סקר הכי דבילי שיש, אבל זה עדיף על

dana19il

New member
התשלום הוא שנתי

אך יש אפשרות לפרוס את זה לתשלומים. התשלום בערך הוא: 4000 ש"ח לעשרה חודשים (ספטמבר-יוני). אבל עדיף שפשוט תרים טלפון למזכירת הקונסרבטוריון!! אני לא יודעת איך \ה אצלכם אבל אני משלמת יותר כי אני לא מסובסדת (מעל גיל 18) אבל הקונ' יחסית זול. בשטריקר זה יותר יקר והרמה גבוהה יותר.

Mr Invisibilety

New member
ואווווווו

שטריקר זה בתל אביב... יש אחד בראשון. וזה עולה בסביבות ה300 שקל לחודש. לי אצל מורה פרטי עולה 240 שקל לחודש... כמה פעמים בשבוע זה? טוב את יודעת מה אני אצלצל מחר בבוקר.! חיבים להתחיל מספטמבר? אי אפשר אחרי למשל בינואר או בדצמבר? ויעשו לי מבחני קבלה? שאני אצטרך לנגן משהו? אם כן אז אני לא אוכל להתחיל בספטמבר ,,,כי אני לא אספיק לגמור את היצירות שלי עד ספטמבר.... :((( מה את אומרת?

Mr Invisibilety

New member
חחח נימאס לך כבר לענות לשאלות ה

מעצבנות שלי.... חחח סתם סתם, אני אתקשר... תודה על הכל!

בוקר טוב והנה הפירוט (רק שזה 6סליחה

אני לומד עם המורה שלי את הסונטינה של רוול פרלוד מס 10 של דבוסי פרלוד פוגה בפה דיאז מז'ור (13 ספר ראשון) של באך ו"פרפרים" של שומאן יש לנו סידור כזה לי ולמורה שבגל שבשני שעורים בשבוע היא לא יכולה לעבוד איתי על יותר חומר אז אני חלק מכין לבד בעצמי לפי בחירתי אז החלטתי שעד נובמבר כאשר אני אהיה בן 17 אני אלמד את כל הסקרצי של שופן כרגע אני עובד על הראשון והשני

אין כמו ג'אז/בלוז ומודרני בכלל

אני מנגן וכותב לחנים ושירים בכל מיני סגנונות של מוזיקה קלה אלטון ג'ון רמי קליינשטיין EUROPE Dire Straits Phil Collins וכו' וכמובן מנגן חומר מקורי

למעלה