סקר: הידרדרות לקדימה ולעבודה

bhnadav

New member
על דעת מי?

על דעת הכתבים הפוליטיים שבחירות הן צורך קיומי עבורם?

טלמ

New member
אולמרט צריך לעשות כמה דברים

1. לעשות יח"צ להתכנסות, בכל תכנית, בכל מקום, בכל עיתון שתהיה כתבה שתתמוך בהתכנסות. 2. למנות את סולודקין לסגנית שר בלי שר ממונה במשרד הרווחה, כרגע אין מצב שמפלגה נוספת תצטרף לממשלה, כך שזה יכול מאוד להועיל. בדבר הזה, אני חושב שכדאי שהפעילים של המפלגה אפילו יחתימו הצעה למען מרינה סולודקין. 3. אולמרט צריך לקחת דברים לידיים. הוא צריך להראות נוכחות, להראות שהוא מחליט החלטות. הוא צריך לצאת עם נאום תקיף לאומה, נאום חזק. הוא צריך להראות את מה שקדימה אמרה לבוחריה בבחירות ומה שהממשלה הזאת מניפה על דגלה - שאיפה למו"מ אך עם אין פרטנר תכנית חד-צדדית ומלחמה תקיפה בטרור.

sharonhaimov

New member
האם אתם תומכים בתוכנית הפינוי של

אולמרט? 70% אמרו: "לא! מה נראה לך שאנחנו סוציליסטים מוגבלים?!"

bhnadav

New member
איזה פינוי?

מה פינוי? את מי בדיוק? מה עם אזורי ביטחון? מה עם צה"ל? מה עם גושי ההתיישבות? מה עם המעמד החוקי והמשפטי? מה עם הסכמה או אי הסכמה של מעצמות העולם? מה עם תיאום או לא תיאום עם הפלסטינים ומדינות ערב השכנות?

sharonhaimov

New member
כל הפינוי, ומה שיקרה למתנחלים אחרי

הגירוש, זה חלק מתוכנית הפינוי! ע"פ הסקר שהוא לא ממש מדוייק, עם ישראל מתנגד ב70% לתוכנית הזאת! ונגיד שהייתה סטייה הסקר של 10% (למרות שבסקרים כאלו הסטייה לא תהיה יותר מ4.5-5%) גם אז, 60% מתנגד לתוכנית!

bhnadav

New member
על איזה פינוי אתה מדבר למען השם?

אתה יודע אילו יישובים יפונו ואילו יישארו? אתה יודע את כל שאר הפרטים המהותיים שהזכרתי בתגובתי למעלה??

bhnadav

New member
גם הנשאלים לא יודעים אותם.

אז תפסיק לחרטט ותחזור למאורת הליכוד שממנה באת
תמשיך לבלבל שם את המוח על קפיטליזם.

ערב רב

New member
אבל זה היה הדגל שלו בבחירות

האם אתה טוען שאולמרט רימה את הציבור בבחירות והציג תכנית ריקה מתוכן כתכנית ממשית? שטויות, כולן יודעים היטב מה כוללת התכנית - נסיגה מלפחות 90% מיהודה ושומרון וגירוש של לפחות 70 אלף מתנחלים, ולזה הציבור מתנגד. כמובן, כשיסתבר שהנסיגה עוד יותר גדולה, מספר המגורשים כפול, גושי ההתיישבות יישארו מחוץ לגדר ואף אחד מהמגורשים לא יועבר אליהם וכמובן הקווים החדשים לא יוכרו ע"י איש בעולם - נו, אז ההתנגדות בקרב הציבור לתכנית תגיע ל-90%. לפחות כך אני מקווה, אופטימיסט חסר-תקנה שכמותי.

bhnadav

New member
למה רימה?

אולמרט הציג קווים כללייים לתוכנית של התכנסות לגושי התיישבות הכוללת פינוי של מתיישבים משטחי יהודה ושומרון (מהתנחלויות מבודדות, אם אנחנו מדברים על גושים מן הצד השני). את כל שאר הפרטים אני לא ממש מכיר והם חשובים מאוד.

bhnadav

New member
יכול להיות שאם היו שואלים אותי,

הייתי עונה שאינני יודע, כי אכן אינני יודע. כולי תקווה שהתוכנית תכלול את הדברים שאני רואה לנכון שהיא תכלול (משהו בכיוון התוכנית שרפי איתן מאמין בה כבר שנים, או תוכנית אלון ברמה מסויימת). אם היא לא - אני מודה שכלל לא בטוח שאתמוך בה

למעלה