סקר: הבעל יודע שאתן בפורום הזה?

סקר: הבעל יודע שאתן בפורום הזה?

כי הבעלול שלי ידע בזמנו שהייתי בפורום חתונות כדי ללמוד איך לארגן לנו את החתונה. אבל הוא לא יודע שאני עדיין מכורה (רק לפורום אחר). וזה הרי משהו שעושים בעבודה (ועל חשבונה.. בואו נודה בעובדות....) אז היות ואני עובדת אצל הורי זה לא נעים לי להודות שאני "מבזבזת" מזמנם על "שטויות" (חס וחלילה אני לא טוענת שהפורום זה שטויות! זה דבר נורא חשוב וקריטי לאנושות! רק שלא כולם מבינים את זה...)... ואם ארצה לנסוע למפגש (רוצה! רוצה!) אצטרך לגלות לו את סודי הכמוס והאפל.... אני יודעת שאין סודות בנישואין (כמעט) ואנחנו חברים נורא טובים ולא מחביאים זה מזו דברים - אבל... הפורום - זה החטא הקטן והמתוק שלי ורק שלי... מה איתכן?

ש ו ב י

New member
ה"בעלול" שלי יודע

אבל מתכחש......... גם הוא מטייל לו בפורומים של מוזיקה ומחשבים ככה שזה בסדר מבחינתו. כמובן שאם אני אגיד לו שאני נפגשת - יהיה פרצוף מסוים!

Ronnie*

New member
יודע, יודע...

ואם הוא חוזר הביתה לפני ומדליק את המחשב, הוא פותח בשבילי את הפורומים "שלי", שיהיה מוכן כשאני חוזרת...

אתי@

New member
איזה חמוד ../images/Emo9.gif גם הבעלוש שלי יודע

בהתחלה זה קצת הביך אותי (כמו שאני לא מספרת לחברות שלי על הפורומים
). אבל אחרי שהוא התחיל להשתתף בפורום אודיו וקולנוע ביתי (ונגמל בנתיים), הוא התחיל להבין לליבי וזה מביך אותי פחות היום...

fila

New member
יודע בהחלט!../images/Emo9.gif

מכיר את הנפשות הפועלות..... וצוחק שרק לנשים יש כ"כ הרבה מה לקשקש כל היום!

Hadar p

New member
יודע....ומחייך מתחת "לשפם"../images/Emo108.gif

לא מבין במיוחד את ההתמכרות אבל מקבל. וגם לפעמים מקבל עידכונים!

rona25

New member
יודע שאני מתייעצת בפורום

הזה ובפורום היריון ולידה אבל לא נכנס לקרוא.... גם כשהיית אמורה לנסוע למפגש (וביטלתי ברגע האחרון) הוא ידע הוא בעצמו מכור לפורום אופניים של WALLA

יעלי2

New member
יודע ומשתדל לפרגן אבל לא מבין על מה

יש לנו לדבר כל כך הרבה

תוכי

New member
בעלי יודע

ומאוד שמח שיש לי הזדמנות להכיר בנות חדשות רק שהוא בהלם שאני משתפת אתכם ב"צרות" שלי כל כך הרבה

דפי26

New member
הבעלול יודע

וגם לא מבין על מה אנחנו מדברות אם אני אספר לו על המפגש (ואני אספר)הוא יחשוב שאני פסיכית. לפעמים אני חושבת אולי הוא נכנס גם מהעבודה ומשקיף עליי?נראה לי מביך. בכול אופן לחברות שלי אני לא מספרת על הפורום. הם יודעות שאני שורצת באינטרנט ובפורומים אבל אני ארגיש עירומה אם אראה אנשים שאני מכירה.

יו!!! רק שלי לא יודע?!?!

אני נורא רוצה לספר לו אבל אני חוששת שהוא ירגיש שאני לא בסדר כלפי הורי... הוא טיפוס נורא "בסדר" כזה! ואני לא תמיד כזאת ילדה טובה... מה לעשות?!?!

דפי26

New member
גלגליתוש

אצלך המקרה שונה בגלל ההורים.הוא יכול לדעת שאת בפורום ולא צריך לדעת כמה.אני חשה מצווה להשתמש בעבודה לאור העבודה שעוד לא ראיתי אעלאה במשכורת

shelycat

New member
תספרי לו בשיטת הפלסטר....

תתוודי על הכל אבל תעשי את זה מהיר כמו שמורידים פלסטר-ואז ה"כאב" הוא קצר יחסית, אל תדאגי הוא יהיה בסדר עם זה, הוא התחתן איתך וכבר לקח אותך על כל ה"חבילה" לכל היותר הוא ימצא את זה משעשע ויירד עלייך קצת.

shelycat

New member
אני גלית ואני פורו-הוליכית......

פשוט תספרי במהלך שיחה על X או Y שהיה היום/עתמול בפורום או שהורדת מתכון X קיבלת רעיון Y בפורום, ותתיחסי אל זה כמובן מאליו, או שהוא יקבל בלי שאלות את העובדה שזה חלק מחיי היום יום שלך או שהוא ישאל קצת שאלות אבל זהו זה יהפוך לעובדה מוגמרת-בלי להתנצל ואם בכל זאת את רוצה תרוץ: זאת תרפייה שם משחררים עצבים(במקום עליו) ומעבירים את הזמן והשעמום.

למעלה