סקר חביב על כוס

000יובל000

New member
^_^

אבל נגיד בכל זאת: לנגן על פסנתר לצייר (למרות שבזמן האחרון אני לא מציירת כל כך הרבה) לקרא, והרבה!!!! לשמוע מוזיקה לגלוש באינטרנט (אבל זה לא ממש תחביב כי זה כבר דיי נהפך לשגרת היומיום של כולם). להכין צמידים/שרשראות/חיות/כל דבר אחר- מחרוזים. כמעט שחכתי- לשגע לאחותי את השכל.

Come Alive

New member
הממ..

לישון
הסדרות האהובות עליי בטלוויזיה
יציאות עם חברות
לשמוע מוזיקה
משחק [קצת מעבר לתחביב]
להשתגע, לשיר ולרקוד כזה
סרטים אהובים

Stinki Winki

New member
אין הרבה כאלה.

כמו כולם- לראות טלויזיה (אד
), מחשב, חברים, מוזיקה, לשתגע לפעמים... ממ אני אוהבת לצייר (רישומים בעיקר וגם במחשב) לקרוא, לבשל (אני לא עושה את זה הרבה אבל זה כיף), שופינג (כשאני מוצאת מה לקנות, מה שלא קורה הרבה
), לרקוד... וזהו בערך...

Jחח זה משעשע

לצייר, למרות שבית ספר הוריד לי את החשק מזה, וחוץ מלצייר אמנות בכלל, תערוכות וכו'. בזמן האחרון התחלתי לעשות קצת ספורט אבל זה עדיין בקטנה כזה.. אני ממש אוהבת לתפור לעצמי בגדים אבל המכונה התקלקלה אז גם את זה לא עשיתי כבר הרבה זמן

Blue Aura

New member
אז ככה: ^^" ../images/Emo189.gif

לקשקש כל מני משפטים משירים שאני אוהבת. P: לשמוע מוזיקה. אוונסנס.
מחשב, טלויזיה כמו כל ילד פה. P:

Yellow Tush

New member
אני....

התחביבים הרגילים זה מחשב, לבלות עם חברים, לקרוא ומוזיקה .... אממ..אני אוהבת גם לצלול, לצלם ולצייר לפעמים

לנגן

בעיקר. ובכלליות הרבה מוזיקה... אח"כ לעבוד,אני workholic מושבעת|: להיות עם אנשים שאוהבים אותי מחשב,כמובן. וכשיש לי מצברוח,בעיקרון,אז הכל פתאום הופך להיות תחביב[:

patito ƒeo

New member
:) ../images/Emo107.gif

ספורט [גם לראות וגם לעשות XD] מוזיקה טלוויזיה [יש יותר מדייייייייי... אבל נשארה לי רק תוכנית אחת
---> אבודים
] מחשב :]

vered151

New member
בדיליי של יומיים..חח

אממ..סוסים...
ותנועת נוער...בני במושבים

vered151

New member
וכמובן..

מוווזזזיייקקההה שזה כל החיים שלי בערך..לא רק תחביב

bnzaky

New member
יש מלאאאאאאאאאבל אני יקצר....

כדורגל טניס כדורסל פוטבול-קיצר ספורטטט(חולה על זה) מוזיקה-חיי על זה... שינה-תחביב שאין לי זמן בשבילו..... ולהיות עם חברים זה הכי אחי

gorck

New member
שלום....

אני עופר, מרמה"ש... התחביבים: ספורט-חייב לפחות 3 פעמים בשבוע, ובצפר לא נחשב... המווון מחשב וטלויזיה, אחרת לא חי.... וצופים, זה כמו השיר של ערוץ הילדים: זה הבית שלי המקום בו גדלתי, הגעתי קטן ומיד התאהבתי....זה בדיוק ההרגשה...

כמה מפתיע,

רמה"שניק בצופים
מסכן הקן של הנוע"ל! מעניין אם הוא עוד קיים... וברוך הבא לך

gorck

New member
הם איזה 20 איש, אל תזלזל....

סתם, אני בצופים כי ככה זה... וזה לא מפתיע האמת, רשומים אצלנו 720 חניכים ושכב"ג בלי גיוסים וזה רק תחילת שנה...

וואלה? השתפרו מאז לפני שנתיים,

אני נוע"לניקית לשעבר בהרצליה, החניך היחיד שהיה בקן שלכם היה בא לעבור פעולות אצלנו... יפה להם:) כן, יש לכם מיני-אימפריה שם...

למעלה