סקר הכי דבילי שיש, אבל זה עדיף על

נירס123

New member
סקר הכי דבילי שיש, אבל זה עדיף על

כלום! כל אחד ירשום כמה יצירות הוא מנגן בבת אחת..... או שכל אחד ירשום משהו.... למרות שניראה לי, שיש פה רק אחד! וזה אני! אולי מישהו יגיד משהו? הפורום הזה טוטאלוס! הוא כבר מת! הוא לא במצב שאפשר להחיות אותו! זהו אבוד! למה אני כותב שורות קצרות עם סימן קריאה! ? מה הולך כאן? אנשים תתעוררו? מה אתם לא מנגנים יותר? זהו מת..? בבקשה כל מי שנמצא כאן ומבקר פה בקביעות שיגיב..... ניר.

The Jone

New member
אני כאן ../images/Emo13.gif

הפורום הזה בהחלט די מת...וחבל כי יש לו פוטנציאל. בעיקרון זה נושא מעניין...אני משתדל שלא לעבוד על יותר מידי יצירות ביחד, מקסימום שתים, שלוש גג. אבל יוצא הרבה פעמים מצב שאם מנגנים יצירה ארוכה או קשה מאוד שלוקח הרבה זמן ללמוד, מתחילים להשתעמם ממנה במשך הלימוד ולכן בזמן הלימוד שולה לוקחים עוד כל מיני יצירות קצת יותר פשוטות ככה -מהצד.

Snow Yte

New member
../images/Emo45.gif נוכחת...

ובדיוק כמו האיש (סליחה שאני לא יודעת איך קוראים לך) כתב מעלי... יצירה קשה, ויצירות פשוטות מהצד...

נירס123

New member
אני מנגן

עכשיו יצירה קשה ועוד אחת קלה... בשתי היצירות אני יחסית לקראת סיום אז לקחתי עוד אחת קשה... המורה שלי בדרך כלל 2-3 יצירות לא יותר מזה...

אני כאן עוקב כל יום

אני מנגן 7 יצירות בבת אחת אבל זה כל פעם מתחלף יותר או פחות

נירס123

New member
7?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!

פאאאאאאאק איך אתה מסתדר עם זה? בא לך לפרט.... משעמם לי

dana19il

New member
הממ...

אני מנגנת 3 יצירות: סונטה פאתטית של בטהובן (כולה!) פרלויד ופוגה בסי מזור של באך ורפסודיה מס' 2 של ברהמס. אלה היצירות שלי לבגרות.....

נירס123

New member
יפה יפה שיהיה בהצלחה

פרלויד ופוגה בסי מג'ור של באך, והסונטה הםאתטית כולה! 18 עמודים בערך אם זיכרוני אינו מטעני... יצירה מאוד יפה ומורכבת... מה הקשר בין הסונטה הקשה לבאך? כאילו וואו זה ממש לא באותה רמה..? אגב גמני מנגן את באך, קוראים לזה גם אווה מריה.

נירס123

New member
אוקיי אז ככה אני מנגן

וולס של שופן אופוס 69 מספר 1. יצירה של צ'ייקובסקי. פרלוד ופוגה בסי מג'ור של באך. ופור אליס. בעע גועל נפש..

dana19il

New member
אז ככה...

אני יודעת שהסונטה הפאתטית של בטהובן היא קשה מאוד ובטח שלא מומלצת כיצירה קלאסית לבגרות... אבל אני מתה עליה ולמרות הצעקות שספגתי מהמורה והניסיון לשכנע אותי לא לבחור בה - אני עדיין עובדת עליה ואפילו דחיתי את הבגרות בשנה - רק כדי שאני אוכל לעבוד עליה כמו שצריך. בקשר לפרלויד ופוגה של באך - המורה שלי אמר שבאך מנגנים בהתחלה של הרסיטל ולדעתו סי מזור מתאימה. קטע רומנטי - אני חולה על שופן אבל החלטתי לקחת משהו רציני יותר שעבדתי עליו לפני שנתיים ואף נבחנתי עליו - הרפסודיה של ברהמס מס' 2... יצירה מרשימה מאוד. עדיין לא החלטתי על קטעים מודרנים - אני אשמח לקבל עצות.

dana19il

New member
ניר!!!

שלא תעז להגיד "בעע" על יצירות של בטהובן... גם אם הן קלות... אפילו לא בצחוק!!!

Mr Invisibilety

New member
אמרתי בעעעעעעעע כי.....

פאק נימאס לי לנגן את זה! זאת היצירה הראשונה שלמדתי...מרגש... אני מנגן סה"כ שלוש שנים. וזאת היצירה הראשונה שלי! בשנה השלישית רק התחלתי ללמוד יצירות! כמובן שלמדתי לפני קטעים מתוך יצירות בעיבודים של ילדים דיסלקטים. סוורי באוט דאט... אני ממש לא זוכר ולא רוצה לזכור. רק השנה התחלתי ללמוד יצירות פור אליס הראשונה, יוני של צ'ייקובסקי
ועכשיו וולס של שופן. מלא מלא תאוריה ותרגילים זה מה שעשיתי עד עכשיו. אני מקווה שבערך עוד חצי שנה או אפילו שנה. אני יוכל לעזוב את המורה שלי, כי תאוריה לא נישאר לו הרבה מה ללמד אותי. אני מאוד מאוד רוצה ללכת ללמוד לנגן ב"תזמורת" הכוונה ביחד עם עוד כלים כמו כינורות וכו'... איפה אפשר לעשות את זה? שמעתי על מקום שניקרא קונסרבטוריון, יש אחד פה בראשון. אבל אני לא יודע איך מתקבלים ואם זה מוקדם מדי. אם אני לא טועה את למדת בקונסרבטוריון, נכון? בא לך קצת לספר לי? תודה מראש, בהצלחה עם הכל! כל הכבוד, אני בטוח שתראי להם מהזה שתנגני את הסונטה!
ניר.

Mr Invisibilety

New member
שכחתי להוסיף......

השנה התקדמתי בקצב רצחני אני חייב לציין. אני אולי מנגן רק 3 שנים אבל ברמה של יותר. ואני מקבל את הפסנתר שילי ביום שני הזה!!!!! מישהו: תתתחדש!!!! ניר: תודה... אממ זהו אין יותר מה להגיד. ניר. והפיצול.

Mr Invisibilety

New member
שכחתי עוד משהו.......

זה ניר, "נירס123" שיניתי ניק.. זהו. באמת אין יותר!

dana19il

New member
קונסרבטוריון

אין הרבה מה לספר חוץ מזה שזה בי"הס למוסיקה.... אני עדיין לומדת בקונסרבטוריון (למרות היותי חיילת) בשעות הערב. תאוריה ופסנתר. תנאי הקבלה לא כאלה קשים (זה לא ג'וליארד סקול!!)... חוץ מזה כל אחד יכול להתקבל.

Mr Invisibilety

New member
אמממ

1.מה צריך לעשות כדי להתקבל?? 2.זה שיעור פרטי? רק את והמורה? או בקבוצה? 3.מנגנים שם בהרכבים של כל מיני כלים בכמו בפילהרמונית.? (קצת הגזמתי...) 4.מאוד מושך אותי ג'אז אבל המורה שלי אמר שאני עדיין צריך ללמוד את כל המזור ומינור ושבע ודמויננט ומוגדל ומוקטן. את הרוב אני יודע, ואנחנו ממשיכים לעבוד על זה... סליחה על ההתקרצצות..... ניר.

dana19il

New member
תשובות.

1. אתה צריך להיתקשר לקונסרבטוריון הצמוד לביתך ולבקש להירשם לשיעורי פסנתר. הם יקבעו לך בחינת כניסה ולפיכך יקבעו את הרמה שלך ויבחרו ך מורה בהתאם. (אין מצב של תתקבל - זה לא לימודי רפואה!). 2. שיעור פסנתר הוא שיעור פרטי כמובן. אך יש גם שיעורי אנסמבל ותזמורת שאתה יכול להשתתף וזה כמובן לא פרטי. שיעורי התאוריה הם בכיתות לפי רמות. 3. כן, מנגנים בהרכבים. לנו בקונ' יש אנסמבל חליליות (שנשמע כמו הצרות שלי) ואנסמבל גיטרות, מקהלה, תזמורת וכו'. 4. תקשיב למורה שלך... עדיף לצבור ניסיון טוב בקלאסי ורק אחר כך לעבור לג'אז - כי ג'אז זו מוסיקה אילתורית ואתה צריך להיות תותח בקצב וסולמות. מקווה שעזרתי.

Mr Invisibilety

New member
תגובה..

1.ברור ששיעורי תזמורת זה לא פרטי. אבל כאילו איך זה הולך מבחינת התשלום? מה זה אנסמבל? באיזה את משתתפת?ואני ממש לא עובר לנגן ג'אז אני אמנם טוב בסולמות אבל קצב בעעע לא משהו. וכן, עזרת מאוד! תודה דנה.

dana19il

New member
תשובה

אתה משלם על כל השנה... תירשם בספטמבר. אני גם הייתי לומדת אצל מורה פרטית אך קונ' עדיף כי זו מסגרת ובמסגרת אתה מתקדם יותר, יש מבחנים, תעודות, קונצרטים לסיום שנה. התשלום יכול להיות בתשלומים.

Mr Invisibilety

New member
התשלום הוא חודשי?

או אחד לכל השנה? באיזה סכום מדובר? כי...ההורים שלי ממנים את זה, לא אני...

למעלה