדעתי , כמו שכתבו קודמי, זה תלוי באדם עצמו שעובר תהליך משמעותי.
בגלל שהביטחון העצמי עולה, אנשים שחיו בהכחשה מעיזים יותר,
ואני לא פוסלת אף אחד, גם מי שהחליט לעשות שינוי בחייו הזוגיים מכל מיני סיבות שהיו לו, ולא העיז עד כה. אדרבה ואדרבה.....
לא אגיד שאני לא נהנת שמפלרטטים איתי...דבר שלא היה לי שנים, אבל עד גבול מסוים,
ולגבי הזוגיות שלי...זה רק עושה טוב :)
המשך חג שמח לכולם :)

ליבי3617

New member
מנצל"שת לגבי "הכוכב הבא"...

ראיתם את רינת כהן? ראיתם איך היא שרה יפה ואיך היא כל כך חסרת ביטחון עד בכי?

אמא שלה הודתה שהמראה מקלקל לה הרבה את הביטחון.
ואני שואלת את עצמי... נגיד ותהיה רזה, האם יהיה לה ביטחון וכמה זמן זה ייקח לשקם את הפגיעות הזו שלה.

יודעת שלי לקח (ולוקח) הרבה זמן.

sivosh

New member
ראיתי והזדהתי איתה כל כך

השומן גם אצלי גרם לי לכזה חוסר ביטחון שגם אני מנעתי מעצמי לעשות דברים. אני שמחה שהיא עברה, בעיקר כי הגיע לה- יש לה קול מדהים. מקווה שתמשיך הלאה וכך הביטחון שלה יעלה (למרות שאני בטוחה שיהיו כאלו שיגידו לה ועליה דברים הרסניים)

גלית 1967

New member
תלוי מי-אצלי בעבודה כבר שיגעו איתי

כל בגד חדש מקבל ביקורת תמיד חיובי
כמה אפשר עם כל הטוב הזה?

למעלה