סקר: הבעל יודע שאתן בפורום הזה?

רעיון גדול!!! תודה על הפלסטר!!!

אולי אני אכין אחד מהמרקים המגרים שהיו להם כאן מתכונים ואז אספר לו שהורדתי את זה מהפורום... ככה באמת דרך אגב.... (וחוץ מזה המרק יהיה כל כך טעים שהוא לא יוכל להגיד שום דבר נגד זה!!!)

shelycat

New member
ואל תשכחי את טיעון המחץ......

במקום לקטר לך מאה פעם על X,Y,Z בנושאים שהוא לא ממש מת עליהם (לכל אחד יש נושאים כאלה) או שפשוט נמאס לו להקשיב שוב לאותו קיטור, את מוציאה את זה בפורום במקום לטחון מיים איתו.

זה מחץ טוב אבל עלול להעלות טיעון

מחץ נגדי... מה פתאום אני משתפת אנשים זרים בקיטורים פרטיים... ומה עונים על זה?!?!?

shelycat

New member
שזה רק בדברים הקטנים והלא חשובים

שבין כה הוא מעדיף לשמוע לכל היותר פעם אחת אם בכלל, או בדברים שאת מרגישה צורך דברים שבטח לדעתו הם קטנוניים.

מה זתומרת "אנשים זרים"????

ואנחנו (אני ואת) "מדברות" כמעט על בסיס יומי כבר כמה חודשים. זה נקרא "אנשים זרים"???

אתי@

New member
וגם......... תספרי מנקודת מבט

פרקטית - את משתתפת כי זה עוזר לך למצוא מתכונים, להתיעץ לגבי קניית מתנות וכו´. גברים מבינים גישה פרקטית

"פרקטי" הוא שמו האמצעי של בעלי...

כל הזמן אני מנסה (לשוא) להסביר לו שלא כל דבר בחיים צריך להיות פרקטי... (למשל - עכשיו שהוא חזר משלושה ימים בפריז שאלתי אותו למה לא הביא יל משם איזה קרואסון צרפתי... אז הוא אמר שזה לא פרקטי כי זה היה נמעך ול בדרך.... אז מה?!? לקרואסון מעוך יש טעם אחר?!?!.... ואז מה אם יש קרואסונים גם בארץ?!?!?....) לא נורא... זה טוב שיש מישהו פרקטי כל כך בבית! אני זוכרת עוד בפגישה הראשונה שלנו שהוא אמר לי שהוא נורא פרקטי... אגב, עכשיו שאני חושבת על זה - כבר הגנבתי כמה הערות כאלו על דברים פרקטים שגיליתי בפורום לאחרונה... למשל על כל מיני דברים שצריך לדעת ולעשות לפני שחושבים על צאצא... אבל מאוד מאוד יתכן שהוא שמע רק את המידע הפרקטי ולא מאיפה יש לי אותו
כי הוא מסוגל לסנן ככה דברים מתוך מה שהוא שומע באופן מופלא!!!

יעלי2

New member
מצטערת להפריך אתההצעה הנ"ל:

הגישה הגברית לא מבינה למה צריך בכלל לקנות מתנות ולכן הפורום נראה להם כבזבוז זמן (לא משנה כמה מיים אנחנו טוחנות כאן ולא איתו). בכל מקרה, הייתי מספרת זו כי הוא בעלך, אבל לא מפרטת את ההשקעה בזמן. פשוט שזה קיים, עובדה בשטח, מידי פעם כשמשעמם וזה הכל. אחרת את מזמינה שאלות. ולמרות שאת לאצריכה להרגיש עם זה לא נוח, זה עלול לקרות אז תספרי ותעברי הלאה.

switch

New member
יודע, ותמיד צוחק עלי

שאני קוראת כל הזמן בפורומים...(יש עוד מספר פורומים שאני קוראת קבוע)

rinutza

New member
שלי יודע ואפילו מעודד - הוא נהנה

אח"כ מכל מה שאני מספרת לו. לו אישית אין זמן לזה, אחרת גם הוא היה מבלה כאן המון זמן...

בטח שלירון יודע , ואפילו משתתף

במפגשים... לא כ"כ מרצון אולי אבל בכל זאת...הוא אפילו מתעניין לפעמים ושואל מה עם זה , ומה קורה איתה...... אבל לפעמים הוא כמובן גם צוחק עליי ...

סמיילי22

New member
בטח יודע... ../images/Emo13.gif

הוא עצמו מכור לפורום כדורגל... אז אנחנו צוחקים אחד על השניה. כשהתכוננו לחתונה הוא כל הזמן אמר לי "תשאלי בפורום..."

אביבית1

New member
יודע, יודע

ואפילו בא איתי למפגש הראשון (והיחיד בינתיים) שהשתתפנו בו. וגם הוא לא מבין על מה יש לנו לקשקש כל כך הרבה.

יודע, ולא כל כך מבין מה אני עושה פה

כל כך הרבה. שמח שזה בעיקר מהעבודה (אבל אם היה יודע כמה זמן מוקדש לזה בעבודה היה מתפלץ...). ולהפתעתי, הרשה לי לשים תמונות שלו מהחתונה (יהיו כנראה ביום שישי).

למעלה