סקר חדש: האם אתה בעד או נגד טלנובלות.הצביעו

rmoses1

New member
סקר חדש: האם אתה בעד או נגד טלנובלות.הצביעו

בהמוניכם. גם אלו ששותקים בפורום מסיבות אלו ואחרות* -------------- * נ.ב. מנסיון שלי הרבה יותר קל למצוא "הסברים" למה לא לעשות משהו מאשר כן לעשות משהו. אם הייתי חושב שעל ידי השתקה של חלק מחברי הפורום החלק השקט יתעורר ויכתוב - הייתי עושה זאת. כאן יש לכל השותקים להראות את עצמם בלי פחד מפגיעה, וגם אני אוכל לדעת כמה שותקים יש בפורום.

maozeitan

New member
בגדול אני בעד למרות שיש כאלה ממש מטופשות

אני אהבתי את אנטונלה (גדלתי על זה), על כנפי התשוקה וגם חלק מההישראליות ראיתי כמו רמת אביב גימל ומשחק החיים

samari

New member
לא בעד ולא נגד

בעיניי טלנובלות זה ז'אנר נחות, אך יש ויהיה תמיד מי שיהנה מזה, ואני לא רואה בטלנובלות שום מפגע. לי אישית זה ממש לא משנה
ומי שלא אוהב טלנובלות - שלא יצפה בטלנובלות. (וכן, אני מהשותקים של הפורום, ולא בגלל "פחד מפגיעה".)

malaguenia

New member
a favor

Yo estoy a favor, pero casi que solamente de las novelas argentinas, aquí en España no hay novelas argentinas..:(,hace un año me descargué todos los capitulos de"Sos mi vida", espero no descargarme ninguna más :S, que raro hace 2 años le pregunté a Maoz si veía novelas y me contestó, que va que no veía esas cosas ni de coña! casi juararía que te pregunté sobre Antonela y me dijiste q no la conocías..alomejor no querías admitirlo...​

maozeitan

New member
איזה שטויות !! אני שאלתי אותך על אנטונלה !

ואני אמרתי לך שהייתי רואה את זה בתור ילד ! והתפלאתי שגם את. ואפילו דיברנו על זה שהייתי ילד והייתי מחכה לשיר הפתיחה כי מאד אהבתי אותו למרות שלא הבנתי שום מילה את לא זוכרת? ודיברנו גם על הסדרה קרוב רחוק שגם את השיר שלה מאד אהבתי. זהו בעצם. Él quería cruzar los mares y olvidar a su sirena la verdad, no fue difícil cuando conoció a Marinela que tenía los ojos verdes y un negocio entre las piernas Soldadito marinero conociste a una sirena de esas que dicen TE QUIERO SI VEN LA CARTERA LLENA

malaguenia

New member
../images/Emo177.gif

en la canción pone Mariela, si ya sé que culpa de google.....y menos mal que no te sabes mi nombre! en fin..mentiroso, está más k comprobado....​

maozeitan

New member
אהבתי את הביטוי שהשתמשת בו ni de coña

הכוונה למי שלא יודע ni de broma אפילו לא בצחוק ! נראה לי זה סלנג אנדלוסי כזה או שאולי משתמשים בזה גם בארגנטינה אין לי מושג. למישהו יש תשובה?

maozeitan

New member
גם נתתי לה מחמאה וגם הקדשתי לה שיר !

וזה לא דבר שאני עושה כדרך קבע לבנות הפורום.

malaguenia

New member
דרך אגב מעוז "הגאון"

מה שרשמת בניק של המסן שלך
" si no fuma si no bebe y si no folla para que vives giripolla" no se escribe así, después de 4 años en España...haval.. esos errores de gramática fundamentales..y de ortografía..se escribe así: "Si no fumaS, si no bebeS y si no follaS para que vives GILIPOLLAS!​
בטח זה הגוגל..של רוסיה..

maozeitan

New member
וואוו מריאן את עוקבת אחרי הא?

אני אקח את זה כמחמאה. עוד בסוף את תציעי לי חברות לא ?

באופן כללי בעד (אבל לא ישראליות)..

אני רואה כל פעם רק טלנובלה אחת. זה עוזר לי לשמוע את השפה הספרדית (עם תרגום). אני לא רואה את עצמי יושבת כל היום מול הטלויזיה ורואה את כל הטלנובלות שיש ב"ויוה". אני כל פעם בוחרת טלנובלה אחת שנראת לי פחות או יותר (אם אפשר להגיד), נורמלית. עכשיו אני רואה את הטלנובלה "מונטה כריסטו". אני לא רואה בשום אופן טלנובלות ישראליות .

Osher191

New member
בעד...

עכשיו אני לא עוקבת אחרי שומדבר ספציפי, עד לא מזמן ראיתי את sos mi vida וגם זו הטלנובלה היחידה שראיתי בשנתיים שלוש האחרונות בקיצור בעד, כשזה לא יותר מדי טלנובלות ויושבים כל היום מול ויוה...

Viveme

New member
../images/Emo191.gifאני בעד טלנובלות

כמו כל דבר ישנם דברים יותר על רמה ועם סיפורים יותר מעניינים! זה כמו האלופה, זה כ"כ שטחי ומשעמם אבל משום מה אתם יודעים מה קורה שם למרות הכל.. :) אני מריצה את האלופה בויאודי ובמקום 45 ד' אני רואה את זה ב12 ד'...כי הם בעיקר מדברים שטויות! אבל אין מה להגיד שטלנובלות מחו"ל באמת שאפשר למצוא כמה ממש יפות! גם אני רואה עכשיו מונטה קריסטו.. :) פעם הייתי רואה הרבה טלנובלות ואז הייתה לי תקופת רגיעה של כמה שנים! בעקרונית זה נחמד לראות "עולמות אחרים" כגון חוות וכאלה שאין בארץ.. או איזמרלדה למשל, שזה סיפור נורא "שונה".... כמו כן, האחד שהיה משודר בויוה באמת הייתה אחת הטלנובלות..וכן כן היא לא הייתה בספרדית (= נ.ב נורא קשה להבין פורטוגזית! זהו.. :)

Osher191

New member
אני משום מה לא יכולה לסבול פורטוגזית...

זה מחרפן לי את השכל

למעלה