סקר חדש: גוון - מתגעגעים או לא

המפחיד הוא שכולם החליטו לגור בבית

של משפחת בנט, יאללה במקום הבקתות סקי שיקחו את הבית של משפחת בנט ויעשו אותו כבית מלון

אתם נורמליים?! המטבח! הסבר:

תמיד כשיש שיחה של כמה אנשים בסלון, אז אם קורה משהו שרק חלק מהאנשים הנוכחים צריכים לדעת עליו, הם עוברים לדבר על זה במטבח! אוף, הסתבכתי בניסוח.. בקיצור, במטבח תמיד עוברים הסודות בין האנשים (ראה לעיל: איב, אייבי סאם וכל העניינים שבניהם) ובסלון נשארים התמימים הטמבלים (ראה לעיל: טי.סי, גרייס)

באמת לא ראיתי אותה כבר כמה זמן...

לאיפה היא נעלמה??? לא ראיתי כמה פרקים אני בפיגור...
ותאמת אני לא הכי מתגעגעת אליה...

מרTIMMY

New member
גוון יצאה לרגל עסקים

יום לפני שלשום. כך שלא ראית אותה כבר יומיים.

מרTIMMY

New member
אני מוסקבה לך

יום שלם בתשוקות נמשך המון המון פרקים. אז גוון לא השתתפה ב2 הימים הארוכים האחרונים שהיו מה שאומר שהיא לא השתתפה באייזה 25 פרקים בערך. אבל היא הודיעה לנו מראש שהיא נוסעת מחוץ לעיר לרגל עסקים והיא משאירה את תכנון החתונה שלה ושל אית'ן לתרזה. OK?

Ether

New member
גוון

שונאת אותה. היא מציקה לאיתן ולתרזה וכל עוד היא שם היא לא תיתן להם להתאהב. למרות שהיא חכמה כשהיא האשימה את תרזה, לא? היא באמת ניסתה לגנוב לה את החבר...

python 4

New member
../images/Emo10.gifלמה את אומרת ככה לגווני שלי...

גוון היא לא זו שצריכה 'להפריד' בין תרית'ן.. היא הקורבן פה על תשכחי.

Bow Wow

New member
../images/Emo58.gif אל תדאג

אחרי שהיא תפוצץ את תרזה במכות בכל הזדמנות שתהיה לה... תרזה היא זאת שתיהפך לקורבן...

../images/Emo58.gif

תכלס מגיעה לתרזה על מה שהיא אמרה על התינוקת של גוון...והיא די זו שגרמה למוות שלה... אז הצרות שנגרמות לה עם אית'ן הקטן די מגיעות לה...

LauraLF

New member
../images/Emo58.gif

ואית'ן נהיה משת"פ? גם לצד של גוון וגם לצד של תרזה? מה קורה פה?

python 4

New member
תראי...

כשיש מצד אחד פצצה לטינית ומהצד השני יש חתיכה בלונדינית, אז אני בהחלט יכול להבין את ההבלבטות של אית'ן (ותסלחו לי בנות על השטחיות..)

למעלה