סקר - השחקן הכי לוהט בצח"מ

taish

New member
וואו. פשוט וואו.../images/Emo58.gif

כמה הפתעות, כמה התפתחויות, כמה חידושים... אני כבר מחכה לפרקים האלה בכיליון עיניים, אף אוזן וגרון. במבט-העל הזה, אני רואה כמה השתנתה הדמות של ראול לאורך השנים, אם כי התכונות הבסיסיות (והמקסימות בעיניי) שלו נשארו קבועות. ספויילר: חלק מהאירועים בחייו די העציבו אותי. המסכן עובר דברים די קשים. וגם הסוף העציב אותי. מה, הוא עוזב לתמיייייד? לא נראה אותו יותר בכלללל? בבקשה תגיד לי שלא... ותודה רבה על הסיכום הנפלא, וגם על ה"מימד הוויזואלי" שהוכנס אליו ותרם. ראול נראה בתמונות האלה גבר-גבר!

לימור, כנסי לאתר של שחר!

יש שם סיכומים על כל הדמויות (גם על כאלה שכבר לא איתנו). זה אתר מדהיםםםםםםםםםםם!

כל הכבוד אבל

יש משהי שמאוד אהבתי והיא נעלמה לגמרי וגם לא מדברים עליה יותר שכחתי את שמה, אחות של אשתו של ראיין

shahar1989

New member
מייגן

גם אני מאוד אהבתי את הדמות שלה. היא היתה אמיתית, עמדה על שלה, לא ויתרה ונלחמה באהבה אמיתית מאוד אהבתי אותה ואת טוני ביחד

וואלה מייגן

היא היתה יפה ועדינה כל כך שונה מאחותה הרעה אחותה באמת רעה מרשעת איך היא גנבה את ראיין מנינה גם מאוד אהבתי את טוני הוא בסך הכל היה בחור דיי טוב זוכרים, בהתחלה הוא לא היה דמות חיובית, ואח"כ הוא מאוד רצה את גרייס וניהיה דמות מאוד חיובית כשהוא הלך לחפש את הבת של שרון... (איך קוראים לה) ובכלל הוא מאוד חמוד מה שכן אהבתי אותו יותר בהתחלה לפני שהתחפלו הדמויות בהתחלה הוא היה יותר עדין ובסוף הוא נראה יותר גס כזה איזה בזבוז, איך מייגן היתה יכולה לחיות איתו באושר אילולה הדפוקה אחותה

ומצטערת שהסקר לא זמין... ../images/Emo10.gif

אין לי מושג מה עובר על האתר הזה של הסקרים... אבל בפעם האחרונה שבדקתי מה מצב סקר הכוכב הכי לוהט בצח"מ מלקולם ומייקל בולדווין הובילו עם 5 קולות כל אחד. מה שהביא אותי לשאול את השאלה: מה נסגר איתכם אנשים???
איך אתם יכולים לבחור במייקל הפוץ כשיש לכם את האופציה לבחור בדבר הכי חם,לוהט,אש,רותח,מתקרב מתקרב... הזה
?! תודו שמל שלי פשוט המציא את המילה HOT וכשהוא בלי חולצה הוא אפילו מצדיק את זה פי מיליון...

ים כחול

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo7.gif../images/Emo12.gif../images/Emo46.gif../images/Emo7.gif../images/Emo12.gif בושי לך !!!!

ככה יורדת על מייקל השנון מבריק ממזרי והמתוק ?? לא יפה...
לא הייתי מתנגדת להיות עם 'פוץ' כזה
יש בו משהו כובש מושך כאריזמתי בהחלט עושה לי את זה !!! את צודקת שמלקולם שווה לוהט מושלם , אך יותר מידיי מושלם לטעמי , כמו פסל מחוטב להפליא !!! קשה לי עם זה

ים כחול

New member
אל תיעצבי הרמוניקוש../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif

תחשבי חיובי ככה יש לך אותו רק לעצמך
יש לך הזדמנות עכשיו כשהוא פנוי ..... אני צריכ להתחרות עם פיליס וכריס ... לא קל כלל

למעלה