גבינה צהובה
אני כבר לא כלכך אוכלת גבינה צהובה,אבל כשאכלתי אז אכלתי ככה בלי כלום,גבינות כמו קשקבל וגבינת עמק,לפעמים הייתי לוקחת פרוסת גבינה צהובה שמה בפנים גבינה לבנה מגלגלת ואוכלת:טעים מאוד מאוד,לצערי הגדול מאוד מאוד מאוד,ותכפילו את המאוד הזה במספר הכי גדול שקיים,גילו שיש לי רגישות לגבינה צהובה ולכן אני יכולה לאכול ממש מעט וגם זה גורם לי לכל יני תופעות לואי שאני אחסוך ממכם,אבל אם היתה תרופה שהייתי יכולה לקחת ולאכול גבינות צהובות,הייתי אוכלת רק את זה אפילו בלי לחם ובלי כלום,רק לא הייתי מוותרת על הלבנה,שתודה לאל אני יכולה לאכול ממנה! גבינות מכל סוג זה פשוט דבר נפלא,לא?