סקר המים

אני בשלבי שיפור וניסוי

הייתה לי משמעת מים ממש גרועה אבל אני מנסה להשתפר. הכי גרוע זה בבוקר, אני חייבת את הקפה שלי למרות שאני רוצה לפתוח את הבוקר עם מים. בעיקרון אני לא סופרת כוסות כי זה משגע אותי, יש לי בקבוק קטן שהולך איתי בתיק וממנו אני שותה כל הזמן, ובבית יש לי כוס בירה של חצי ליטר שרק ממנה אני שותה מים. לאט לאט אני משתפרת עם זה.

עכשיו אני מנסה טכניקה חדשה לשתייה....

שמה מים עם מעט לימון ונענע או רק אחד מעט וטיפה ממתיק נוזלי ושותה...מצד אחד-מתוק וקל לשתות. מצד שני אין בזה קפאין...וזה דיי בריא למעט הממתיק חחח

אני לא מצליחה לשתות כל כך מים...

אבל אני בהחלט שותה יותר מים מבעבר,בעבר באמת היתי בקושי שותה!

אני מסתובבת עם בקבוק מים בתיק בדרך כלל, כשיש לידי בקבוק של מים בטעמים אני תמיד יעדיף את המים בטעמים ולא את מים הרגילים,אבל לרוב אין את האפשרות לבחור חח ...ואני פשוט משתדלת לשתות כי אם אני לא שותה אני מרגישה שלא שתיתי ... (חולשה,כאב ראש וכו..)

אני תמיד יעדיף שתיה מתוקה על מים...אני גם מכורה לפפסי מקס, אבל אני משתדלת להקפיד לפחות לשתות מעל 5-6 כוסות מים(במקרה הטוב...)

אני מכורה לנס קפה! אני שותה לפחות 2-3 כוסות נס קפה על הבוקר כדי להתעורר ולפעמים גם בהמשך היום...אך אני משתדלת שזה יגמר בכוסות נס של הבוקר, כל כוס כזאת זה 2 כפיות נס כי אני שותה כוס גדולה,ממש לא בריא!

raptor89

New member
אני מעביר ימים שלמים בלי כוס מים לרפואה.

או שתיה.
אין לי מושג איך אני עוד מתפקד...

למעלה