סקר חדש: גוון - מתגעגעים או לא

Passion4Life

New member
סקר חדש: גוון - מתגעגעים או לא ../images/Emo35.gif

אני כן .. דווקא אהבתי את הדמות שלה, הרוע וזה.. גוון חיזרי ! מה איתכם?

LauraLF

New member
אמממ...

אני מתגעגעת לליזה יותר מאשר לגוון.. אבל כן... אני מחכה שהיא ותרזה יתחילו ללכת מכוצ כבר...:)

python 4

New member
גוון אהובתי היקרה!../images/Emo99.gif

שובי הביתה! אנחנו מתגעגעים!

מרTIMMY

New member
סקר חדש: בית בנט - הסלון או המטבח?

אני מעדיף את הסלון ומה איתכם?

Passion4Life

New member
לא מצחיק דווקא

וחבל שדחפת סקר או איך שלא תקרא להודעה שלך להודעה שלי.. חבל ...

shuis4ever

New member
למה אתם מתייחסים אליו?!

זה מה שהוא רוצה. מכל הפורומים כבר העיפו אותו. אף אחד לא רוצה אותו. הוא לא שווה את היחס שלכם. חבל להתעצבן..

מרTIMMY

New member
הוא בן. וסואפספן - לא! אני לא רוצה

שתשלח לי תמונות שלך!!!! די לפתות אותי דרך המייל!!! אני לא אוהב בנים!!!!! אוקי, קלטת????? יופי, תודה

soapsfan

New member
זה לא מצחיק פה

כמו שזה לא הצחיק בפורום אופרות סבון.לכל פורום אתה חייב לחהיכנס ולהפריע-חברים,ימי חיינו..בן כמה אתה,חמש? ואני מדמיין מה התגובה ה"בוגרת" שלך תהיה.. אידיוט.

מרTIMMY

New member
תקשיבו כל המתנגדים

לכל מי שמפריעה לו השהות של מישהו בפורום כלשהוא, הוא מוזמן להתעלם. מכיוון שאתם שניכם לא יכולים להתעלם וחייבים להתסיס עם ההודעות הלא שנונות והלא מצחיקות שלכם, אז זאת כבר הבעיה שלכם. שוב עצוב... ומכיוון שהתגובות שלכם עוברות מעליי, אני לא מתכוון להתייחס יותר לנושא. סואפספן - יש אין-ספור סיפורים על המון אנשים פה שהסתכסו איתך...מממ...מעניין למה. אותו כנ"ל גם אלייך shuis4never - שמילים לא יכולות לתאר את הטמטום שלך. אז תתאפסו ותתחילו לחיות!

soapsfan

New member
כמו שאמר בריידי בריידי

"זה ההבדל בין לאהוב את הסדרה לבין סתם להיות דפוק ולעשות כל מיני שטויות בנוגע לסדרה..." ואתה משתייך לקבוצה השנייה..

מרTIMMY

New member
אכן משפט שנון...לא...

ואני לא מתכוון להגיב יותר בנושא אז תתחילי להתמודד עם זה מרTIMMY אבי מורגן של הפורומים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

בהחלט התכוונתי לזה

וחוץ מזה- מר טימי, רק שתדע שאין פה לאף אחד "עבר" של ריבים עם אחרים. פשוט יש אנשים שלא יודעים להתנהג כאן, אז צריך קצת לצעוק עליהם. תראה למשל בפורום אופרות סבון, לא רק בלונדינית 2 הורחקה שם מהפורום בגלל כל מה שאמרה (למרות שראיתי שהיא נכנסה על משתמש חדש). בקיצור, צריך קצת להרגיע את הרוחות ולהפסיק עם השטויות.

python 4

New member
מה, הרחיקו את בלונדי?

ולא סיפרו לי כלום? נו שויין.. בריידי X 2 - אתה רציני מדי. לייטן אפ! קצת שטויות עוד לא הזיקו לאף אחד. אגב אני אוהב את החתימה שלך.

למעלה