סקר השמעות

xjoiq

New member
היו 2 שבאמת ריסקו והעיפו אותי

זה בן גולן וברנרד עידן
למרות שבדרך כלל אין לי זמן להתעכב על שירים יותר מפעם אחת פעמיים גג היוטיוב והפייסבוק והלאסט.אפ.אמ והמיי ספייס מציפים אותי בהצעות + מה שהזמרים משחררים +מה שאני מוצא+חרישה על המאסטרפיסים שאספתי במהלך השנים+כמה תחנות רדיו מהעולם מעלפות שמגלות לי יום יום דברים חדשים ככה שבצ'יק נפתחים לי איזה 50 כרטיסיות כפול 5-6 חלונות ככה שאם אני לא מנטר את הדברים באגרסיביות אני כבר מגיע למצב שאני לא יודע מה לשמוע..
בכל זאת 2 אלה באמת הביאו ביצועים עם תאריך תפוגה מאוד רחוק.
גם במחנה האימונים היו להם ביצועים מעלפים.
עוד 2 אודישנים חזקים שצפיתי גם כן יותר מפעמיים היו של האחים ושל האחיות גם האודישנים הראשוניים וגם במחנה האימונים.

בבית השופטים התגלו לי סטארים חדשים שאפילו חרשתי עליהם ביוטיוב בלופים
אורי שכיב המרגש
ואפילו עוד יותר ענבל בן שיטרית שנגעה בי בכל מיני איזורים במוח בעורף ובקרביים שאין אליהם כניסה משום כיוון

בהופעות שמעתי יותר מפעם אחת את בן גולן(2 ההופעות הראשונות)האחים כל הביצועים שלהם ענבל ביבי כל הביצועים שלה וגם אורי שכיב
בהופעות גם היו כוכבים ליום אחד כאלה שלא התחברתי אליהם באף שיר אחר אבל בשיר אחד הם הצליחו להפיל אותי וגרמו לי לשמוע אותם אפילו יותר מפעמיים:
במקום השלישי תמר פרידמן בשיר "אם יש גן עדן"
במקום השני פיוז'ן במופע הכוסות
ובמקום הראשון בהבלח הכי קיצוני יחסית לעצמה עדן בן זקן עם באד רומנס.

c10845

New member
שאלה מעולה - יעל גולדמן

נראה לי שאני היחיד אבל ענת גולדמן עם יום רודף יום. ת'אמת? מאז נינט עם מקיץ אל חלום. תגידו יש דרך להגיד לה שהשיר שהיא שרה מרגש בטירוף? (שואל ברצינות)

הלכתי לבדוק מי היא

בשניה שראיתי אותה נזכרתי. האימא עם שבעת הילדים, זאת שהעזה לבוא לאודישן בטי-שירט, מכנסיים קצרים וסנדלים, וכל מה שעניין את שירי מימון זה לעשות לה סטילינג.

פספוס של ההפקה שבמקום להתרכז בשירה שלה, התרכזו באיך היא נראית, ורק על זה היא נפלה, ומאוד חבל

למעלה