סקר - השחקן הכי לוהט בצח"מ

תוצאות הסקר הקודם - הכי לוהטת בצח"מ

הסקר הקודם: מקום 1 - כמובן, פיליס סאמרס. מקום 2 - שרון ניומן המקסימה. מקום 3 - כנראה שרק כאן הם יחלקו משהו במשותף: ויקטוריה ניומן ואשלי אבוט, הצ'ילבות הנצחיות...

dviridit

New member
אווי מה עם מריוויליאמס? הייתי בטוחה

שתזכה. היא לוהטת לא?

dviridit

New member
חחחחח חזרתי ויש לי שתי שאלות.

אני מקווה שייצא לי לראשונה להתעמק בפרק, כן כן פספסתי את ההופעה של ראול אחכה ליום שישי. זה מחיר הפספוס וכשמתחילים לפספס ממשיכים. ראיתי מעט מהפרק. ראיתי שטרישה חזרה וזוממת לחזור לראין. איך זה קרה? פתאום ביום בהיר אחד הופיעה בפתח ביתו של ראין.? האם ויקטוריה הייתה בביתו? ועוד שאלה מה הייתה תגובתו של ו'קטור להכרזת בתו ששעכרה את פיליס?

שחר, אני מקווה שאתה מרשה לי לפרסם

את תוצאות הזוג הכי חם בצח"מ כי אני שמחה לעשות זאת:
ב י ל י ו מ א ק כ מ ו ב ן
דיוויד טום (בילי) ואשלי באשיום (מקנזי) נבחרו גם לשחקנים שהכי
השבוע... היידד...

Dawn12

New member
מרשה גם מרשה

וזאת הזדמנות טובה להודיע על עדכונים נוספים באתר:
סיכום הדמות של ראול (אורטל - במיוחד בשבילך
) עד עכשיו היה שם סיכום קצר עם מעט תמונות ואפילו עם כמה טעויות. הכל תוקן, שודרג ועודכן עם תמונות חדשות ותקצירים לכל העלילות המרכזיות שלו.
פינת הסרטונים
סצינה עתידית - מאק חוזרת הביתה ומוצאת את קת'רין שיכורה.
סצינה עתידית - הפגישה שערכו לקת'רין כשניסו לגרום לה להפסיק לשתות.
סצינה עתידית - ניקי ושרון בעוד אחת מהעימותים המשובחים שלהן. !Enjoy

Jolleen

New member
נהניתי

קראתי את סיכום הדמות של ראול- יש שם דברים ממש מעניינים ומרתקים, אני בטוחה שיהיה מעניין לראות את זה בטלוויזיה. ובקשר לסירטונים החדשים- הורדתי, אבל אני אראה אותם מאוחר יותר. ואני רוצה לשאול שאלה, אם אפשר: האם יהיה סיכום דמות של ג'יי טי?

Dawn12

New member
תמיד אפשר לשאול

סיכום על ג'יי טי יעלה בשלב מסויים, אין לי מושג מתי. זה צריך להסתדר עם הזמן המוגבל שלי והדמויות האחרות שעוד מחכות בתור.
ועכשיו תרשי לי לשאול אותך שאלה: אם את כל כך אוהבת את ג'יי טי - אולי את תסכמי את חייו וזה יפורסם כאן ובאתר?

python 4

New member
אתה תמיד יכול להאציל סמכויות!

כבר עשיתי סיכום דמות אחת או שתיים. אני תמיד יכול לעזור, רק לא ג'יי טי! הסיכום היחיד שאפשר לכתוב עליו זה - "טמבל". זהו.

Dawn12

New member
אני אקח לתשומת לבי

בקרוב בפורום: המכרז לסיכומי הדמויות שנותרו בג'נואה סיטי (ואני רציני)

../images/Emo6.gif פייטון צודקת! ג'יי.טי באמת טמבל

מה עוד צריך לקרות לבן אדם כדי שיבין שהוא לא רצוי! גם בריטני זרקה אותו וגם ריאנה! לוזר אמיתי! שעדיין חושב שהוא פופולרי... ספויילר: שמעתי שמאק תצא איתו בעתיד! כל מה שיש לי לומר זה: איחס!

python 4

New member
מה שבטוח, פיייטון לא צודקת..../images/Emo3.gif

די, אני מפסיק לראות אופרות סבון.

Jolleen

New member
ממש לא לעניין

שאתם אומרים שהוא טמבל ושבגלל זה אין מה לכתוב עליו אז הנה אני דוגמא לכך שגם ל"טמבלים" יש מעריצים שרוצים לקרוא עליהם.. ואם אתם חושבים שאין מה לכתוב עליו, תחשבו שוב...:
בעוד כמה חודשים הוא יהפוך לדמות משמעותית ביותר בחיי הצעירים שלנו! ויש בהחלט ה-מ-ו-ן לכתוב עליו.. ובקשר להצעה שאני אכתוב עליו סיכום- אין לי בעיה, רק תגיד לי בבקשה איך בערך לבנות את הסיכום הזה.. כי אין לי מושג

Dawn12

New member
אני חייב להסכים ../images/Emo58.gif

לא שאני מעריץ גדול של הדמות שלו, אבל אם תסתכלו מי עדיין מופיע בפרקי ארה"ב מבין הדמויות הצעירות שאנחנו רואים עכשיו תקבלו את התשובה שלכם. אין ראול, אין בילי - רק ג'יי טי. וזה לא שהמפיקים מנותקים ממה שהצופים חושבים (למרות שגם זה מן הסתם קורה). אף דמות לא היתה שורדת חמש שנים בסדרה בלי כמות אדירה של מעריצים, ולג'יי טי יש לא מעט כאלה.

למעלה