וגם בני אלבז, לפני שהוא התחיל עם השירים הפוליטיים שלו.
ל לוי יעקב New member 26/11/03 #19 בני אלבז ... הוא זמר בלוז בעל קול אדיר , שמעטים כמוהו יש בארץ !!! חבל שהוא לא מפיק תקליט מקצועי ברמה גבוהה שתממש את הפוטנציאל שלו .
בני אלבז ... הוא זמר בלוז בעל קול אדיר , שמעטים כמוהו יש בארץ !!! חבל שהוא לא מפיק תקליט מקצועי ברמה גבוהה שתממש את הפוטנציאל שלו .
ל לוי יעקב New member 26/11/03 #23 הסבר בבקשה! למה כולכם כל כך אוהבים את חיים ישראל? לא ראיתי שום יחודייות בו , תחדשו לי!
א אריאלה ב. New member 26/11/03 #25 צודק, וגם שירים יפים יש לו שיר אחד שאני מאוד אוהבת: "ממעמקים". פשוט מדהים! יש לו הרבה שירים שאני אוהבת אבל את זה אני אוהבת במיוחד.
צודק, וגם שירים יפים יש לו שיר אחד שאני מאוד אוהבת: "ממעמקים". פשוט מדהים! יש לו הרבה שירים שאני אוהבת אבל את זה אני אוהבת במיוחד.
א אריאלה ב. New member 26/11/03 #26 ממעמקים / חיים ישראל לינק למילים של השיר באתר "חסידיסק". ובוא נראה אם נצליח לעשות לינק ישירות לשיר שנמצא בחסידיסק
ממעמקים / חיים ישראל לינק למילים של השיר באתר "חסידיסק". ובוא נראה אם נצליח לעשות לינק ישירות לשיר שנמצא בחסידיסק
א אריאלה ב. New member 26/11/03 #27 לא הצליח, נו טוב... תלחצו שם על "השמע שיר" וזה ישמיע לכם חלק קטן מאוד מההתחלה.
ל לוי יעקב New member 26/11/03 #28 חיים ישראל אני מכיר מצויין את השירים כולל ממעמקים שהוא שיר נפלא . יש לו קול יפה , אבל לא ברמה הכי גבוהה לדעתי .
חיים ישראל אני מכיר מצויין את השירים כולל ממעמקים שהוא שיר נפלא . יש לו קול יפה , אבל לא ברמה הכי גבוהה לדעתי .
ד דוסית1 New member 27/11/03 #31 או.קי.... אז לטעמי הזמרים הטובים הם: 1. מרדכי בן דוד 2. ניר קפטן ונפתלי גולד. 3. יעקב שוויקי. ישנם עוד רבים וטובים אבל אלו לדעתי הטובים ביותר!
או.קי.... אז לטעמי הזמרים הטובים הם: 1. מרדכי בן דוד 2. ניר קפטן ונפתלי גולד. 3. יעקב שוויקי. ישנם עוד רבים וטובים אבל אלו לדעתי הטובים ביותר!