סקר הארץ: קדימה מאבדת גובה.

snea

New member
מה רע ב60 אחוז הצלחה.

זוהי בהחלט הצלחה גורפת במונחים פוליטיים. זוהי לא יכולה להיות יוזמת טרפוד של המתנגדים אם ההצעה הייתה עוברת בהצלחה! ואם שרון נבחר על מצע מסוים, ואז מיישם את היפוכו - הוא צריך להחזיר את קולו לבוחר וללכת לבחירות - כמו עכשיו. אני לא אומר שהוא התעלם מרצון העם(ואם כן, אני משנה את ניסוחי), אני אומר שהוא התעלם מרצון הבוחר - הבוחר בו ובמצעו. זהו אקט לא דמוקרטי בעליל, ומה לעשות, אנו קודם כל דמוקרטיה. ולעניין מפלגת העבודה - צודק בהחלט - בגלל זה ב2003 היא לא נבחרה. בגלל כל העניין האלה אני מעדיף כבר שמפלגת העבודה תקבל 40 מנדטים מאשר שקדימה תקבל אותם. שלפחות תהיה פה מעט הגינות.

למה ללכת למשאל עם

כשההצעה כבר עברה בכנסת וניתן הלכה למעשה ליישם אותה? למה, לאחר הכישלון הצורב במשאל המתפקדים, להסתכן שוב? אני לא מאמין שמשאל עם אמור להיות חלק מהמשחק הדמוקרטי ואני לא מבין מדוע נתפלו לשרון על שלא הלך לאחד כזה, אם כי אני משוכנע שאם היה הולך היה מנצח בו. אפשר, בקונסטלציה מסויימת, לומר ששרון התעלם מרצון בוחרי הליכוד, שכן הנסיגה מרצועת עזה מנוגדת למצע הליכוד. אבל, זה רק אם אתה מאמין שהליכוד קיבל 40 מנדטים בזכות מצעו ולא בזכות האדם שעמד בראשו, ושרוב מובהק מאותם מצביעי ליכוד התנגדו לתוכנית ההתנתקות. אני מקווה שאתה יודע שזו לא האמת. בכל זאת, אין כ"כ הרבה חברים בתנועת בית"ר.

Reign Of Chaos

New member
מופז הזה סמרטוט.

רגע אחד מאוד נוח לו בממשלת שרון אז הוא דוגל בכל מצעי המפלגה ובשרון, פתאום שרון מקים מפלגה חדשה ומופז מותח בקורת קשה על ממשלתו (שהוא היה חלק אינטגרלי ממנה עד לפני אותו היום בערב!) ופתאום חוזר הסמרטוט לחיק אותו האדם שאותו השמיט שלשום בלילה. "עונת המלפפונים" של הפוליטיקאים נהייתה ממש בדיחה. בדיחה גדולה ועצובה! המעבר של מופז למפלגת שרון מערער ביג-טיים את ההחלטה שלי (שהייתה עד אתמול רלוונטית) לתת את קולי ל"קדימה". ואני בטוח שאני לא היחיד שחושב כך.

A m i n a d a v

New member
זה ברור שהוא פרש בגלל

סקרי סוף השבוע, שבהם נמצא שפייגלין עוקף אותו במרוץ לראשות הליכוד. הוא חושב שבמצב כזה, יהיה לו טוב יותר עם שרון, פטרונו הפוליטי, מאשר במצבו הנוכחי בליכוד.

ק צ ר י ם

New member
התוכנית שלא התממשה

שרון ביקש ממפוז להישאר בליכוד{כשהחליט להקים את קדימה} היו לכך שני סיבות עיקריות {ובעלות רווח} לנסות להיבחר לראש הליכוד{תוך כדי השמצות בבחירת היו"ר} ובמקרה שיבחר {לעזור בהקמת ממשלה אחרי} מופז לא המריא למימדים של יושב ראש הליכוד{השתרך אחרי פייגלין} וקיבל הוראה חדשה {לעבור עכשיו וליצור מומנטום נטישה} אך מופז לא לקח בחשבון עניין קטן {הוא יצא זגזגן} ומעכשיו ועד בכלל הוא גם לא יוכל לאמר {שביבי זגזגן} שרון כל כך תחמן {בגין/לבנון/ששת הימים/אי יווני/סיריל קרן/ לויאליות של בנו עומרי/ הפך את אהוד לכלבלב/ועוד ועוד שמופז בסך הכל עוד קורבן {כבש} שהוא מעלה על המוקד לא פלא שקדימה {המפלגה}זה השם שנבחר קדימה - למרות כל אלה שנפגעו

YoungLion

New member
מושחת ללא אידאליה.

זו שורת המנהיגים שלנו כיום (ובמפלגת קדימה)...

bluestar 777

New member
סקר הארץ: קדימה מאבדת גובה.

ע"פ הסקר מקבלת קדימה 35 מנדטים, חמשה פחות מבשבוע שעבר. עבודה עולה ל 24, הליכוד נשאר עם 12. יצויין ש20% מבוחרי הליכוד שעזבו לקדימה, עזבו אותה, אך טרם שבו הביתה...

למעלה