סקר וולו-מוסיקלי

yoram232

New member
סקר וולו-מוסיקלי

חשבתי על זה היום בעלייה לנס-הרים: הרדיו השמיע לי מוסיקה קלאסית והיה תענוג לא נורמלי!!!! (עד שהתחילו האופרות הכבדות...) בד"כ אני בכלל שומע טראנס או מטאל והיום גיליתי את עצמי מחדש. מה אתכם חבריה? מה אתם שומעים בד"כ בזמן רכיבה. אקדים את כל הפריצ'רים ואומר: בווליום נמוך מאוד,שמאפשר לשמוע מכוניות וכיו"ב.

אני שומע רק את השרשרת רצה

על הגלג"שים, אני פחדן מדי בשביל לרכב עם מוסיקה. אבל על הטריינר אני מעדיף לשמוע רוק רועש: קצת נירוואנה, קצת פרל ג'אם, קצת סאונדגרדן, קצת ברי, קצת פורטיס, קצת היהודים ולפעמים גם נקמת הטרקטור.

Infin1ty

New member
האוסים ועופר ניסים בפרט..

אני רוכב עם נגן MP3 ממש ממש חלש שאם מדברים אליי אני שומע גם בבירור, אבל יש מוזיקה חלשה ברקע וזה נעים.

Infin1ty

New member
iRiver

יש לי של 256MB , אבל יש לי בבית של 40GB ואני לא רכבתי איתו עדיין בגלל שאם הוא ייפול בטעות זה ממש חבל.. ה 256MB מתלבש לי על היד למעלה וזה תפוס חזק.

Weekend Warrior

New member
Zen Micro

זוכה לביקורות משובחות בחו"ל. השתעשעתי אתו ביקור האחרון בארה"ב - נוח ונעים לתפעול. יתרונו הגדול על ה - IPOD הוא שיש לו רדיו FM.

miko1810

New member
כן, קניתי לבן שלי קריאטיב

של 30 גיגה. הוא אומר שזה עובד על הכיפק.

לא ברכיבת כביש - ממש לא

זה מסוכן להתנתק מרעשי הסביבה. בבית, בעבר, שרכבתי על הטריינר שמעתי מגוון של סוגי מוזיקה. אבל בעיקר אהבתי את ג'ון מקלאפלין (עם ובלי המהוושינו), הרבה בילי קובאם, כמה דברים של צ'יקוריאה (תקופת מינכן שלו הוציאה ממנו את המיטב. אני רק מצטער שדווקא שיש לי את המערכת הכי שווה אין לי טריינר

לי יש נייד נוקיה 6230

עם כרטיס 512 מגה שמנגן דרך הרמקול שלו - מונח בכיס האחורי ונשמע טוב במהירויות נמוכות = עליות.

Yarnin

New member
בחוץ לעולם אשמע

את הסביבה. לא יכול עם מוזיקה, למרות אהבתי לזו. אבל בבית - אלניס מוריסט, אלוויס קוסטלו, מנו צ'או, אינגווי מלמסטיין (עדיף את ההופעה בלנינגרד) ועוד רבים.

yoram232

New member
עניין של תחושה,לא?

כל אחד והמודעות שלו לרמת הריכוז שלו והשפעת המוסיקה עלייה. מהווישנו סבבה לרכיבות וגם DEEP PURPLE,על הטריינר אני רואה פרקים של סימפסונס דווקא (השעמום דורש תעסוקה ויזואלית)

miko1810

New member
ואני דווקא עם המוסיקה שלי

משנות השישים חיפושיות ואבנים מתגלגלות זהו.

miko1810

New member
ועם ה IPOD

יש לי 40 גיגה של מוסיקה שזה אומר בערך 10000 שירים שזה אומר בערך 600 אלבומים. אני לא מנצל הכול כי יש לי שם בערך 20 גיגה של דטה מהמחשב, ועוד 10 גיגה של תמונות. השאר זה מוסיקה.

יש לי שאלה אליך...

איך הווליום במכשיר הזה?גבוה מספיק?אני אוהב מוזיקה חזקה.יש מצב שהמכשיר יצאים לי?

למעלה