סקר חדש - וחשוב

לורליין

New member
השורה התחתונה

היא שלא הוחלט כלום לפי מה שאני רואה אגב אנימוס הגיע הזמן שתפעיל את סמכותך בתור מנהל ותשלח את זוג היונים החמודים פה כל אחד לפינה שלו חח

gwizard

New member
לא הוחלט כלום כי כולם סוציאומטים

אז הצביעו שצריך מאמרים....מי יכתוב אותם ? מנהל הפורום לבדו ? בוודאי שלא הוחלט כלום כי כל מי שמתנחל פה בפורום וכותב שטויות על ימין ועל שמאל פתאום שותק. כי אף אחד לא רוצה לתרום, אלא כולם רוצים רק לקבל. קודם תתחילי לעשות ורק אחר כך לדבר !

Wing Chan

New member
לא סוציומטים

סביר להניח שסתם עצלנים. אין מה לבוא בהאשמות, ככה בני אדם מתנהגים. אני לא כותב מאמרים כי אני פשוט לא רוצה (למשל את המאמר ההוא על אודין) לערבב דברים לא קשורים ואני לא רוצה להיות אחראי לסלט הזה שנוצר, אבל זה רק אני.

לורליין

New member
מסכימה

אין לי כל רצון לכתוב ולהוסיף לבלאגן שיש פה. קודם שיהיה סדר. שאנשים יפסיקו את הבולשיט שלא קשור לפה בכלל.. כיהיה פה מצב שיאפשר את זה אני אשמח, עד אז אני נהנת מההטפות שלך.

Wing Chan

New member
לא דיברתי על העיניין הזה

התייחסתי ספציפית לנושאים של מאמרים.

gwizard

New member
OK

אז, אנימוס.....זוכר את האישור שלי לגבי פרסום לינקים למאמרים ? בטל בבקשה. לורליין לא ביקשה ממני כלום, אז לדעתי לא מגיע לה שום דבר עד שהיא תבקש זאת בעצמה. כמו כן, לורליין חמודונת, אנא התרחקי מהאתר שלי ואל תקראי את המאמרים שיש שם כי הרי לא ביקשת אותם. כמו כן, אנא עזבי כל ספר שאת קוראת כרגע וכל אתר שאולי במקרה פתוח אצלך כי גם אלו העשו מבלי האישור שלך....

לורליין

New member
אז עשינו עסק?

התנאים שלך: 1. אנימוס לא מקבל אישור לפרסם לינקים 2. אני מתרחקת מהאתר שלך (יחד עם חברי, אתה יודע, בשביל הבונוס) התנאים שלי: יש רק אחד - אתה מפסיק להרוס את הפורום הזה עם ההתנצחויות הבלתי פוסקות שלך. במילים אחרות - אתה תכתוב רק דברים שקשורים באופן ישיר לנושא הפורום. כל בעיה שיש לך איתי אתה מוזמן להעביר למסרים. כמו שאתה לא זורק זבל לאדמה ושומר על הטבע נקי, ככה תעשה גם לפורום הזה. מהיום הפורום יהיה נקי יותר. מבחינתי הנושא סגור.

gwizard

New member
אני לא עוסה עסק עם סוציאומטים

אין לי שום בעיה איתך באופן אישי כי אני לא מכיר אותך בכלל ואין לי שמץ מאיפה צצת פתאום. כן יש לי בעיה עם אנשים שיודעים רק לדרוש ולא לתת. אז א: אל תכתיבי לי תנאים כי אין לך שום זכות לכך. ו-ב: אני אכתוב בפורום זה או בכל פורום אחר מה שיעלה על דעתי ואני לא רואה לנכון לבקש אישור לא ממך ולא מאף אחד אחר. גם מבחינתי הנושא סגור ואת שרופה.

למעלה