סקר חדש דרמתי מגלה שיש עתיד של לפיד השמאלני התרסקה אל סף אחוז החסימה

Harrington

Well-known member
מנהל
כשזה הסקר היחיד בכל המדינה שנותן לליכוד את קידומת 3 ולפחות 8 מנדטים יותר מהסקר הכי אופטימי בערוצים אחרים זה חשוד. כמו שאם פתאום סקר של ידיעות אחרונות ייתן ללפיד 40 מנדטים ולליכוד 12 מנדטים יהיה ברור שאין לו שום קשר למציאות.
אם תוצאות הסקר חשודות בעיניך בפניך מספר אפשרויות:
א. לבדוק את הנושא יותר לעומק.
ב. לצווח שהסקר פר הגדרה שקר מאחר והוא מגיע מערוץ שאינך ממחבביו, ולקוות שזה יתפוס ואיש לא ישים לב שאתה בעצם מגחיך את עצמך ולא מתייחס לא עניינית ולא רצינית.

כאמור מעלה, סקרי המכון הזה היו מבין הקרובים ביותר לתוצאות האמת בבחירות האחרונות. לכל הפחות זה מזכה אותו בזכות שתבחן את דבריו בצורה רצינית, עניינית ושקולה. בכל אופן, בהנחה שאתה אדם ישר והגון ובנוסף לכך גם ענייני ורציני. אם אינך עונה לקריטריונים אלה, באפשרותך כמובן לנהוג כקודמך ולהסתפק בצווחות סיסמאות נבובות כמו 'הכל שקר כי זה הופיע בערוץ 14' ולקוות שאיש לא ישים לב שבס"ה התחמקת מהתייחסות עניינית ואפילו לא טרחת להתאמץ ולעשות זאת באמצעות סיסמא רצינית שכוללת הסבר כלשהו, אלא הסתפקת בזריקת סיסמה ריקה מכל תוכן ענייני או רציני.

חנן44

Well-known member
כמה כיף (ופופוליסטי) להתעקש על כינויי גנאי גם כשהן מתעלמות במובהק מהמציאות. במקרה הזה למשל זו שמצביעה על כך שסקרי המכון הזה היו בין הקרובים ביותר לתוצאות האמת בבחירות הקודמות. אבל היי, המצאנו כינוי גנאי, אז נעשה כאילו הוא גם שווה משהו.
אמר הרינגטון הבוט האוויל

Harrington

Well-known member
מנהל
אמר הרינגטון הבוט האוויל
ואז קם לך אחד שלא קשור לכלום ומרגיש צורך להוכיח את דבריך מילה במילה (והקטע העצוב שהוא ככל הנראה אפילו לא קולט שזה מה שהוא עשה...) :).
אין לי אלא לרחם מר חנן44 היקר. מקווה עבורך שנסיון ההשמצה הפתטי שחרר לך קצת מהצרבת. אחרת גם יצאת אהבל וגם לא היה בכך תועלת.

DANIAVNI

Well-known member
הנה לך סקר חם מהתנור
"שכחו" לכתוב כמה יהיו לקואליציה החדשה

jackie111

Well-known member
הנה לך סקר חם מהתנור
למה אתה לא מביא את המקור?
שזה עתון "מעריב". גם הניתוח בו
משמעותי יותר.

נערך לאחרונה ב:

evglev1

Well-known member
מנהל
הנה לך סקר חם מהתנור
לא שכחו שום דבר כתוב שיש להם 67 מנדטים בלי הערבים אם בנט מתמודד ו-61 בלי הערבים אם בנט לא מתמודד וזה דווקא אתר ימני דתי שנתן לליכוד ולקואליציה עוד פחות מערוץ 12שאם בנט מתמודד הליכוד מקבל רק 19 מנדטים והקואליציה יורדת לשפר של 44 מנדטים ואם בנט לא מתמודד הליכוד מקבל 22 מנדטים והקואליציה יורדת ל-50 מנדטים וזה כשסמוטריץ' עובר את אחוז החסימה אם בנט לא מתמודד ומקבל 5 מנדטים. וואלה בערוץ 12 עוד לא היה סקר שגם בלי בנט לאופוזיציה יש 61 בלי הערבים.

ortodox

Active member
מצער שאינך מציין את מקורו של הסקר. לך תדע אולי זה סקר של איזה ערוץ תבהלה שמאלני, אולי של נוני מוזס ההמנוול, ואולי שמא זה סקר של ערוץ 14, שאז אפשר לנשום לרווחה, אכן הגיע סופו של החלול, כמו שאתם קוראים לו. ועוד חבל שאינך מציין כמה מנדטים מקבל המלך שלנו בנימין בן צילה המתוק, נזר הבריאה, עלם החמודות, הגיבור מושיע היהודים כלשון הקוקו עם הקוקו ( איפה הוא אגב, אולי הלך לבנות היכל שיהלום את משפחת המלוכה הצדיקה, הצנועה, אוהבת האדם, יחד עם אלדד יניב, עוד אחד שנעלם ). אנחנו צריכים מישהו לסגוד לו, קשה לנו ככה.

evglev1

Well-known member
מנהל
מצער שאינך מציין את מקורו של הסקר. לך תדע אולי זה סקר של איזה ערוץ תבהלה שמאלני, אולי של נוני מוזס ההמנוול, ואולי שמא זה סקר של ערוץ 14, שאז אפשר לנשום לרווחה, אכן הגיע סופו של החלול, כמו שאתם קוראים לו. ועוד חבל שאינך מציין כמה מנדטים מקבל המלך שלנו בנימין בן צילה המתוק, נזר הבריאה, עלם החמודות, הגיבור מושיע היהודים כלשון הקוקו עם הקוקו ( איפה הוא אגב, אולי הלך לבנות היכל שיהלום את משפחת המלוכה הצדיקה, הצנועה, אוהבת האדם, יחד עם אלדד יניב, עוד אחד שנעלם ). אנחנו צריכים מישהו לסגוד לו, קשה לנו ככה.
ברור שזה סקר של ערוץ 14, לפיד מקבל מספר חד ספרתי של מנדטים והליכוד עובר את ה-30 רק שם.

evglev1

Well-known member
מנהל
מה ש"דרמטי" בסקר הזה, זה שהאיש עדיין מצליח לגייס כ5 מנדטים שיצביעו עבורו. לא מבין מי שוקל את זה בכלל.
מי שחושב שהבעיות הכי קשות של המדינה זה שחרדים לא מתגייסים ושמערכת החינוך החרדית שלא מלמדת לימודי ליב"ה מקבלת תקציבים מהמדינה.

Harrington

Well-known member
מנהל
מי שחושב שהבעיות הכי קשות של המדינה זה שחרדים לא מתגייסים ושמערכת החינוך החרדית שלא מלמדת לימודי ליב"ה מקבלת תקציבים מהמדינה.
גם אלה לא יצביעו ללפיד, שעשה בדיוק אפס ושום דבר בנושא זולת לדבר. לא זו אף זו, לאחר שהתיישב על כסא שר האוצר לאחר הקמפיין האנטי-חרדי שהביא אותו לשם ב2013, קם והודה בפה מלא שכל מה שאמר על תקציבי החרדים הסתבר לו כמחורטט מהיסוד (או מהאחוריים אם תעדיף). רגע נדיר של כנות של האיש :). כמובן שכיום הוא כבר חזר פול גז לקמפיינים אנטי-חרדיים. אבל מי שזכרונו לא ממש מאוד קצר, לא יצביע ללפיד אם מה שמעניין אותו בחיים זה שלילת תקציבים לחרדים.

אגב, מי שזה כל מה שמעניין אותו, עדיף לו שישים פתק לבן או יישאר בבית. אבל זה כבר דיון אחר.

לעומק

Active member
גם אם הסקר נכון.
לגבי ליברמן זה לפני שהוא קיבל קמפיינים שליליים נגדו. לכן הוא יקבל הרבה בסקרים

נערך לאחרונה ב:

evglev1

Well-known member
מנהל
גם אם הסקר נכון.
לגבי ליברמן זה לפני שהוא קיבל קמפיינים שליליים נגדו. לכן הוא יקבל הרבה בסקרים
ליברמן זה מאוד ברור אם בנט לא מתמודד הוא מקבל 75% מהבוחרים הפוטנציאלים של בנט, אם בנט מתמודד הוא עבר קיזוז ומאבד חצי ממה שיש לו בכל סקר. כי בניגוד לטענות הרינגטון מה שהסקרים נותנים לליברמן זה "בנק" הקולות של בנט ורוב תומכי ליברמן-בנט מעדיפים את בנט על ליברמן ומצביעים ליברמן כי הוא הימני היחיד שמחוץ לממשלה.

Harrington

Well-known member
מנהל
ליברמן זה מאוד ברור אם בנט לא מתמודד הוא מקבל 75% מהבוחרים הפוטנציאלים של בנט, אם בנט מתמודד הוא עבר קיזוז ומאבד חצי ממה שיש לו בכל סקר. כי בניגוד לטענות הרינגטון מה שהסקרים נותנים לליברמן זה "בנק" הקולות של בנט ורוב תומכי ליברמן-בנט מעדיפים את בנט על ליברמן ומצביעים ליברמן כי הוא הימני היחיד שמחוץ לממשלה.
סתם סקרנות, מה מדבריך בדיוק "בניגוד לטענת הרינגטון"? לא זכור לי שאי-פעם התייחסתי לליברמן מול בנט ו/או התוצאות ששני האישים מקבלים בסקרים. התוכל לספר לי מה דעתי (לדעתך) בעניין כדי שגם אני אדע מה מנוגד כאן לדעתי זו?

evglev1

Well-known member
מנהל
סתם סקרנות, מה מדבריך בדיוק "בניגוד לטענת הרינגטון"? לא זכור לי שאי-פעם התייחסתי לליברמן מול בנט ו/או התוצאות ששני האישים מקבלים בסקרים. התוכל לספר לי מה דעתי (לדעתך) בעניין כדי שגם אני אדע מה מנוגד כאן לדעתי זו?
כי אתה טוען שאין מי שיצביע לבנט כי ימנים זוכרים לו את "מעבר השלטון לשמאל" ולשמלאנים יש אופציות טובות יותר, אז לבוחרי ליברמן, שלא רק שלא מגדירים את עצמם שמאל, אלא גם מגדירים את עצמם כימין ויש לזכור שמי שהיה הכי מרוצה ממשלת האנדרדוגיס זה בוחרי ליברמן, כך שבין ה-14 מנדטים שליברמן מקבל בסקרים, לפחות למחצית יש פוטנציאל להיות בוחרי בנט אם יתמודד, כך שלבנט יש כמעט בכיס לפחות את שבע המנדטים שקיבל בפעם האחרונה שהתמודד.

Harrington

Well-known member
מנהל
כי אתה טוען שאין מי שיצביע לבנט כי ימנים זוכרים לו את "מעבר השלטון לשמאל" ולשמלאנים יש אופציות טובות יותר, אז לבוחרי ליברמן, שלא רק שלא מגדירים את עצמם שמאל, אלא גם מגדירים את עצמם כימין ויש לזכור שמי שהיה הכי מרוצה ממשלת האנדרדוגיס זה בוחרי ליברמן, כך שבין ה-14 מנדטים שליברמן מקבל בסקרים, לפחות למחצית יש פוטנציאל להיות בוחרי בנט אם יתמודד, כך שלבנט יש כמעט בכיס לפחות את שבע המנדטים שקיבל בפעם האחרונה שהתמודד.
כאמור מעלה, לא קראת מפי על ליברמן. דבריך חביבים, אבל הם המצאתך שלך את דעתי :). קיימת אפשרות שאני טועה והתייחסתי אליו פעם, אם כך אתה מוזמן להראות לי זאת. עד שתעשה כן איאלץ לדבוק בדעתי שלא טרחתי להתייחס לאיש הזה בכלל. על בנט אכן בהחלט אמרתי שלא צפוי לו אלקטורט מזהיר מהימין מהטעם שציינת. אולי אם יבוא בעוד עשור או שניים. כעת מוקדם מדי. אבל ספק רב מאוד אם ראית אותי קושר מתישהו בנו לליברמן או בין בוחריהם.

evglev1

Well-known member
מנהל
כאמור מעלה, לא קראת מפי על ליברמן. דבריך חביבים, אבל הם המצאתך שלך את דעתי :). קיימת אפשרות שאני טועה והתייחסתי אליו פעם, אם כך אתה מוזמן להראות לי זאת. עד שתעשה כן איאלץ לדבוק בדעתי שלא טרחתי להתייחס לאיש הזה בכלל. על בנט אכן בהחלט אמרתי שלא צפוי לו אלקטורט מזהיר מהימין מהטעם שציינת. אולי אם יבוא בעוד עשור או שניים. כעת מוקדם מדי. אבל ספק רב מאוד אם ראית אותי קושר מתישהו בנו לליברמן או בין בוחריהם.
כשאמרת שאין לו מאגר בוחרים בימין ואין לו מאגר בוחרים בשמאל, ומרכז זאת המצאה חביבה שלא קיימת באמת, טענת בעצם שאין מי שיצביע לו, ואני אומר לך שיש בדיוק "בנק" פוטנציאלי של בוחרים בשבילו. כך שאם לטענתך ליברמן זה שמאל, אז לפחות ל"שמלאנים" האלה יש פוטנציאל להצביע בנט. כך שמניסיון צריך נס שבנט יקבל את 20 המנדטים שיש לו בסקרים, אבל 5-8 מנדטים יש לו בקלות.

Harrington

Well-known member
מנהל
כשאמרת שאין לו מאגר בוחרים בימין ואין לו מאגר בוחרים בשמאל, ומרכז זאת המצאה חביבה שלא קיימת באמת, טענת בעצם שאין מי שיצביע לו, ואני אומר לך שיש בדיוק "בנק" פוטנציאלי של בוחרים בשבילו. כך שאם לטענתך ליברמן זה שמאל, אז לפחות ל"שמלאנים" האלה יש פוטנציאל להצביע בנט. כך שמניסיון צריך נס שבנט יקבל את 20 המנדטים שיש לו בסקרים, אבל 5-8 מנדטים יש לו בקלות.
בקיצור אם נסכם את האירוע, המצאת לי דעה. לשיטתך זו הסקה לוגית של דברי. אבל לא קראת אותם מפי מעולם והם כל כולם, מה לעשות, המצאה שלך שאתה מציג כדעתי כאילו אני הבעתי אותה כך.

כל עוד הנ"ל ברור, אתה מוזמן להמציא לי כל אשר תחפוץ (אלוקים יודע שלא תהיה הראשון ולא האחרון כאן שנוהג כך :)).

למעלה